Carne De Porc – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul unui porc are o semnificație diferită dacă este privit din punct de vedere occidental, asta pentru că, în Orient și în Asia, acest animal este văzut dintr-o altă perspectivă.

Visele sunt la fel peste tot în lume, pentru că ele ne sunt date de ceruri aici, pe Pământ. Dar este important să ținem cont de faptul că unele dintre revelații au o încărcătură mai mare venind dintr-o cultură diferită de cea cu care suntem obișnuiți.

Visul porcului, așadar, trebuie privit cu o minte deschisă, fără prejudecăți. Multe dintre vise se completează reciproc și astfel dezvăluie mai mult decât în primul moment.

Visul cu porci prezice o prosperitate îndelungată și de durată pentru dumneavoastră. Acest vis se adresează în special persoanelor care au muncit destul de mult, care au ajuns la pensie și care acum se pot bucura de viață așa cum doresc, fără să mai poarte atâtea poveri și responsabilități. Odihna omului care a dedicat mult timp pentru a construi o fundație solidă și o viață fermă este meritată.

Visând la porcul roz

Să visezi porc roz este un avertisment de a fi mai precaut cu persoanele din jurul tău. Cineva care face pe îngerul cel bun vă înconjoară cu un zâmbet dulce și apoi vă înjunghie. Egoismul și invidia sunt forțele care guvernează această ființă. Fiți atenți la cuvinte, la postură și la încredere.

Visând la porcul negru

Carne De Porc – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Lăcomie venită din partea dumneavoastră sau a unui membru al familiei dumneavoastră. Visul porcului negru reprezintă una dintre trăsăturile de personalitate ale acestui animal, deoarece nu îi place să împartă mâncarea care i se dă. Nu trebuie să vă certați și să vă războiți cu nimeni, știți să recunoașteți și să demonstrați când sunteți sătul. Amintiți-vă că mai puțin înseamnă mai mult.

Visul unui pui de porc

Acest vis nu este altceva decât o alegorie pentru a reprezenta persoanele care nu vă respectă, mai ales în mod ierarhic. Veți avea în continuare probleme cu acele ființe încăpățânate făcute copii. Va trebui să vă dedicați pentru a îmblânzi aceste spirite de porci care vor încerca în cele mai variate moduri să vă scoată din drum.

Cu toate acestea, să visezi un pui de porc este probabil unul dintre visele pe care persoanele care se simt persecutate își doresc să le aibă, în fond, este visul care indică faptul că victoria lor asupra dușmanilor va fi obținută. Aceeași persoană care îi dorește atât de mult răul va sfârși ca un mic cățeluș, diminuat în fața forței și vitalității sale.

Visezi că te mușcă un porc

Visul unui porc care te mușcă dezvăluie dificultăți în cadrul domeniului financiar, dar în acest caz, visul cu un porc care te mușcă vorbește și despre posibile probleme în afaceri.

Visul unei mușcături de porc este un avertisment de a fi atent, deoarece este un semn rău că s-ar putea să suferiți o lovitură financiară puternică în următoarele luni. Să îți păstrezi calmul în fața finanțelor și să fii ferm în deciziile privind modul în care îți gestionezi cel mai bine banii va fi cea mai bună soluție pentru a încerca să eviți pe cât posibil durerea provocată de acest fapt, inclusiv durerea de orgoliu și de ego.

Visezi la friptură de porc

Carne De Porc – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Visul cu friptură de porc simbolizează abundența. Noi avem o imagine foarte diferită a abundenței de cea a oamenilor din Asia. Aici, în Occident, când apare acest cuvânt, îl asociem repede cu ideea de profit, bani, bogăție materială. Dar, de fapt, abundența pe care o aduce acest vis este cea care nu are preț, cum ar fi sentimentele, oamenii pe care îi iubim, momentele frumoase ale vieții și, bineînțeles, fericirea.

Visând la porcul alb

Încăpățânare. Să visezi porc alb, chiar dacă arată bine, nu este. Culorile deschise nu reprezintă întotdeauna dulceața sau claritatea faptelor, uneori oamenii, ca și lupii, se folosesc de artificii pentru a părea ceea ce nu sunt. Cea mai clară trăsătură pentru a-i identifica va fi încăpățânarea. Așadar, aveți grijă cu acești oameni.

Visând la mulți porci

Carne De Porc – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Visul de mulți porci, în cele mai multe cazuri, este un semn prevestitor de management. Dacă sunteți deja un lider de echipă, atunci veți înțelege bine mesajul. Pentru cei care nu sunt încă, este momentul să știți că veți deveni un reper pentru un grup și odată cu acest prestigiu și colecție veți merge cot la cot cu responsabilitatea de a fi, cel puțin în organigramă, superior celorlalți.

Visează mai mulți porci

Să visezi cu mai mulți porci îți cere să fii mai atent cu istoria vieții tale, cu secretele tale, cu dezvăluirile pe care le faci despre intimitatea ta și, mai ales, despre visele și dorințele tale. Oamenii sunt pe urmele tale, culegând informații prețioase și apoi te înjură. Fiți atenți.

Visează despre porcul gras

Prosperitate. Să visezi un porc gras este întotdeauna o gură de aer proaspăt pentru cei care și-au condus viața în ultimii ani. Luați cu voi învățămintele acestor momente dificile și veți ști cum să profitați la maximum de aceste lecții atunci când calea voastră se va lovi de primele semne de prosperitate și bucurie.

Visează că mănânci carne de porc

Carnea de porc, pentru multe culturi din întreaga lume, este un simbol al bogăției, al marilor profituri și chiar al faptului că te bucuri de o iubire sau de o poveste de dragoste demnă de cinema. Să visezi că mănânci carne de porc aduce, așadar, revelații specifice despre unul sau toate aceste domenii ale vieții tale, pentru a afla mai multe, privește în jurul tău și identifică trăsăturile subtile pe care universul le emană către tine.

Visând la porc spinos

Carne De Porc – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Bătălii dureroase. Visul unui porc spinos cere viclenie și dexteritate în modul în care va trebui să vă confruntați cu un inamic. Doar tu vei putea înțelege profunzimea acestui vis, deoarece dușmanii pot fi prezenți în orice domeniu al vieții noastre. Cel mai important lucru în acest vis este să te pui în postura de învingător, și așa va fi.

Visul care ucide un porc

A visa că omori un porc simbolizează noi realizări în domeniul profesional. Este foarte posibil să fii ales să faci parte dintr-un nou grup de lucru sau să faci parte dintr-un proiect care are mari șanse să fie promițător pe termen mediu și lung. Suflecă-ți mânecile și pune capul la treabă, dedicarea este cuvântul de ordine al momentului.

Visul porcului mort

Visul unui porc mort reprezintă deschiderea unui nou ciclu pentru viața ta. Când începem o nouă etapă, trebuie să înțelegem ce fază este specifică unui singur domeniu al vieții, dar ciclurile sunt schimbări ample, care implică toate sectoarele vieții unei persoane. Prin urmare, este de așteptat ca schimbările pozitive să acapareze toate sferele vieții tale.

5/5 - (1 vote)