Discuție – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul cu discuții este un tip de vis care poate avea mai multe semnificații diferite, în funcție de contextul visului, dar în principiu înseamnă că ai ceva de rezolvat, o situație pe care o trăiești sau pe care urmează să o trăiești.

Dacă te gândești că este o situație care se va întâmpla în continuare, te poate face să devii anxios și distant față de cei din jur, ceea ce poate genera multă tensiune în relațiile tale. Ai mare grijă să nu lași acest lucru să se întâmple, nu va face decât să înrăutățească și mai mult lucrurile.

Atunci când se întâmplă aceste vise, trebuie să încerci să îți amintești cât mai multe detalii, cum ar fi, de exemplu, cu cine te luptai în vis sau dacă persoana cu care te luptai în vis seamănă cu cineva apropiat ție.

Iată câteva semnificații ale acestui vis:

Visezi că te bați acasă

Bătăile și certurile în interiorul casei sunt absolut normale și fac parte din viața de zi cu zi, dar ar trebui să ai grijă să nu exagerezi în această perioadă.

Să visezi o ceartă acasă poate însemna că ești cu conștiința încărcată, pentru că probabil ai făcut sau ai spus ceva foarte greșit și acum ești îngrijorat din această cauză, mai ales dacă ești o persoană foarte impulsivă.

Dacă, în timpul discuției de acasă, ți-ai pierdut mințile, visul este un avertisment să nu iei decizii pripite, pentru că această atitudine ți-ar putea face un rău imens.

Visezi că te cerți cu tatăl tău

Discuție – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Să visezi că te cerți cu tatăl tău este un semn bun, pentru că indică faptul că relația se va îmbunătăți.

Dacă ai deja o relație bună cu tatăl tău, acest vis indică faptul că legătura se va strânge și veți avea mai multă complicitate. Dacă nu discutați cu tatăl dumneavoastră, acest vis înseamnă că în curând ar trebui să vă îndreptați.

Dacă tatăl tău este deja decedat, acest vis indică faptul că îți lipsește foarte mult.

Acest vis poate indica, de asemenea, o schimbare în viața de familie în general. Dacă există vreun conflict sau o problemă pendinte, este indicat să căutați persoana respectivă și să vorbiți despre ce s-a întâmplat, deoarece acest vis indică faptul că veți îndrepta lucrurile.

Visul în care discuți cu mama ta

Să visezi mama, pe de altă parte, nu are o semnificație foarte bună. Indică faptul că ai conștiința încărcată pentru că nu ai făcut ceva și că ea îți va cere socoteală pentru asta.

Cel mai bun lucru de făcut în acest caz este să te ții de ceea ce ai promis și să te asiguri că nu se va mai întâmpla. Adică să ai mai multă responsabilitate în ceea ce privește activitățile care îți sunt delegate.

Dar nu întotdeauna acesta este sensul. S-ar putea ca acest vis să indice faptul că doriți să vă îmbunătățiți relația cu mama dvs. Dacă a existat o problemă în trecut, sunați-o pentru a vorbi și a o rezolva. Această conversație vă va face să vă înțelegeți reciproc și, în consecință, va îmbunătăți relația întregii familii.

Visezi că te cerți cu soția/soțul tău

Să visezi că te certai cu soțul/soția ta înseamnă că relația voastră este pe cale să intre într-o fază proastă și trebuie să faci o analiză mai profundă a posibilelor cauze. Este important în această perioadă să stai foarte aproape de el și să fii foarte atentă.

De asemenea, poate indica faptul că există pendențe în cuplu și că acest lucru afectează relația, dar că în curând va avea loc o împăcare. Și atunci, dacă această împăcare chiar se va întâmpla, te poți aștepta la momente frumoase care se vor petrece în viitorul apropiat.

Visul indică, de asemenea, o împăcare. Așteptați momente bune și fericite împreună.

Visezi că te cerți cu prietena/prietenul tău

Discuție – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă ieși cu cineva, să visezi că te cerți cu iubitul tău poate însemna că îți este teamă că îți pierzi dragostea sau că tu și iubitul tău sunteți foarte tovarăși unul de celălalt și, prin urmare, veți avea parte de momente minunate împreună.

Dacă nu ai încă un iubit, acest vis indică faptul că îți vei găsi iubirea foarte curând. Pregătește-te!

Visezi că te cerți cu un străin

Să visezi că te cerți cu un străin are o semnificație foarte bună!

Înseamnă că ceva bun este pe cale să ți se întâmple. Înseamnă speranță! Este un indiciu puternic al unei noi iubiri sau al șansei unei oportunități profesionale.

Dar, deși este de bun augur, trebuie să ai grijă ca această oportunitate care trebuie să fie de durată să nu fie doar temporară. Rămâneți pe fază!

Visezi că te cerți cu fratele tău

Să visezi că te cerți cu un frate sau o soră indică faptul că ești o persoană foarte atașată de familie și care este dispusă să rezolve orice conflict familial care există. Sunteți persoana conciliantă, care caută întotdeauna pacea.

Acest lucru este minunat, dar aveți grijă să nu interiorizați prea mult o problemă care nu este a voastră. Chiar dacă problema este cea a unei persoane atât de dragi ție, fiecare trebuie să își ducă propria povară, iar a o duce pe cea a celuilalt nu înseamnă că o vei putea rezolva. Evitați să vă preocupați de problemele altora pentru a nu suferi dincolo de ceea ce este necesar.

Visezi că te cerți cu un prieten

Discuție – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi că te cerți cu un prieten înseamnă că probabil vei avea dificultăți financiare.

Dar profită de ocazia pe care ți-a oferit-o visul și ieși în față, evitând să intri în acea gaură. Refă-ți calculele și orice achiziție pe care o faci, gândește-te foarte bine înainte. Luați deciziile de cumpărare în funcție de buget și nu cheltuiți niciodată mai mult decât puteți și, cel mai important, gândiți-vă bine dacă chiar aveți nevoie să cheltuiți bani în acel moment. Fiți atenți.

Visezi că câștigi/pierzi o dispută

Să visezi că câștigi o ceartă înseamnă că ești foarte supărat din cauza a ceva ce ți-au făcut și acest lucru a generat un resentiment puternic. Este important să te gândești că nu toți oamenii gândesc la fel sau au aceeași înțelegere despre un anumit subiect și, pe baza acestui lucru, ar trebui să încercăm întotdeauna să-i iertăm pe ceilalți.

Acest vis poate indica, de asemenea, că vei fi predispus la discuții neobișnuite în perioada următoare, fii atent și gândește-te bine dacă merită să te superi din această cauză.

A visa că pierzi o ceartă indică faptul că nu ai suficiente cunoștințe despre tine însuți. Înseamnă că ar trebui să vă acordați atenție pentru a ști mai bine cine sunteți și ce vă doriți.

Acest vis poate indica, de asemenea, că pierzi controlul asupra rutinelor tale zilnice. Poate că ai prea multe lucruri în minte, ceea ce poate genera confuzie și o lipsă de autocontrol. Încearcă să te controlezi, caută-ți centrul și află că totul este așa cum trebuie să fie. Acceptați.

5/5 - (1 vote)