Construcții – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A construi înseamnă a crea, a planta, a construi ceva pentru viitor. A construi înseamnă a dori și a realiza prin muncă. Este ceva care începe cu puțin și, pe termen lung, tinde să devină mare. Cunoscându-te pe tine însuți și identificându-ți dorințele și țintele poți desena imaginea de ansamblu a ceea ce ai visat, dar cu siguranță suntem cu toții mai mult decât o imagine, fie ea mare sau mică.

Visele noastre sunt uneori mai mari decât așteptările noastre, atunci când ne bazăm pe lumina realității, dar nu întotdeauna avem la dispoziție doar fapte pe care să ne construim dorințele – și doar pe ele. Visele sunt roadele dorințelor, dar ele sunt ca niște copii rebeli care merg adesea mai departe decât ne-am putea permite.

Și tocmai pentru a ne ocupa de acești copii și pentru a-i ajuta să-și traseze traseele suntem aici. Pentru a descifra ce înseamnă să visezi la construcții și toate derivatele sale, este important ca înainte să știi de unde vin dorințele tale. Acest lucru numai tu poți să-l faci pentru tine însuți.

Semnificația visului de a visa construcții și interpretarea acestui vis are legătură intimă cu dorințele tale și cu ceea ce ai făcut pentru a le face reale, adică pentru a le construi. De obicei, ele aduc cu ele victorii și creștere personală, dar contextul și înțelegerea ta depind prea mult de stadiul construcției care s-a produs în timp ce dormeai. A fost neterminată? Era în mijlocul naturii? Era în desfășurare sau abandonată? Era construcția pe care ați orbit-o în lemn? O construcție modestă? Ați lucrat la această construcție?

Vrei să știi ce pot reprezenta aceste simboluri în viața ta? Atunci urmați rândurile de mai jos și descoperiți ce vă pot dezvălui visele.

Visezi că vezi o construcție

Să visezi că vezi o construcție reprezintă dorința ta de a începe ceva, dar și îndoiala de a face sau nu acest lucru. Să începi ceva nou necesită curaj și multă determinare, dar dacă ți s-a manifestat în vis, să știi că poate merita foarte mult.

Dacă doriți să începeți o afacere, căutați organizații care vă pot ajuta în acest demers, în acest fel puteți primi sfaturi cu privire la tipul de afacere pe care doriți să o întreprindeți și, de asemenea, puteți primi sfaturi care pot fi foarte valoroase dacă nu aveți experiență. Înaintea experienței vine curajul, dar înaintea ambelor trebuie să fie întotdeauna prudența.

Visează la o construcție neterminată

Construcții – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

O construcție neterminată este un semn că ceva nu a funcționat acolo. Pentru ca o construcție să fie întreruptă și lăsată neterminată, înseamnă că au lipsit banii sau că proiectul a avut probleme, sunteți de acord? Pot exista și alte motive, dar un proiect financiar sau un eveniment neprevăzut care ar fi putut fi evitat cu atenția cuvenită se află în fruntea listei de motive.

Dacă ai avut un vis în care ai zărit o construcție neterminată, privește-ți viața financiară, s-ar putea să existe datorii care se adună sau să vină. Cum decurge întreținerea mașinii tale? Cardul tău de credit este în întârziere? Nu uitați că datoriile la card pot deveni un bulgăre de zăpadă. Aveți grijă să nu cheltuiți mai mult decât primiți și încercați să vă faceți o rezervă pentru urgențe.

Visează la construcții în natură

Dacă în visul tău ai construit ceva sau ai văzut o clădire în mijlocul naturii; pădure sau pădure, aceasta este dorința ta primitivă de a fi mai aproape de ea. Noi provenim din ea. Nu contează cât de mult consumăm tehnologie sau cât timp petrecem conectați în lumea virtuală. Acest lucru nu face ca ADN-ul tău mitocondrial să devină un pic de biți segmentați într-un șir aproape infinit de zerouri și ceva ca programele care rulează pe telefonul tău mobil. Nici măcar. Plimbați-vă cu familia în parcuri, faceți picnicuri, mergeți la plajă și scufundați-vă în mare, scăldați-vă într-o cascadă, cultivați o grădină de legume, îmbrățișați un câine sau o pisică. În sfârșit… Conectați-vă cu sinele vostru natural.

Visează la o construcție frumoasă

Asta este, excelent! Mai mult decât excelent! Cui nu-i plac banii? O construcție frumoasă și impunătoare, sau poate nu atât de impunătoare, dar care a ieșit în evidență prin frumusețea ei, este un semn de bani și de succes financiar. Minunat, știți de ce? Pentru că nu vine pe gratis, înseamnă că ai făcut și faci pentru a merita, așa că continuă pe calea cea bună. Încercați să identificați ce ați făcut bine și să îmbunătățiți și mai mult acest punct.

Visul unei clădiri în curs de construcție

Continuă să muncești, dăruindu-ți sudoarea și efortul și recompensele vor veni. Nu este doar o zicală optimistă, este ceva real. Chiar și atunci când credem că eforturile noastre sunt în zadar, ele nu sunt niciodată. Să visezi o construcție în desfășurare este semn de bonitate și de realizări pe ceea ce ai pus cu dedicație și implicare, așa că nici nu te gândi să renunți. Mina de diamante poate fi la doar câțiva pași de tine.

Visezi la construcții din lemn

Construcții – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Integritatea și onestitatea sunt caracteristici pe care acest vis le poate reprezenta, deoarece sunt inerente pentru tine. Visul unei construcții din lemn poate simboliza acest lucru și, în acest caz, nu te lăsa zdruncinat de obstacole, pentru că ele fac parte din viață și, chiar dacă acestea încearcă să te descurajeze sau să te dezamăgească, credința ta de nezdruncinat ar trebui să fie un sprijin în calea ta.

O altă posibilă interpretare se referă la intoleranța care poate determina pe oricine să îi trateze pe alții în mod nedrept. Vedeți, poate că circumstanțele, și știm că ele nu pot fi ignorate, au făcut ca cineva apropiat să fi acționat într-un mod care nu v-a plăcut. Nu este timpul să vă puneți în locul acestei persoane și să o iertați? Neînțelegerile sunt un lucru banal în relațiile umane, nu lăsați prostiile să strice atâta bine.

Visul unei construcții modeste

Să visezi construcții modeste înseamnă în mod recurent că ai picioarele pe pământ în ceea ce privește ceea ce se poate realiza. Obiectivele tale se bazează pe realitate și acest lucru îți poate oferi siguranța de a duce o viață stabilă.

Doar o completare… Dacă omul ar fi rămas mereu cu picioarele pe pământ, nu ar fi inventat niciodată avionul, da? Doar pentru a reflecta. Acum, în cazul în care ești o persoană arogantă – și este important să avem caracter pentru a ne recunoaște greșelile – acest vis este un semnal de alarmă pentru tine să fii mai umil înainte ca viața să te forțeze să o faci. Și nu uita, lecțiile date de viață sunt de obicei cele care dor cel mai mult.

Visează că lucrezi la o construcție

Construcții – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Este un vis foarte pozitiv care aduce asupra ta vânturile abundenței și prosperității. Muncești, ai făcut-o cu multă gheară. Continuați așa, pentru că în curând veți fi răsplătiți. Este acea chestie de a construi și în curând de a te bucura de ceea ce ai muncit.

5/5 - (1 vote)