Scorpionul – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Scorpionul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 1

Să visezi scorpion înseamnă că trebuie să fii mai atent la persoanele nesigure care sunt mereu prin preajmă și care vor să tragă de covor. De asemenea, poate fi o reprezentare a dorințelor lor sexuale.

Visele sunt mesaje care vin din subconștient. Ele pot avea în semnificațiile lor cele mai profunde dorințe, sentimente, temeri și senzații.

Într-un câmp astral, visele poartă o serie de semnale care pot fi interpretate în funcție de detalii, de senzații și de contextul în care se află visătorul. De asemenea, este legat de situații deja trăite dintr-un trecut recent sau îndepărtat. Precum și perspectivele unor evenimente viitoare.

Visul cu scorpion este un semn de ordine, stăpânire și bogăție înainte de toate. Scorpionul este văzut ca un animal periculos din cauza otravei sale aproape întotdeauna fatale. La fel ca păianjenii, apar și în filmele de suspans, aducând mereu acea teamă de ceea ce este fatal. Ghearele acestui animal reprezintă încă o mare forță, chiar și cu dimensiunile sale relativ mici.

Semnificația visului r cu scorpion este legată în principal de a acorda atenție la ceea ce se întâmplă în momentul prezent. Poate fi vorba despre o situație care trece și despre care știi că în adâncul ei este destul de delicată, poate fi vorba despre relații de muncă, relații amoroase sau de familie.

Pentru a ști cu adevărat ce înseamnă să visezi cu scorpion, va depinde foarte mult și de modul în care se întâmplă visul. Mai ales în ceea ce privește detaliile și sentimentul pe care l-ai avut atunci când ai visat scorpionul.

Visând despre scorpionul galben

Scorpionul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Visul scorpionului galben reprezintă bogăția. Acesta unește forța și puterea unui animal mic cu culoarea aurului. În acest vis, indiferent de mărimea scorpionului, culoarea este cea care dictează legătura sa cu semnificația.

Cu toate acestea, visul unui scorpion mic indică și mai multă bogăție, cu cât scorpionul este mai mic, cu atât mai mare este bonitatea. Acest lucru este valabil pentru orice culoare.

Vis cu scorpion negru

Visul cu un scorpion negru este foarte legat de misterele care vin de departe, atât din punct de vedere fizic, cât și astral. Sunt legături cu idei ale subconștientului care nu sunt întotdeauna apropiate de viața de zi cu zi. Și chiar și cei care visează nu-și dau seama că au gânduri misterioase, pentru că sunt inconștienți.

Dar probabil că ele vor să se dezvăluie dintr-un motiv anume, de obicei sunt gânduri care sunt mai ascunse în timpul zilei, iar noaptea sunt mai clare. Un moment bun pentru a vă conecta cu stelele și cu natura, mai ales noaptea, încercați să observați stelele și liniștea.

Visează Scorpionul Roșu

Să visezi un scorpion roșu este un semn de bucurie și de mare pasiune. Pe lângă fatalitatea pe care o reprezintă scorpionul, culoarea roșie reprezintă pasiunea. Scorpionul roșu implică și aspecte legate de jocuri. Așadar, dacă în vis sentimentul tău a fost bun atunci când ai văzut scorpionul roșu, acesta indică pasiune pură și fără limite.

Dar dacă în fundal ați simțit ceva de genul neîncrederii, acest sentiment poate fi legat de jocuri de fapt psihologice. Fiți atenți la sentimentele și relațiile voastre pentru a ști pe ce teren pășiți sau de ce parte jucați.

Visezi că te înțeapă scorpionul

A visa o înțepătură de scorpion dezvăluie o oportunitate a unui moment de deschidere pentru conștientizarea unei alte stări de viață. Visul de înțepături de scorpion depinde de situația de interpretat. Dacă, în vis, în momentul înțepăturii de scorpion simțiți spaimă sau teamă, acest lucru dezvăluie că vă treziți la o nouă stare de conștiință.

Dar dacă senzația de a fi înțepat este una de lipsă de senzație, chiar dacă vezi că scorpionul este un animal veninos, această latură relevă că nu ești conștient de anumite perioade din viața de zi cu zi, aceasta poate fi de la mersul pe stradă cu telefonul mobil sau de la condusul cu viteză prea mare, adică orice acțiune pe care o faci fără a avea o coincidență corespunzătoare.

Visezi scorpionul alb

A visa un scorpion alb este legat de sentimente de pace și speranță. Indică faptul că, chiar și cu dificultățile și pericolele din viața de zi cu zi, reprezentate în figura scorpionului, în același timp, culoarea albă aduce mesajul pozitiv că, înainte de toate, circumstanțele sunt echilibrate. Este un moment bun pentru reflecție și pentru a ști că a face binele merită întotdeauna.

Visând la scorpionul maro

Să visezi un scorpion maro dezvăluie sentimente profunde. De obicei, acestea sunt sentimente oprimate care sunt foarte legate de problematica sexuală. Culoarea maro este excitantă, dar adaugă o psihologie mult mai profundă și mai largă decât aspectul neatrăgător.

Este foarte prezentă în natură, deoarece este chiar culoarea pământului, și este foarte semnificativă într-un vis cu scorpionul. Un scorpion maro în natură apare mult mai puțin decât unul de altă culoare, la fel ca și sentimentele care nici nu par să existe, de fapt există. Și atât un scorpion maro în natură, cât și un sentiment de oprimare sunt camuflate, dar sunt ceea ce sunt și au efectele lor respective.

Visul unui scorpion mort

Visarea unui scorpion mort este legată de faptul eliberării. Poate fi vorba de sfârșitul unui proiect sau de ceva ce a durat mult timp până la finalizare. De asemenea, este legat de eliberarea totală de un oarecare sfârșit al unei relații amoroase. Este reprezentarea sentimentului de ușurare pentru că nu mai trebuie să se confrunte cu problemele care au provocat atâtea neplăceri în trecut.

Dar dacă este cazul să visezi că ucide un scorpion, sensul este legat de o atitudine de curaj a ta. Această atitudine poate fi luată sau se va întâmpla în continuare. Înseamnă că te confrunți cu cele mai esențiale lucruri care trebuie rezolvate, fie că este vorba de termene sau de începuturi.

Visează că înghite un scorpion

Scorpionul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi că înghiți un scorpion este ceva care, la început, pare a fi destul de terifiant. Dar, în sensul viselor, este chiar opusul. Acest tip de vis aduce semnificația de depășire și care este mult mai departe sau peste nivelul pe care ți l-ai fi putut imagina. În timp ce alți oameni cred că totul merge prost, de fapt, ați mers deja cu leghe înainte și nu măsurați eforturile pentru ca drumul să rămână proiectat și sigur.

Să visezi că înghiți un scorpion este pentru puțini. Dar nici să câștigi complet și satisfăcător nu este pentru nimeni.

Să visezi mulți scorpioni

Scorpionul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Visul cu mulți scorpioni este legat de situații care implică îndoiala, mai ales și mai intim, teama de a lua decizii. Este un moment de confuzie mentală extremă, de a trebui să iei decizii foarte serioase. Iar acest lucru poate face ca nivelul de stres să crească și chiar să provoace insomnii. Visele de acest gen, care reprezintă cantitatea, sunt de obicei legate de drumuri care trebuie alese și de decizii care trebuie luate în practică în fiecare zi.

5/5 - (1 vote)