Șarpele – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Snake

Să visezi un șarpe înseamnă că trebuie să fii atent la posibile trădări. S-ar putea ca în ciclul tău interior să existe cineva care se pretinde prietenul tău pentru a te trage de preș atunci când ai ocazia.

Visele cu șerpi nu sunt experiențe plăcute. Poate pentru că aceste reptile nu sunt chiar plăcute. Ferocitatea, otrava și reputația de viclenie nu ajută prea mult reputația deja tulburată de performanțele englezilor în imaginația populară. Exemplul iudeo-creștin al seducției Evei fiind cel mai ilustru.

Cu toate acestea, șarpele nu este doar un simbol al răului, al fricii și al minciunii. El poate evoca, de asemenea, înțelepciunea și transcendența, ceea ce explică recurența sa în atât de multe religii și mitologii, adesea cu roluri mai binevoitoare.

Atunci când vă amintiți un vis cu un șarpe, este ușor să fiți afectați negativ și să credeți că este un semn rău. Un semn că urmează o lipsă de loialitate sau o eroare teribilă de judecată. Nu se poate ca semnificația visului cu un șarpe să fie ceva benefic, nu-i așa?

Ei bine, asta nu este neapărat adevărat. În funcție de caz, îți poate aduce vești bune. Să te avertizeze de lucruri complet diferite de vibrațiile rele pe care le presupuneai. Da, există o mulțime de lucruri rele legate și de trădări, dar măcar visul este acolo pentru a te avertiza, pregătindu-te din timp pentru evenimente importante și prieteni falși.

Așadar? Ești curioasă să afli cu adevărat care este semnificația visului cu șarpe? Nu trebuie să cauți în altă parte. Rămâi alături de noi pentru a cunoaște diferite interpretări pentru nenumărate cazuri de visare a șarpelui.

Ce înseamnă să visezi un șarpe negru?

Ce înseamnă să visezi un șarpe albastru?

Ce înseamnă să visezi la un cuib de șerpi?

Visul despre un șarpe negru

Black Snake

Ce înseamnă să visezi despre un șarpe negru? Știind este destul de util, deoarece este un eveniment neobișnuit. Din păcate, nu este cea mai promițătoare viziune. Este unul dintre cei mai periculoși șerpi din lumea viselor. Un semn rău. A visa despre el înseamnă, de obicei, că ceva traumatic sau affliction vine, cum ar fi moartea unui prieten drag, și că ar trebui să vă pregătiți psihologic și emoțional pentru o perioadă turbulentă.

Mesajul principal pe care acest vis caută să ți-l transmită este că nimic nu poate fi bun tot timpul. Este un simbol care îți arată că este timpul să acționezi. Ei bine, să mergem cu câteva exemple.

Visând la șarpele verde

Shoo, șarpe negru! Ce înseamnă să visezi un șarpe verde este sosirea unor perioade lungi de belșug și noroc. Verdele are o legătură puternică cu natura manuală: apariția sa este întotdeauna un semn că vor veni vești bune și că lumea conspiră în favoarea ta, protejându-te de invidie și de energiile negative.

În mod normal, în viața reală, șerpii verzi sunt subțiri și sunt activi doar în timpul zilei. De obicei, sunt șerpi complet inofensivi. Acest lucru este important atunci când vă interpretați visul.

Visând despre șarpele galben

Yellow Snake

La fel ca șarpele verde, galbenul poate fi un semn de bogăție pe drum. Acest șarpe este asociat cu luxul datorită culorii galbene (care amintește de aur) a solzilor săi. De asemenea, are și semnificația posibilă de a vă avertiza asupra trădătorilor și de a vă recomanda folosirea intuiției. Întâlnirea cu el este de obicei una dintre cele mai de bun augur.

Semnificația visului cu un șarpe galben este legată de obstacole. Prezența unui șarpe galben într-un vis reprezintă înțelepciunea și depășirea acestor obstacole. În plus, bogăția poate veni după visul cu șarpele galben. Visarea șerpilor în general ne aduce o semnificație, iar aceasta poate varia în funcție de culoarea fiecăruia.

Visul despre mulți șerpi

Visul cu mulți șerpi este legat de problemele și sentimentele provocatoare cu care te confrunți zilnic. Poate reprezenta probleme ale inconștientului tău, cu tranziții ale vieții tale în procese de vindecare legate de aspecte spirituale.

Este momentul să îți selectezi mai bine prietenii și să ai grijă de colegii de muncă. Atunci când visezi mai mulți șerpi, subconștientul tău îți cere să fii atent la calitatea companiilor tale și să fii vigilent la o posibilă “trădare în masă”. Aveți neîncredere în persoanele care spun că vă vor binele.

