Îmbrățișare – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Îmbrățișare – Semnificația Și Simbolismul Viselor 1

Uneori, o îmbrățișare poate fi tot ce ai nevoie, nu-i așa? O îmbrățișare adevărată reconfortează, arată afecțiune și grijă, pe lângă faptul că este o terapie pentru cel care dă și cel care primește. Printre atâtea lucruri pozitive, s-ar putea să crezi că te afli în fața a ceea ce înseamnă să visezi la o îmbrățișare, dar oare chiar așa este? Uite, da și nu.

Semnificația visului cu îmbrățișare are o relație puternică cu tot ceea ce ne aduce îmbrățișarea în lumea fizică, dar universul oniric – lumea viselor – este mult mai complex. Așa că, ok, poți pune pe lista ta că visarea care primește sau dă o îmbrățișare la modul general simbolizează prietenia, parteneriatul și complicitatea. Dar mai există și o altă latură, pentru că totul are două fețe sau – cum ar spune înțeleptul – trei fețe. La fel ca orice în viață; există versiunea celui care îți spune povestea, există versiunea ta a aceleiași povești și, de asemenea, o a treia versiune care corespunde adevărului.

Interpretarea viselor urmează mai mult sau mai puțin aceeași cale: ceea ce visezi, interpretarea pe care ți-o dă cineva și adevărata interpretare. Pentru a ajunge la această interpretare reală, trebuie să evaluăm detaliile cruciale ale visului în cauză. O idee bună pentru a reține aceste detalii este să țineți întotdeauna un caiet și un pix lângă pat (fără telefon mobil, pentru că lumina lui vă poate lua somnul, așa că folosiți oricum hârtie și pix) pentru a lua notițe atunci când vă treziți, chiar și în mijlocul nopții.

Aceste detalii sunt cele care ne vor oferi indiciile potrivite pentru a înțelege mesajul. Iată câteva exemple de vise care implică îmbrățișări pentru ca tu să descifrezi mesajul pe care subconștientul tău încearcă să ți-l transmită.

Visul în care visezi că îmbrățișezi pe cineva

Pe cine îmbrățișai? Era o persoană drăguță? Acest vis indică, de obicei, faptul că îți pasă și că îi dorești binele persoanei căreia i-ai dat această îmbrățișare. Dacă este vorba de cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, poate însemna că în curând vă veți întâlni din nou. Acest vis indică, de asemenea, faptul că ajungeți la maturitate și înțelepciune.

Visezi că primești o îmbrățișare

Îmbrățișare – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Atunci când visăm că noi suntem cei care primim o îmbrățișare, poate sugera că cineva apropiat manevrează pentru a te păcăli și a obține un avantaj. Nu este un moment bun pentru a încheia o afacere. Dacă este posibil, lasă aceste decizii pentru mai târziu, altfel analizează bine fiecare detaliu.

Visezi că vezi alți oameni îmbrățișându-se între ei

Faptul că vedeți oameni îmbrățișându-se unii pe alții este o confirmare excelentă a faptului că legăturile de familie promit să se consolideze și mai mult. Familia este un pilon în viața noastră, chiar dacă uneori există neînțelegeri, doar legăturile de consangvinitate durează toată viața. Să visezi alți oameni îmbrățișându-se simbolizează, de asemenea, prosperitate în afaceri și la locul de muncă.

Visând la o îmbrățișare iubitoare

Îți amintești de sfatul de a ține hârtie și pix lângă pat? Așadar, dacă visezi că ai primit o îmbrățișare plină de iubire înainte de orice, încearcă să identifici cine a fost persoana care te-a îmbrățișat în vis și notează-o înainte de a uita. Visul unei îmbrățișări iubitoare poate fi un semn că această persoană are nevoie de tine. Dacă este vorba de cineva care este distant, încercați să o contactați. Un simplu apel telefonic poate schimba uneori ziua cuiva.

