Amant – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Semnificația visului cu un iubit este de obicei legată de sentimentele tale care au fost reprimate. Deși sunt vise cu un iubit, nu înseamnă că sunt neapărat legate de viața ta amoroasă.

Ele pot avea legătură și cu anumite probleme din trecutul tău care au sfârșit prin a nu fi rezolvate complet. Aceste probleme îți aduc, de obicei, mari regrete, mai ales pentru că simți că ai rănit un prieten cu asta.

Semnificația de a visa un iubit, prin urmare, este de obicei asociată cu acceptarea de sine. În plus, vă puteți conecta cu sentimente pozitive de recunoaștere a propriei dvs. valori. Acest vis, prin urmare, poate reprezenta lucruri pozitive sau negative care depind foarte mult de interpretarea sa.

Un alt punct comun celor care au acest vis este integrarea aspectelor lor masculine și feminine, ceea ce duce la un sentiment de completitudine. În plus, visul poate fi legat de aspectul său cel mai evident, care este iubitul în sine, fiind legat de persoana care reprezintă pe cineva ideal pentru tine.

De aici, se poate avea o bază pentru interpretarea visului, dar aceasta se schimbă de obicei în funcție de particularitățile care se întâmplă în visul fiecăruia. De aceea, este foarte important ca întregul context prezentat să fie bine analizat, astfel încât să se poată avea o idee mai completă despre ce înseamnă să visezi un amant.

Să visezi că ai un amant

Have A Lover

A avea un amant într-un vis poate fi legat de dorințele tale sexuale. Este posibil să reprimi ceva în acest moment. Adesea, iubiții, în sensul popular al cuvântului, sunt văzuți doar ca ceva care să satisfacă dorințele sexuale, fără un angajament emoțional mai mare. Mulți oameni spun adesea că, atunci când cineva nu este pe deplin satisfăcut de acest aspect, ajunge să aibă o relație cu un amant.

Prin urmare, este din cauza acestei imagini mai populare că acest vis se manifestă. Ai dorințele tale și ajungi să nu le satisfaci și chiar să le reprimi. Așadar, subconștientul tău vine să-ți dea această alertă. Este un moment excelent pentru a vorbi cu partenerul tău despre asta, dacă este în interesul tău să îți condimentezi puțin mai mult relația. O modalitate bună de a face față acestei situații este să aduceți noutăți în relație, cum ar fi o excursie în doi.

Visând cine este iubitul

Se poate întâmpla ca tu să fii amantul din visul tău. Deși de multe ori oamenii nu sunt pe deplin conștienți că sunt, atunci când au această cunoștință, de obicei fac totul ascuns, pentru a nu descoperi nimic. Acest act de a face lucruri în afara luminii reflectoarelor este o reprezentare a evadării.

Așadar, acest vis poate însemna că există ceva de care fugiți în realitate, cel mai probabil nu reușiți să vă bucurați de ceva de fapt. S-ar putea să ezitați să vă dedicați la ceva, fie că este vorba de aspectul profesional sau chiar de cel amoros.

Cu toate acestea, nu poți fugi la nesfârșit de decizii, pentru că la un moment dat viața te va solicita și trebuie să te pregătești pentru când se va întâmpla asta. Nesiguranța poate fi o mare întârziere în viața ta și trebuie să înveți cum să o gestionezi mai bine.

Visezi la iubitul mamei sau al tatălui tău

Să visezi că tatăl are un amant sau să visezi că mama are un amant poate fi ceva care îți provoacă un sentiment rău. De obicei este legat de copilărie, cu un fel de frustrare cu care te-ai confruntat și care nu s-a rezolvat încă pe deplin.

Poate fi foarte dificil pentru un copil să descopere că unul dintre părinți îi este infidel, deoarece acest lucru reprezintă o ruptură în figura sa de stabilitate, care este familia sa. Astfel, acest vis este asociat cu acest tip de sentiment.

Prin urmare, este important să încerci să identifici ce te provoacă și poți chiar să ceri ajutorul părinților tăi pentru a înțelege mai bine această problemă. Este foarte important să rețineți că acest vis nu înseamnă că unul dintre părinții voștri a avut cândva un amant.

În plus, visul poate însemna că ai o anumită teamă de a fi prea departe de părinții tăi, indiferent de motiv. Așadar, aici chiar ar trebui să-i cauți și să încerci să treci o parte din acea dorință de a fi mai aproape.

Cu toate acestea, este important să fii conștient de faptul că s-ar putea să nu fie posibil să-ți ai părinții alături de tine ori de câte ori ai acest sentiment. Trebuie să te pregătești mai bine pentru a învăța cum să faci față acestor momente și să înțelegi că la un moment dat te vei despărți de ei.

Visul despre vechiul iubit

Old Lover

Visul despre un fost iubit poate fi un indiciu că aveți un anumit sentiment de singurătate. Ființa umană este o ființă esențialmente socială. Oricât de mult ar exista oameni cărora le place să petreacă timp singuri, a trăi în singurătate este un lucru care nu prea place nimănui. În viață avem nevoie de oameni cu care să împărtășim bucuriile și necazurile.

Acest vis poate fi un indiciu că nu vă simțiți mulțumit de relația actuală și că aceasta vă face să vă simțiți singur. Acest lucru se poate întâmpla din cauza incapacității partenerului tău de a-ți satisface nevoile emoționale.

Într-o interpretare mai apropiată, acest vis poate însemna că ai probleme nerezolvate cu acest fost iubit, iar asta te deranjează, poate că te confrunți cu probleme foarte asemănătoare în relația ta.

Visul despre iubitul soției sau al soțului

Dacă soțul sau soția ta are un amant în vis, poate însemna că aveți o anumită nesiguranță în relația voastră, care vă afectează viața de cuplu. Există sentimentul că se întâmplă ceva fără ca partenerul tău să fie total sincer. Acest sentiment, însă, poate fi sau nu real.

Această lipsă de sinceritate nu este întotdeauna legată de ceva anume împotriva ta, partenerul tău se poate confrunta cu anumite dificultăți și a avut nevoie de ceva timp singur. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să o luați ușor și să încercați să vorbiți. Să ajungi să acuzi fără dovezi poate fi foarte dăunător. Încercați să înțelegeți ce se întâmplă cu partenerul dvs. și încercați să îl faceți să se simtă calm pentru a avea ajutorul dvs. și a rezolva orice problemă.

Visul despre iubitul mort

Dead Lover

Faptul că ai un iubit mort în vis poate indica faptul că regreți ceva ce ai făcut și că probabil ai rănit pe cineva la care ții foarte mult. Este foarte important să încerci să înțelegi ce s-a întâmplat și cu cine, pentru ca totul să se rezolve cum trebuie.

Visul poate fi un mesaj foarte direct dacă ești într-o relație extraconjugală, deoarece poate fi o reflectare a subconștientului tău că te-ai simțit vinovat de acest lucru. Poate fi momentul ideal pentru a revizui această situație.

Visul despre iubita însărcinată

Acest vis poate fi un indiciu despre ce noutăți se vor întâmpla în viața ta amoroasă. Visul poate însemna că ești pe cale să descoperi un secret de la partenerul tău. Poate fi un lucru bun sau un lucru rău, așa că este important să nu te grăbești să tragi concluzii pripite. Dacă nu ești într-o relație, poate însemna că te apropii de intrarea într-o relație.

5/5 - (1 vote)