Visând un șarpe mare

Big Snake

Ceva imens este pe cale să se întâmple în viața ta. Deși nu precizați “calitatea” evenimentului care se apropie, puteți fi siguri că îl veți recunoaște după dimensiunea sa. Este, de asemenea, un semn că ești înconjurat de prieteni adevărați. Problema este doar dacă șarpele te atacă, ceea ce poate semnala că un astfel de eveniment măreț va fi rău pentru tine.

Dacă șarpele mare îți iese în cale de la distanță, este un motiv pentru tine să reflectezi asupra vieții tale și a oamenilor din jurul tău. Probabil că atunci există o neîncredere implicită care îți pune un purice după ureche. Nu este o situație sustenabilă pe termen lung, așa că este fundamental să-ți rezolvi rețineri înainte ca acestea să devină fantome.

Visezi un șarpe alb

Să visezi un șarpe alb poate comporta multe aspecte pozitive, deoarece albul este o culoare pozitivă destul de legată de puritate, de cer, de credință și de alte vibrații bune. Semnificația visului despre un șarpe alb poate fi, totuși, pozitivă sau negativă, în funcție de ceea ce ai văzut și de ceea ce ai simțit în vis.

Visele cu șerpi albi au o mulțime de sensuri și interpretări, de la prezicerea unui vis care se va împlini până la un avertisment de încredere exagerată în judecata cuiva. Totul depinde de comportamentul șarpelui. Există însă un consens că raritatea acestei reptile indică un vestitor al unor evenimente neașteptate. Rămâneți pe fază.

Visezi la un șarpe de coral

Coral Snake

Șarpele de corali este înspăimântător și poate însemna chiar trădare, cel mai faimos stigmat al șerpilor. Trebuie să fii atent la deciziile tale și să reevaluezi anumite părți ale vieții tale, astfel încât alegerile tale să nu aibă repercusiuni negative.

Visele de șerpi în general pot fi legate de temerile și preocupările ascunse care vă pot amenința. Visul poate servi drept avertisment cu privire la ceva de care încă nu ești conștient sau care este încă ascuns.

Visând despre un șarpe roșu

Șarpele pasiunii: este un simbol al dorinței unei relații intense. Când apare șarpele roșu, probabil că intri sau intenționezi să intri într-o relație serioasă cu cineva, consolidând legăturile de dragoste. Este un semn bun, dar trebuie să fii cu ochii pe agresivitatea ta: pasiunile pot fi distructive.

Semnificația visării la un șarpe roșu reprezintă pasiune, astfel încât să puteți interpreta și un vis despre un șarpe roșu ca ceva legat de iubirile voastre sau de sentimente puternice, precum furia, furia. Violent.

Visează cu șarpele albastru

Blue Snake

Ce înseamnă să visezi la un șarpe albastru? Visarea unui șarpe albastru este un semn de mare noroc și succes în viața ta. Este un indiciu că o fază pozitivă este pe cale să intre în viața ta, în care lucrurile vor începe să funcționeze mai bine și vei obține mai multe realizări pe care ți le-ai dorit întotdeauna.

Visând la un șarpe mort

Probabil ai scăpat de o mizerie uriașă. Șarpele mort este un semn al unui pericol grav care a fost eliminat, permițându-vă să treceți liber fără a fi lovit fatal de otravă. A se simti usurat.

Visând despre un șarpe colorat

Visarea unui șarpe colorat are semnificațiile sale depinzând în esență de mai mulți factori pentru a identifica, de fapt, ceea ce reprezintă. Visele cu șerpi colorați depind de culoarea șarpelui, de mărimea acestuia, de atitudinea sa, dacă este agresiv sau nu, dacă este mort sau viu etc.

Deși frumos, este necesar să vezi cu mult dincolo de aparențe: este un șarpe veninos care simbolizează posibilitatea unei surprize triste cu oameni pe care i-ai avut cu mare respect. Risc de dezamăgire la vedere.

Visând despre un șarpe cu clopoței

Rattlesnake

Un alt șarpe trădător, acest vis poate însemna infidelitate a oamenilor foarte apropiați. Este important să discutați cu prietenii și partenerii despre frustrările recente și disconfortul, poate înțelegând cauza problemei înainte ca resentimentele să ducă la trădare.

Visarea unui șarpe cu clopote înseamnă că trebuie să deschizi ochii. Poate fi o indicație că oamenii care pretind că îți sunt loiali îți vor trece pe lângă tine de îndată ce le vei da ocazia. Nu aveți încredere în oricine!

