Copilul – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Copilul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 1

A visa un copil înseamnă că în curând ți se vor întâmpla lucruri pozitive. Aveți o viață plină de speranță, cu pinteni de inocență. Reprezinți copilul care încă mai trăiește în tine. Cu toate acestea, poate fi un semnal de alarmă pentru tine să îți asumi mai multă responsabilitate pentru lucruri.

Bineînțeles, să visezi copii este, de obicei, de bun augur. Micile ființe umane vin să ne avertizeze că norocul se întoarce de partea noastră și că sentimentele noastre sunt marcate de puritate, onestitate și creativitate. Copiii sunt rațiunea de viață a multora dintre noi, părinții iubitori, și ne inspiră în fiecare zi.

În visul unui copil, este normal ca mesajul subconștientului să fie un stimulent pentru a ne redescoperi farmecul inițial cu lumea și cu viitorul. De aceea, semnificația visării unui copil este rareori negativă, mai ales atunci când copilul este sănătos, dar există și această posibilitate.

Doriți să aflați mai multe despre ce înseamnă să visezi un copil și să citiți câteva exemple? Opriți-vă aici: textul nostru vorbește despre o mare varietate de interpretări.

Sperăm să vă placă.

Visând despre copii mici

Un copil mic are încă atât de multe de văzut și de făcut, nu-i așa? Dar crede-mă: chiar dacă nu te poți compara cu ea în acest sens, și tu mai ai încă multe de produs în viața ta. Este exact ceea ce vrea să te avertizeze acest vis: copilul mic semnalează cât de multă creștere poți avea încă în diverse aspecte ale vieții tale, fie că este vorba de membrii familiei sau de profesioniști.

Visezi un copil în poală

Deși nu este nimic în neregulă să ții un copil în brațe, este posibil ca acest vis să se refere la un alt adult. Departe de a fi “copilăros”, este posibil ca o persoană să fi pus prea multe responsabilități pe umerii tăi și să fi depins prea mult de tine. Chiar dacă sunteți grijuliu, copilul trebuie să învețe să meargă singur: ceva ce un adult ar trebui să știe deja să facă.

Visul unui copil care plânge

Copilul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Plânsul unui copil poate fi sfâșietor, dar nu este o predicție a unor lucruri triste în viața lui: dimpotrivă, acest vis poate indica surprize foarte pozitive în zilele următoare. Desigur, subconștientul vă poate juca și el o festă, materializând sub formă de vis grijile legate de alte persoane.

Visul despre un copil nou-născut

Cât de mult aveți în față! Este adevărat că am menționat deja acest lucru în visul cu un copil mic, dar un copil nou-născut întărește această impresie: viața este minunată și trebuie să o urmezi mereu pregătit pentru noi posibilități și experiențe. Nou-născutul este un semn de transformare și vitalitate: o lume gigantică se deschide în fața ta. Haideți să o explorăm?

Visează la mulți copii

Copilul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi la mulți copii este întotdeauna ceva minunat, desigur. Iar simțurile lor sunt, de asemenea, foarte bune: pe lângă o posibilă creștere a familiei, cu unul sau mai mulți membri noi, este cu siguranță un semn de multă fericire și succes în relații.

Visând un copil bolnav

Acest lucru este de obicei sinonim cu o rutină grea care te-a slăbit, te-a epuizat fizic și psihic. Te-ai gândit vreodată să iei o pauză?

Poate că vă suprasolicitați. Este important să muncești din greu și să te dedici, este bine. Este important, de asemenea, să vă acordați o pauză pentru a respira și a vă bucura de viață. Uitând chiar și momentan de atâtea angajamente și sarcini urgente. În caz contrar, este posibil ca până și sănătatea ta să fie zdruncinată.

Visezi un copil care se joacă

Copilul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Copiii sunt toți buni, nu-i așa? Să-i vezi jucându-se fericiți nu poate fi decât un semn de bucurie. Atunci când visezi copii jucându-se, este posibil ca subconștientul tău să-ți spună că atitudini foarte corecte din partea ta au afectat într-un mod foarte pozitiv oameni dragi: nimic nu se compară cu sentimentul că ai făcut ceea ce trebuia.