Visul unei îmbrățișări strânse

Dacă ați primit o îmbrățișare strânsă, chiar dacă cuvintele sugerează ceva pozitiv, acest vis duce la sentimente de gelozie și posesivitate. A fost soțul/soția, prietenul sau prietena care v-a îmbrățișat? Poate chiar un prieten.

Nu lăsați această relație să devină sufocantă și opresivă, dialogați. Dacă erai tu îmbrățișând pe cineva, ai grijă ca relația voastră să nu devină o colivie din care pasărea să evadeze cu prima ocazie. Relațiile ar trebui să fie cuiburi de confort în care ne odihnim și găsim căldură și siguranță. Dintr-o închisoare toată lumea vrea doar să evadeze.

Visul care îmbrățișează un animal

Îmbrățișare – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Acest lucru va depinde de animalul pe care ați visat să-l îmbrățișați. Iată două dintre cele mai comune: Visul de a îmbrățișa un câine – chiar dacă câinii sunt asociați cu prietenia și fidelitatea – poate reprezenta faptul că cineva apropiat v-ar putea trăda. Cățeii își doresc afecțiune și atenție tot timpul, iar a visa că îmbrățișezi unul este un simbol că cineva foarte apropiat te poate trăda pentru a obține un avantaj.

Deși acesta este un semn negativ, nu te atașa prea mult să afli cine sau când, ci doar evită să spui cuiva planurile tale în următoarele săptămâni. Acum, dacă ai visat că îmbrățișezi un urs, înseamnă că te simți nevoiaș și cauți afecțiune și protecție. Da, uneori este greu să faci față la toate de unul singur.

Visezi că îmbrățișezi un dușman

Să visezi că îmbrățișezi un dușman sau o persoană nemulțumită este un semn că trebuie să mergi urgent să te împaci cu cineva, dar nu chiar cu cine îți poți imagina. Inamicul, în acest caz, este mult mai aproape decât îți poți imagina. Dușmanul este despre tine însuți. Cel mai mare rival pe care îl avem este noi înșine, pentru că noi suntem cei care trebuie să decidem cât de mult vom suporta provocările și cât de mult vom încerca să le depășim.

Noi suntem cei care trebuie să posedăm reziliență și noi suntem cei care trebuie să știm și să acceptăm cine suntem și care sunt limitele noastre. Așadar, iartă-te, acceptă-te și transformă-te acolo unde este nevoie de transformare.

Visând la o îmbrățișare de adio

Îmbrățișare – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Să visezi că îți iei la revedere cu o îmbrățișare este un simbol enorm al unui ciclu care se închide și al altuia care începe. Este posibil ca persoana de la care îți iei la revedere în vis să nu participe la noul tău ciclu sau să joace un rol minor în această nouă etapă a vieții tale. Păstrează cu grijă amintirile care au rămas și începe noua ta călătorie cu multă credință și speranță.

Visează că îmbrățișezi persoana pe care o iubești

S-ar putea ca tu să îți oferi mai mult decât primești înapoi dacă în visul tău tu ai fost cel care a dat acea îmbrățișare, dar dacă ai primit îmbrățișarea și nu ai dat-o înapoi cu aceeași intensitate, sentimentele tale față de această relație sunt îndoielnice.

O relație este ca o viață și viața este ca un drum. Există porțiuni sinuoase, altele mai puțin, există urcușuri și coborâșuri, dar există și câmpii frumoase și proaspete, în care deschizi geamul și lași vântul să intre. Cu răbdare poți evolua în fiecare dintre aceste pasaje.

Visează că îmbrățișezi un prieten

Îmbrățișare – Semnificația Și Simbolismul Viselor 6

Loialitate, loialitate, tovărășie și încredere. Ce frumos este să ai un prieten adevărat, nu-i așa? Așadar, cultivă-ți prieteniile, dăruiește ceea ce ți se dă și dăruiește înapoi. Întotdeauna lucruri pozitive și, la fel, iertați atunci când nu este atât de pozitiv. La urma urmei, suntem cu toții oameni și a face greșeli face parte din natura noastră fragilă.

5/5 - (1 vote)