Alianța – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Alianța este cel mai mare simbol al uniunii, fiind folosită de cei care doresc să rămână împreună pentru totdeauna cu o altă persoană. Forma rotundă a alianței are și semnificația infinitului, fiind în acest caz figura unei iubiri veșnice.

Semnificația visării unui legământ nu este doar una singură, ci în general este asociată cu uniunile, căsătoriile etc. Dacă cel care visează un legământ este căsătorit, acest lucru poate însemna un moment oarecum dezorganizat, afânat și agitat, în care cuplul trece prin dificultăți în definirea planurilor.

Cu toate acestea, visul unui legământ de nuntă nu înseamnă neapărat ceva legat de uniunile amoroase. Visul unui legământ poate fi legat de ceva din interiorul lor care trebuie rezolvat.

Ce înseamnă să visezi la un legământ? Acest vis poate însemna orice, de la o mare iubire până la nevoia de a-ți revizui cheltuielile. Continuați în acest articol și vedeți mai multe interpretări ale viselor cu pact.

Visul cu inelul pe deget

Dacă în visul tău vezi o alianță pe deget, nu înseamnă că te vei căsători în curând, dar dacă în momentul respectiv chiar te aștepți să poți face un angajament mai serios, visul este de bun augur, deoarece indică faptul că vei întâlni pe cineva care poate deveni marea iubire a vieții tale. Cu toate acestea, este posibil ca acest vis să nu aibă legătură și cu tine: visul cu inel pe deget poate însemna că o persoană apropiată ție se va căsători în curând.

Visul cu inel pe degetul altcuiva

Alianța – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Atunci când visezi un inel pe degetul altcuiva, e bine să te pregătești, pentru că lucrurile bune apar. Viitorul îți va prezenta niște schimbări care la început pot părea înfricoșătoare, dar vei observa că sunt foarte pozitive.

Visul cu inelul pe degetul cuiva din familie: acest vis poate indica faptul că persoana care apare în vis are nevoie de ajutor pentru a revizui unele aspecte ale vieții tale. Este posibil ca ea să se confrunte cu probleme și îndoieli și merită să o ajutați să depășească această fază.

Visul unei alianțe pe degetul unei cunoștințe/prieten: dacă alianța este pe degetul unui prieten sau al unei cunoștințe, fiți pregătiți să călătoriți, deoarece acest vis indică momente importante într-o călătorie.

Visați că cumpărați o alianță

Faptul că visezi că cumperi o alianță poate însemna că trebuie să fii mai atent cu banii tăi. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla în viitor, așa că păstrarea unei rezerve pentru viitorul apropiat poate evita multe probleme. O altă posibilă semnificație a acestui vis este că trebuie să fii atent cu cine îți iese în cale: nu lăsa pe nimeni să îți stea în calea planurilor tale, vezi?

Visul care dăruiește un cadou Alianței

Atunci când în visul tău oferi cuiva o alianță, este posibil ca dragostea pe care o simți pentru cineva să nu fie reciprocă. Semnificația acestui vis nu se potrivește, dar este important să îi acorzi atenție pentru a nu fi rănită.

Visând un inel de aur

Alianța – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă visezi la un inel de aur, pregătește-te, se anunță o relație! Inelul de aur indică faptul că se poate întâmpla o legătură matrimonială sau pur și simplu o întâlnire cu partenerul tău perfect, sau cu cineva alături de care să rămâi mult timp din viață. Urmează o relație de lungă durată și noi evoluții pentru viața sentimentală.

Visezi un inel de argint

Alianța – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Inelul de argint care apare în visul ei nu are nimic de-a face cu viața amoroasă, dar semnificația este foarte bună. Visul unui inel argintiu poate însemna creșterea ta personală, în care lupți non-stop și în cele din urmă realizezi unde ai ajuns. Este un moment minunat pentru tine, în care simți că totul a meritat cu adevărat.

Visul care câștigă o alianță

Visează că obții o alianță: dacă ești deja căsătorit și visezi că obții o alianță, înseamnă că mariajul tău va rămâne fericit și stabil pentru o lungă perioadă de timp.

Visezi că primești o alianță când ești singur: pentru cei care nu sunt logodiți, a primi o alianță în vis înseamnă că în sfârșit persoana iubită este cucerită!

Visezi că vinzi o alianță

Să visezi că vinzi o alianță este un semn că trebuie să depășești evenimentele din trecut dacă vrei să începi o nouă relație. Uită de celelalte relații, pune capăt resentimentelor și fii din nou bine cu tine însăți, în acest fel vei fi din ce în ce mai pregătită să iubești din nou.

Visezi că pierzi o alianță

Să visezi că pierzi o alianță poate însemna că marea ta iubire este pe drum. Da! Ești pe cale să întâlnești cealaltă jumătate a portocalei tale. Cu toate acestea, o altă posibilă semnificație a acestui vis sunt neînțelegerile dintre tine și membrii familiei, care pot interfera cu relația ta de dragoste. În ambele semnificații, trebuie să ai grijă să nu îi lași pe ceilalți să intervină în relația ta și să observi persoanele care se apropie de tine.

Visezi că găsești o alianță

Să visezi că găsești o alianță este un indiciu că o nouă persoană va apărea în viața ta, dar relația nu va dura mult timp. Cu toate acestea, este foarte important să te bucuri de momentele frumoase alături de acest cineva, chiar dacă nu este nimic prea solid.

Visezi că arunci o alianță

Să visezi că o alianță se desființează poate fi un avertisment că unele cicluri se închid când vine vorba de relații. Unele persoane se vor îndepărta din viața ta, dar nu-ți face griji, pentru că cei care pleacă deschid calea pentru ca noi persoane, mai importante, să sosească.

Visează la o alianță ruptă

Alianța ruptă înseamnă literalmente rupere. Dacă visezi o alianță ruptă, se poate referi la sfârșitul unei relații de iubire. Încearcă să vezi acest vis ca fiind pozitiv: dacă se termină, este pentru că partenerul tău nu mai este compatibil cu sinele tău actual; vor veni oameni noi, este întotdeauna timpul să iubești din nou!

Visul unei alianțe ruginite

A visa o alianță ruginită poate însemna că tu și partenerul tău nu sunteți în aceeași tonă. Poate că rutina stă în calea relației voastre, care este puțin distantă. Rezolvarea acestei probleme se bazează doar pe mici schimbări de atitudine. Ce-ar fi să îi faci câteva surprize iubitului tău?

Visează un inel furat

Alianța furată care apare în vis înseamnă trădare, în cazul partenerului tău. Încercarea de a rezolva singură această problemă poate fi costisitoare, așa că lasă-l pe celălalt să decidă cum vrei să continui relația, fie că este cu tine sau cu altcineva.

Visezi o alianță mototolită

Acest vis nu are nimic de-a face cu relațiile: înseamnă noroc în joc! Ghinion în dragoste și noroc în joc? Poate, dar să visezi o alianță mototolită poate fi semnalul pentru tine să joci la loto!

Visează alianța de angajament

Să visezi o alianță de angajament înseamnă că vei găsi pe cineva care să te facă fericită. Cu toate acestea, este important să fii foarte atent cu persoana care apare, deoarece poate veni cu probleme. Bucură-te de moment, dar nu întreprinde acțiuni care ar putea provoca regrete viitoare.

5/5 - (1 vote)