Aur – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Aur – Semnificația Și Simbolismul Viselor 1

Atunci când aurul se află în visele noastre, ne imaginăm de obicei că este un semn bun pentru vremurile ce vor veni. Dar, nu întotdeauna aceasta va fi semnificația visării aurului: pot veni momente rele.

Cine își imaginează că visul cu aur este sinonim cu abundența sau cu câștigurile financiare, poate prin imaginea pe care bijuteriile o au cu strălucirea, frumusețea și ostentația. Dar poate indica, de asemenea, dificultăți și turbulențe la mijloc de drum.

Până la urmă, chiar vrei să știi ce înseamnă să visezi cu aur? Atunci vino cu noi!

Visând la inelul de aur

Recompensele pentru unele realizări sunt mult așteptate. Dacă a existat vreun proiect pentru care ai lucrat cu mult timp în urmă, în orice domeniu, și încă nu ai văzut rezultatele, așteaptă să-i vină vremea.

Visezi la bijuterii de aur

Aur – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Bijuteriile, atât de des oferite în dar celor dragi, indică faptul că îți lipsește cineva. Fie că este vorba de prezență, fie de o conversație bună: există cineva foarte drag căruia îi este dor de tine într-un fel sau altul. Un avertisment din vise pentru a pune mâna pe telefon și a lua din nou legătura cu cei pe care nu i-ai mai văzut de atâta timp.

Visând un inel de aur

Acest lucru este ușor: un simbol că o veche curtare sau căsătorie este pe cale să fie reluată. Iar dacă alianța se rupe, atunci este un semn că forța cu care va fi această revenire va fi și mai intensă.

Visând un cordon de aur

Aici, este momentul să te gândești la iertare. Cordonul de la gât reprezintă faptul că există ceva ce ți s-a făcut și care te ține în jos, în mod special. O anumită atitudine nu a picat bine și această suferință te afectează. Este timpul să te gândești din nou la ceea ce ți-au făcut și să lași în urmă.

Visezi un lanț de aur

Lanțul de aur în vis este simbolizarea legăturilor și legăturilor permanente, fie că este vorba de soți, de rude apropiate sau chiar de prieteni de lungă durată. Astfel de legături se vor întări și mai mult, fiți mai aproape de ei.

Visând un lingou de aur

Avem aici un semn bun pentru viața ta amoroasă. Dacă te bucuri de libertatea burlăciei, să știi că în curând șansele de a începe o relație vor crește. Dacă sunteți deja într-un angajament, se vor intensifica în legăturile voastre.

Visezi la o monedă de aur

Aur – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Semn de succes. Poate fi financiar sau chiar la locul de muncă. Așa că este timpul să pariezi, să livrezi CV-uri în companii mari și orice altceva. Pentru că monedele de aur reprezintă câștiguri viitoare.

Visează la un colier de aur

Colierul de aur din visele tale poate indica atât semne bune de bun augur financiar, cât și arată că există dorințe nesatisfăcute în cursul vieții tale. Există ceva care lipsește?

Visând un cercel de aur

Sinonim al unor aere bune în viața socială. Poate fi vorba de noi prietenii, de mari contacte în curând. Certitudinea este a unor noi legături personale și afective. Și ele vor ajunge în domeniul amoros dacă, în vis, ați pierdut perechea de cercei de aur.

Visând un dinte de aur

Aur – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Încă o dată, aurul indică semne bune în domeniul financiar. Atunci când visezi un dinte de aur, semnul este de bogăție și abundență. Dar este necesar să ai inteligență în gestionarea unui astfel de succes, deoarece va fi ceva ce va veni o singură dată, așa că nu trebuie să nu se omită să profiți de norocul care trece pe la ușa ta.

Visezi o pepită de aur

Măreția unei pepite de aur este metafora acestui vis, care indică ceva de proporții enorme pe drumul vieții tale. Iar acest lucru se poate întâmpla printr-un mare gest de prietenie, o descoperire valoroasă, creșterea a ceva aparent mic și multe altele. Dacă în vis, ați găsit o pepită de aur, fiți pregătiți: ceva de mare valoare în viața dumneavoastră va fi găsit în curând!

Visul care îngroapă aurul

Atenție! Îngroparea aurului în vis este un semn că există un secret îngropat foarte aproape de tine. Trebuie să fii cu ochii în patru cu persoanele apropiate, pentru că unele dintre ele ascund ceva important pe care tu nu îl știi.

Visezi că ești înconjurată de aur

Aici, indicația este că preocupările legate de problemele financiare de orice fel ar fi trebuie să fie reduse. Este ca și cum te-ai lăsa dus de val, aurul din jur simbolizează faptul că problemele legate de bani se rezolvă. Rezultatele a tot ceea ce a fost plantat vor fi obținute în curând.

Visezi că găsești aur

Acest vis simbolizează faptul că o nouă prietenie se va lega în curând. Până la urmă, și prieteniile bune valorează aur, nu-i așa? Problema este că șansele ca această nouă prietenie să vină acoperită de minciună sunt mari, aproape sigur. De aici și importanța de a acorda atenție acestui vis, de bun augur.

Visul de a visa aur topit

Aur – Semnificația Și Simbolismul Viselor 6

Aurul topit este un semn de lipsă de control. Și poate fi prezent atât în viața financiară, cât și în cea personală. Este momentul să fii atent, pentru a nu lăsa aurul topit să se termine și să dispară așa, de la o oră la alta.

Visează la praf de aur

La fel ca praful care ne curge printre degete, acest vis indică necesitatea de a ne planifica mai bine stilul de viață. Este necesar să profităm de oportunitățile care au trecut neobservate, pentru că norocul va alerga ca praful de aur în viitorul apropiat. Iar acest lucru va merge de la întâlnirea cu mai mulți oameni până la studierea mai bună a scenariilor actuale.

5/5 - (1 vote)