Colibri – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa colibri înseamnă bogăție, cu oportunități de a dobândi câștiguri într-un mod cinstit și meritoriu, precum și călători, comercianți și navigatori. Fugi de conceptul îngust de câștig fără efort, cum sunt cele provenite din obținerea de averi, sau primirea de moșteniri, munca este cea care îți garantează dreptul și meritul, iar acesta va veni.

Ce înseamnă să visezi colibri?

Visele cu colibri au fost și ele înconjurate de semne rele, dar, și de această dată, nu te rezuma doar la o idee vagă, mai întâi tu ca visător trebuie să îți studiezi visele pentru a le identifica în esența lor, precum și să faci o autoanaliză pentru a vedea în istoria ta de viață dacă într-adevăr este loc pentru greutatea unui semn rău.

Semnificația visului despre colibri va depinde de modul tău de a vedea lucrurile, de ceea ce consideri valoros pentru viața ta. Deși este o pasăre micuță, atrage atenția oriunde zboară, chiar și pentru câteva clipe, lăsându-ne cu acel mic gust de dorință de mai mult. Așadar, înregistrați adevăratul mesaj, este că în cele mai mici sticluțe sunt cele mai bune parfumuri.

Ca să nu mai ai dubii despre ce înseamnă să visezi cu colibri, vezi că nu prețul unui lucru contează, ci valoarea pe care i-o dăm noi, doar noi și nimeni altcineva. Ai grijă de ceea ce are valoare pentru tine, inclusiv de istoria ta, nimeni altcineva nu are și nici nu va avea una ca a ta.

Visezi că vezi o pasăre colibri

Să visezi că vezi o pasăre colibri demonstrează că trebuie să acorzi mai multă atenție atât la ceea ce se întâmplă în cadrul rutinei tale, cât și la ceea ce este în interiorul tău. Acest vis apare atunci când este nevoie să atragi atenția visătorului asupra lucrurilor simple din viață, care chiar au valoare.

Observați cum pasărea colibri, chiar dacă este mică, ne atrage atenția pentru zborul său ușor, pentru culoarea sa variată și sclipitoare, pentru corpul său delicat și pentru farmecul de a putea pluti în aer în timp ce suge subtil nectarul unei flori frumoase; ea ne oferă acest spectacol al naturii în câteva secunde și nu de aceea ne încântă.

Visând la colibri zburători

Colibri – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Dacă visezi colibri zburători zburători, să știi că ai suficientă disciplină și organizare pentru a-ți stipula o rutină strictă în toate domeniile vieții tale, cum ar fi munca, casa, timpul liber și, cel mai important, în economiile tale, ceea ce îți permite să ai tot ce îți dorești.

A visa colibri zburători, din strămoșii noștri, simbolizează norocul, o lectură care s-a născut din faptul că bogăția nu poate fi câștigată decât prin aplicarea unei metodologii inteligente, iar aceasta nu poate veni decât din partea visătorului însuși.

Visând la colibri colorați

Visul de colibri colorați poartă o serie de semnificații pozitive pentru tine. Acest vis te avertizează că, chiar dacă situația actuală din viața ta nu este favorabilă, nu trebuie să te afecteze, ci să ai încredere, pentru că modul în care se vor întâmpla lucrurile, ocaziile pe care le trăiești, cu consecințele actelor și chiar veștile care îți parvin, se vor întâmpla doar în favoarea ta.

Visezi o pasăre colibri în mână

Colibri – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Să visezi colibri în mână înseamnă că este un moment excelent pentru tine să îți investești solicitările și energia pozitivă în roata vieții pentru a o face să se învârtă exact în căutarea a tot ceea ce îți dorești să devină realitate.

Visând colibri în cușcă

Să visezi colibri în colivie exprimă posibilitatea reală de a intra într-o fază de ghinion și de posibile pierderi. Fiți atenți la micile semne de probleme, acestea sunt de obicei primele semne și, tocmai din cauza mărimii lor, ajung să fie neglijate.

Deschideți ochii la evenimentele nefaste și nu vă gândiți de două ori dacă trebuie să vă întoarceți cu câțiva pași înainte pentru a evita o pierdere pe scară largă. De cele mai multe ori, retragerea este, de asemenea, impulsul pentru viitorii noi pași înainte.

Visând la colibri în floare

Colibri – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Dacă visezi colibri în floare, înseamnă că ți se vor pune la dispoziție noi surse de energie pentru viața ta, trebuie doar să ai încredere în ceea ce îți pregătește Universul. Delicatețea florii, culorile sale încântătoare și parfumul său cuceritor au fost făcute special pentru a atrage și a oferi energie prin nectarul său păsării colibri și atâtor alte animale mici, oferindu-le energie și viață.

Visează colibri morți

A visa o pasăre colibri moartă reprezintă nevoia de a găsi un echilibru între ceea ce este material și spiritual, ceea ce nu se realizează întotdeauna în această viață. Dacă ții bine în minte această idee și îți aliniezi conduita la ea, fii sigur că, în ciuda obstacolelor din calea ta, viața ta va fi stabilă ca o adevărată mare de trandafiri.

Visul de colibri verzi

Colibri – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Tonul verzui concepe un augur fericit pentru cei care visează colibri verzi. Există o misiune în spatele simbolisticii acestui vis: va trebui să munciți din greu, dar fiți siguri că succesul va fi magnific.

În secolele trecute, a visa colibri verzi era sinonim cu negustorii sau marinarii care ar fi fost pe punctul de a realiza o avere bună și de a-și schimba astfel nivelul de trai, adică acest vis a fost întotdeauna legat de succesul în afaceri.

Visând la colibri galbeni

Când visezi colibri galbeni, să știi că veștile bune vor veni în curând. Oricum, indiferent de așteptările tale, sfatul este să faci legături cu experiențele pe care le-ai avut în trecut și cu cele pe care le ai acum.

Visând la colibri răniți

Să visezi o pasăre colibri rănită ne arată, în ciuda eforturilor tale, că ceea ce ai sacrificat pentru alții este același lucru care te face cu adevărat să te simți viu, bine în pielea ta, în baza ta și că are o semnificație unică pentru tine.

Vedeți bine, nu permiteți niciodată ca cuceririle voastre să se piardă între degete în numele celorlalți. Tu, și numai tu, cunoști semnificația și valoarea intrinsecă a fiecăruia dintre trofeele tale.

5/5 - (1 vote)