Ploaie – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Rain

A visa la ploaie înseamnă viață. Apa care ajută plantele noastre să crească și stinge setea animalelor din fauna noastră. Așa cum bine este reprezentată în multe cărți, povești și legende, apa de ploaie este un dar divin care binecuvântează totul și pe toată lumea.

O altă interpretare celebră este în legătură cu curățenia pe care apa de ploaie o aduce, atât în exterior, cât și în interior, până la urmă cine nu a meditat niciodată ascultând sunetul ploii care cade?

Mai jos găsești multe alte semnificații ale visului cu ploaie, inclusiv cea a visului tău.

Ce înseamnă să visezi o ploaie fină?

Ce înseamnă să visezi o furtună?

Ce înseamnă să visezi o umbrelă?

Visul de a visa ploaie puternică

Heavy-Rain

Visul unei ploi abundente reprezintă o curățare, o spălare spirituală. Când visăm ploaie puternică, este pentru că spiritul nostru are nevoie să fie curățat, să devină mai ușor și mai moale, fără greutățile și legăturile pe care oamenii le aruncă zilnic asupra noastră.

Dacă știi un refugiu, un centru spiritual, un templu sau o biserică unde te simți în pace, încearcă să petreci mai mult timp acolo și încet-încet vei simți cum sufletul tău se revitalizează, se vindecă și se purifică de toată această încărcătură negativă.

Visează multă ploaie

Să visezi multă ploaie este un simbol al ridicării profesionale, al câștigurilor, al profiturilor. Încercați să vă amintiți indicele pluviometric al acestui vis. Cu cât cantitatea de apă care coboară din cer este mai mare, cu atât veți ajunge mai sus. Asta nu înseamnă că trebuie să risipești bani și avere, pentru că tot ce vine ușor, poate și pleca ușor.

Visează ploaie fină

A visa o ploaie fină arată delicatețea care îți atinge inima, sufletul, zilele. De acum încolo vei fi mai sensibil, mai sentimental și poate chiar mai fragil. Această perioadă va fi foarte fructuoasă pentru tine, pentru a întări legăturile de iubire cu persoanele pe care vrei să le iubești și pentru a recunoaște în tine o altă latură pe care, probabil, încă nu-ți dădeai seama că există în tine.

Visul unei băi de ploaie

Să visezi la o baie de ploaie este o încântare, nu-i așa? Iar semnificația sa este și ea foarte bună. Să visezi o baie de ploaie este un semn că trebuie să te aventurezi mai mult, să te bucuri mai mult de viață și poate chiar să schimbi mediul înconjurător.

Distrează-te, expune-te și vizitează locuri în care încă nu ai avut ocazia să mergi, dar pe care ți-ai dorit mereu să le cunoști. Viața te cheamă acolo și îți păstrează comori bune. Sfatul de la cotitură este să fugi de rutină.

Visează la ploaie torențială

Atunci când visezi o ploaie puternică, fii sigură că urmează să se întâmple schimbări pozitive în ceea ce privește viața ta financiară. Poate că această schimbare este deja așteptată sau nu. Dar cel mai important lucru aici este să țineți cont de faptul că acest pachet de schimbări vă va plasa pe un nou nivel de viață.

Visezi la ploaie și vânt

Rain And Wind

Să visezi la ploaie și vânt nu este un semn rău, dimpotrivă. Acest vis arată că ai un prieten prețios care îți este mereu alături și tocmai lui trebuie să-i acorzi atenție și să asculți sfaturi, mai ales cele legate de carieră și de muncă.

Chiar dacă prietenul tău nu este din aceeași zonă cu tine, nu disprețui ajutorul său, adevărata înțelepciune se află în cele mai diverse capete și tocmai asta îi îmbogățește pe toți oamenii. Învață să asculți și nu doar să asculți.

Visează la ploaie cu furtună

Vă rugăm să așteptați. Să visezi ploaie torențială înseamnă că nu este momentul să faci noi negocieri și planuri pentru afacerea ta. Acest vis vorbește și mai tare pentru cei care dețin întreprinderea în sine.

Așa cum fiecare furtună de o oră are sfârșitul ei, la fel va fi și această perioadă de suspendare. Fiți atenți și așteptați lumina verde pe care universul v-o va trimite totuși, cine știe dacă nu va veni sub forma unui alt vis?

Visând la ploaie și la inundații

Rain And Flood

Visul cu ploi și inundații arată intrarea într-o fază de izolare și neputință emoțională. Încă nu știm dacă acesta este doar un sentiment propriu sau un mod de a încerca să evadăm de ceva, cum ar fi problemele și oamenii din lumea exterioară. Faceți o autoevaluare și atunci veți găsi răspunsul.

S-ar putea să vă simțiți singur, înconjurat de gândurile voastre și inundat de sentimentele voastre. Trebuie să vă conectați cu voi înșivă pentru a depăși această distanță dintre voi și lume.

Visezi la apă de ploaie

Să visezi apă de ploaie sunt binecuvântări din cer. Probabil că vei fi invitat la o nuntă, fie că este vorba de un membru al familiei sau de un prieten apropiat, și bineînțeles că vei juca un rol important în această uniune. S-ar putea să fiți unul dintre cavalerii de onoare sau nașă.

Visezi la furtună cu grindină

Să visezi furtună cu grindină este un indiciu puternic că va trebui să mai aștepți puțin pentru realizarea planurilor tale, deoarece va exista o scurtă întârziere a evenimentelor pe care le dorești atât de mult.

După cum bine știm, nu totul se întâmplă atunci când ne dorim și acest lucru nu trebuie văzut ca o problemă, dimpotrivă, întotdeauna va exista momentul potrivit pentru ca lucrurile să se întâmple și acesta este stabilit de Dumnezeu și nu de oameni.

Visând la noroi și ploaie

Vedem că unele dintre dorințele tale nu s-au îndeplinit încă. A visa noroi și ploaie indică faptul că ai multe vise de îndeplinit și nu ești mulțumit de ceea ce poți realiza deja. Dacă pe de o parte această căutare neîncetată a ta este energia care te mișcă, pe de altă parte este o uzură fizică și psihică.

Poate că cel mai bun lucru pe care îl poți face deocamdată este să te odihnești, să-ți recuperezi energiile, să elaborezi noi strategii, până când noroiul confuziei și al turbulențelor emoționale se poate reduce. După aceea, fiți siguri că apele vor deveni limpezi și limpezi și veți putea vedea totul cu ușurință.

Visând despre umbrelă

Umbrella

E de bun augur. A visa o umbrelă arată clar cât de mult sănătatea ta este în prezent într-o stare excelentă. Dacă ați suferit recent o intervenție chirurgicală sau ați încheiat un tratament medical, să știți că organismul dumneavoastră se reface.

Oricare ar fi ultima problemă de sănătate cu care te-ai confruntat, nu mai ai de ce să-ți faci griji, din contră, acum te vei bucura de zile sănătoase și de plăcerile la care trebuie să renunți.

5/5 - (2 votes)