Visând un copil mort

Cel mai neplăcut vis posibil. Se poate referi chiar la eliberarea de obligații (adică la o mare greutate luată de pe umeri), care ar fi fost mai bine reprezentată de o imagine mai puțin radicală, dar sensul său cel mai comun este preocuparea pentru sănătate și stabilitate financiară.

Visul unui copil care vomită

O altă experiență onirică plictisitoare, acest vis are cel puțin semnificații mai pozitive, reflectând imensa ta preocupare pentru bunăstarea celorlalți și dedicarea ta totală față de familia ta. Cu toate acestea, dacă ai decis să nu acționezi în timp ce copilul vomită, s-ar putea ca tu să te învinovățești prea mult pentru că nu-i ajuți pe cei dragi atât de mult pe cât ți-ai dori. Nu te acoperi atât de mult, muncește din greu și continuă să fii o persoană iubitoare și empatică.

Visează că se naște un copil

Un vestitor obișnuit al noutății, visul nașterii unui copil este o experiență în mod normal revigorantă, care te face să te simți ca și cum ai fi renăscut în lumea exterioară. Bucură-te de ea cu curajul celui care știe că este o șansă unică.

Visul unui copil care doarme

Copilul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 6

Multă seninătate. Ai încredere în deciziile pe care le iei, știind că sunt cele mai bune pe termen lung, iar oamenii din jurul tău știu că se pot baza pe tine. Păstrează această fază de liniște, siguranță și încredere în tine.

Visezi că te joci cu copiii

Să visezi că te joci cu copiii era deja bine, dar să visezi că te joci cu copiii poate fi și mai bine: pentru că dincolo de previziunile de fericire și armonie, înseamnă că vei putea să îți păstrezi propria jovialitate, păstrând o minte deschisă și luând în considerare ceea ce au de sugerat ceilalți, chiar și cei mai tineri și neexperimentați. Faptul că știi să-i asculți pe toți este, de asemenea, un semn de leadership.

Visezi că ești ajutat de un copil

Copilul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 7

Atunci când sunteți ajutat de un copil într-un vis, vă puteți simți incapabil sau umilit. La urma urmei, ați avut nevoie de ajutorul unui copil. De fapt, nu asta înseamnă: copilul este un mesager a ceva mai mare. Se poate să fie faptul că sunteți pe cale să obțineți ceva ce v-ați dorit întotdeauna. Poate un copil.

Visează copii necunoscuți

Dacă visezi copii necunoscuți, este posibil să fie pentru că vei intra în contact cu aspecte ale personalității tale despre care nici nu știai că există. În acest caz, visul poate fi bun sau rău. Fiți atenți la gradul de bunătate și ostilitate al copilului din vis.

Visul care hrănește un copil

Copilul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 8

Ca și în cazul visului cu un copil care doarme, această experiență reflectă altruismul și dorința sa de a-i ajuta pe ceilalți. Rudele și prietenii dumneavoastră, cunoscându-vă responsabilitatea și caracterul, știu că pot conta pe dumneavoastră pentru orice vine și pleacă.

Visează că ești ghidat de un copil

Poate că acționezi în mod nechibzuit și te îndoiești frecvent de capacitatea ta de a face cele mai bune alegeri. Este posibil să ai nevoie să reflectezi mai mult înainte de a acționa, dar este posibil ca visul să reflecte nesiguranța ta sau unele remușcări pentru o decizie pripită care te-a costat scump. Nu uitați că a greși este uman. Este mai bine să ai mai multă concentrare de acum înainte.

Visul care salvează un copil

Salvarea unui copil este un act extrem de nobil. În vise, nu este caracteristic doar unei persoane virtuoase, ci și cuiva care încearcă tot timpul să își salveze bunătatea într-o lume care uneori încearcă să te preseze să renunți la ea. A insista să fii bun și să ai grijă de ceilalți nu înseamnă slăbiciune. Dimpotrivă: caracterul tău frumos este ceea ce te face să fii drag și respectat printre ai tăi.

5/5 - (1 vote)