Visând la un șarpe înfășurat în jurul corpului sau gâtului

Semnificația visării unui șarpe înfășurat poate fi legată de oricare dintre aceste interpretări ale simbolologiei. În general, a vedea un șarpe înfășurat, tensionat, pe cale să atace, este un semn de îngrijorare. Există ceva în viața ta de care ți-e frică? Există o problemă iminentă? Este posibil să nu înțelegeți nici măcar ramificațiile problemei, dar oricum fiți preocupați de aceasta.

Este timpul să te eliberezi! Dacă ai visat la un șarpe înfășurat în corp sau gât, poate că este timpul să renunți la pasiunile tale și să te bucuri mai mult de timpul tău, păstrând în același timp responsabilitatea profesională. Cereți o vacanță. Fii creativ în relația ta de dragoste. Nu lăsați cometa vieții să treacă atât de repede.

Visând la uciderea unui șarpe

A visa că omori un șarpe poate însemna că ai totul pentru a face față adversităților care apar în calea ta. Ai controlul. Cu toate acestea, uciderea unui șarpe poate, de asemenea, să organizeze o încercare de a compensa o lipsă permanentă. Trebuie să fii atent la această ambiguitate pentru a nu te deruta.

Visând la un șarpe mic

Dacă șarpele cel mare a fost o manifestare a prieteniei adevărate, șarpele cel mic este opusul: prietenii falși ar putea fi pe cale să te trădeze. Două ochi deschise mereu pentru compania dvs., care trebuie alese cu grijă. Pune-ți în valoare prietenii tăi adevărați.

Visul atacului de șarpe

Visarea unui atac de șarpe asupra unei alte persoane ar putea însemna că un eveniment din afara dvs. ar putea ajunge să vă implice sau să vă afecteze indirect. Fii atent, deoarece poate avea și repercusiuni profesionale. Și dacă victima atacului ești tu, atunci probabil că depinde de tine să devii centrul acelui eveniment viitor.

Visând la o mușcătură de șarpe

Snake Bite

Visarea unui șarpe înțepător este un semn că trebuie să vă legați în conflictele de familie sau prieteni. Poate că este timpul să restabiliți o prietenie sau să rezolvați o dispută de lungă durată, astfel încât cei dragi să nu se rănească din ce în ce mai mult. Și desigur: un ochi dornic de trădare.

Visând la șarpe în apă

Rutină grea, nu-i așa? Visarea șerpilor în apă este rezultatul diferitelor preocupări zilnice care pot fi transmutate în angoasă și furie. Încercați să faceți față frustrărilor rutinei într-un mod mai pozitiv și optimist. Și controlează-ți starea de spirit, astfel încât să nu te rănești sau oamenii pe care îi iubești, înrăutățind totul odată pentru totdeauna.

Visul unui șarpe uriaș

Înfruntarea unui sucuri este într-adevăr un coșmar terifiant. Și nu este un semn bun. Spre deosebire de șarpele cel mare, care a indicat prieteni buni și evenimente extraordinare, visarea unui șarpe uriaș este un motiv de îngrijorare: evenimentele negative pot lua proporții neprevăzute și îți pot face viața dificilă.

Visând despre un cuib de șarpe

Snake's Nest

Ce înseamnă să visezi un cuib de șarpe? Dacă ați văzut un cuib de șarpe într-un vis, poate însemna că o nouă viață este pe cale să apară în familia voastră. S-ar putea ca în curând să apară un membru al familiei cu veștile unei sarcini.

Dacă în visul tău te-ai simțit amenințat de cuib, nu te păcăli cu oamenii din jurul tău, nu te clăbi și fii conștient de trădări. Cu toate acestea, dacă nu te-ai simțit amenințat de cuibul șarpelui, înseamnă că problemele tale vor fi rezolvate în curând.

Visând despre Naja Şarpe

Najas poate genera auguri bune și rele. Pe de o parte, visând la o înțepătură a cobrei naja, poți fi citit ca provenind din pierderi financiare, dincolo de simțul comun al trădării. Nu este un lucru bun. Pe de altă parte, să visezi că ucizi un șarpe naja nu diferă prea mult de semnificația visării uciderii unui șarpe: ești puternic și ai nevoie doar de curaj pentru a depăși principalele obstacole din viața ta.

Cu o credință și o energie reînnoite, trebuie doar să mergeți mai departe. Chiar și cele mai proaste vise îți pot reîmprospăta percepția asupra lucrurilor și te pot îndruma pe o cale mai fericită și mai sigură.

5/5 - (2 votes)