Bufniță – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Bufniță – Semnificația Și Simbolismul Viselor 1

Bufnița este un simbol al inteligenței în unele culturi, dar un sentiment rău în altele. Ochii mari prezenți într-un vis cu o bufniță pot fi semne ale unei nevoi de a vedea în întuneric direcțiile de urmat. Semnificația visului cu o bufniță are de-a face, în general, cu inteligența în momentul în care facem alegeri care ne vor ghida pașii următori.

Vrei să știi ce înseamnă să visezi cu o bufniță și să alegi cu discernământ căile din ceea ce ți s-a arătat în nopțile de somn? Atunci vino alături de noi!

Visezi că vezi o bufniță

Să vezi o bufniță în vis poate indica două vești proaste pentru cei care au văzut-o în timpul nopții. Primul semn este al unei boli, în curând. S-ar putea să nu fie foarte gravă, dar este ceva la care ar trebui să acordați atenție pentru a nu se agrava pe viitor.

A doua explicație este venirea unei perioade de instabilitate la locul de muncă, care necesită o mai mare atenție în gestionarea problemelor profesionale pe termen scurt. Acest semn rău se intensifică dacă, în vis, ea se odihnește pe o creangă. Acesta este un semn de obstacole și chinuri în viitorul apropiat.

Visul unei bufnițe zburătoare

Bufniță – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Deja aici avem un semn bun pentru cei care au vizualizat pasărea în plină transă de odihnă. Atunci când vezi o bufniță zburând în vis, semnul este că în curând va avea loc un succes financiar, care poate varia de la un câștig neașteptat până la chiar o promovare la locul de muncă.

Visează un pui de bufniță

Să visezi un pui de bufniță este un semn ambiguu. Acesta aduce, în esența sa, noroc și ghinion, simultan. Dar, liniștește-te: în acest caz, norocul va veni de partea celor care au vizualizat în vis micile bufnițe.

Marea problemă este că, pentru ca acest noroc să se concretizeze, altcineva trebuie să poarte o încărcătură bună de ghinion. Iar proporțiile pe care acesta le poate lua sunt necunoscute, ceea ce poate genera chiar o anumită angoasă în ținta visului. La urma urmei, este ciudat să știi că, pentru a te înțelege, o altă persoană va trebui să se înțeleagă foarte rău.

Visezi că o bufniță se uită la tine

Dacă, din întâmplare, ajungi să visezi că o bufniță te privește, încearcă să ai mai mult tact cu relațiile tale de familie. Este un alt semn rău al ochilor mari ai acestei păsări. În curând, vor apărea unele neînțelegeri puternice cu cineva din familia ta și trebuie să te controlezi pentru a nu te enerva. Amintiți-vă că avem nevoie de familia noastră pentru totdeauna, prețuiți acest lucru și retrăiți aceste probleme.

Visând despre bufnița albă

Bufniță – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

În acest caz, este important să acordați atenție tuturor detaliilor visului. Avem o încercare de a avertiza pe cei mai intimi dintre noi asupra unor viitoare piedici, dar că există șanse mari de a scăpa și de a trece prin această barieră. Albul bufniței urmărește să îi lumineze viziunea încețoșată în ceea ce privește obstacolele serioase. Chiar dacă îți asumi riscuri, există protecție deasupra ta.

Visul unei bufnițe care glumește

Semn bun! A visa o bufniță care cântă este un indiciu al încheierii unei etape de griji, dezamăgiri sau necazuri. Bufnița pițigăiată este reprezentarea cântării unor vremuri noi, mai bune. Problemele care vă răpesc somnul vor lua sfârșit. Este bine să vă pregătiți pentru vremuri de bucurii, de vaci grase.

Visează multe bufnițe

Încă o dată, păsările inteligenței și ale previziunii aduc vești bune în vizitele lor în inconștientul nostru, în timp ce ne odihnim cu ochii închiși.

Aici, în cantitate mare, reprezentând numărul bun al așteptărilor pe care le punem pe câmpurile unde ele prefigurează vești bune. A visa mai multe bufnițe este un semn de succes în studiile și munca noastră. Poate că nu sunt imediate, dar ceva în care lucrăm în aceste domenii este pe cale să funcționeze.

Visul despre bufnița neagră

Există o anumită asemănare cu visul unei bufnițe albe. Dar aici, există o problemă suplimentară: în acest caz, protecția nu va fi suficientă pentru a vă scoate dintr-un mare eșec. Este ca și cum ambele vise arată două fețe ale aceleiași monede, chiar dacă finalul poveștii fiecăruia este opus. În acest caz, nu ești deloc fericit.

Visul unei bufnițe maro

Se anunță lupte. Bufnița maro simbolizează neînțelegerile cu prietenii apropiați, rudele sau soții, care vor fi zdruncinat relația bună pe care o are cu aceștia. Dar nu vă faceți griji, totul va reveni la normal după aceste turbulențe.

Visul bufniței moarte

Visul în care bufnițe fără viață apar celor care dorm are mai multe semnificații. Poate veni să indice o moarte simbolică a unei perioade sau a unei etape din viața ta, fie ea personală sau profesională. Sfârșitul unei curți, închiderea unui ciclu oarecare se încadrează în acest spectru, de exemplu.

Pe de altă parte, bufnițele moarte pot indica și avertismentul că ceva rău este pe cale să lovească vreo rudă apropiată. Oricum, este bine să deschizi ochii și să fii conștient de cicluri și de ceea ce se întâmplă cu persoanele apropiate atunci când moartea acestei păsări a înțelepciunii îți populează visele.

Visezi că o bufniță te atacă

Bufniță – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

În acest caz, inconștientul tău este cel care încearcă să-ți trimită un mesaj. A visa că este atacat de o bufniță este un semn că ultimele sale atitudini arată puțin discernământ și reflecție. Este timpul să se oprească, să se gândească și să fie mai calm atunci când vine vorba de luarea unor decizii importante.

Visează că aterizează o bufniță

Bufniță – Semnificația Și Simbolismul Viselor 6

Este timpul să ai grijă de sănătatea ta! Aterizarea bufniței indică o boală gravă care se apropie de tine sau de o persoană dragă. Nu te costă nimic să-ți faci niște analize și să previi ceea ce poate veni să zdruncine buna funcționare a sănătății în viitorul apropiat.

Visează o bufniță acasă

Atunci când bufnița locuiește în casa ta doar în Este necesar să fii atent la un comportament foarte caracteristic în relații: gelozia. Când este în exces, provoacă probleme, nu-i așa? Acordă-i atenție, pentru că bufnițele din casă indică o luptă puternică în unele relații, din cauza geloziei peste limita acceptabilă. Aveți grijă la acest sentiment clasic, care poate deveni bolnav și dăunător. Bufnițele au avertizat!

5/5 - (1 vote)