Foc – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi foc înseamnă obstacole în viața ta. Este necesar să fii calm pentru a le depăși pe toate. Trebuie să știi să-ți controlezi propriile emoții și să analizezi toate posibilitățile care se vor prezenta.

Ți s-a întâmplat vreodată să te trezești speriată după un vis cu foc? Te-ai uitat în lateral pentru a fi sigur că nu a fost totul un simplu vis cu ochii deschiși în somn? Tot acel fum care implică un mediu și uneori arde tot ce era construit, distrugerea în câteva secunde fără să știi ce să faci și… te trezești cu un salt!

Înfricoșător, nu-i așa? Dar, știi ce înseamnă să visezi un incendiu? Poți fi liniștit, pentru că nu va fi întotdeauna un motiv de îngrijorare pentru semne rele.

De cele mai multe ori, semnificația visului despre foc se referă la controlul emoțiilor noastre. De asemenea, poate indica distrugerea și furia. Dar, fiți calmi: vom analiza, pe rând, semnificațiile focului în diferite contexte în vise.

Visezi că ești martor la un incendiu

Un vis care indică știința căilor de urmat în viitorul apropiat. Aici, a fi martor la incendiu simbolizează conștientizarea problemelor și a deciziilor care trebuie luate. Și asta e minunat, pentru că toți ne dorim să avem un cap proaspăt pentru a merge pe calea cea mai potrivită, nu-i așa?

Visând la un incendiu acasă

Foc – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Invidia este principalul semn de alarmă atunci când visezi că îți arde casa. Acordă mai multă atenție oamenilor din jurul tău, pentru că falsitatea celor care vor să te doboare sau să-ți ia locul îți înconjoară viața fără să-ți dai seama. Focul care te înconjoară este cel al unor priviri de distrugere deghizate în complicitate sau tovărășie, care mistuie fiecare bucățică din tot ceea ce a fost construit în timp.

Visezi că admiri focul unui incendiu

Admiri căldura, cea care arde, care mistuie și face să ardă un întreg mediu și care se reflectă în ochii tăi. Aici avem indiciul unei iubiri arzătoare, una care ne face să pierdem firul mrejei și să ne gândim doar la acea pasiune. Fii foarte atent la viața ta amoroasă și ai grijă să nu-ți pierzi rațiunea unei iubiri care nu se justifică la finalul poveștii tale.

Visând la focul de fum

Avem aici indicația unei pierderi financiare în curând, fără a avea mai multe detalii despre motivele acestei situații. Fii atent la alegerile cu investițiile, să fie de cele mai variate tipuri posibile. Fiți pregătiți pentru evenimentele neprevăzute care ne dau atâtea bătăi de cap. La urma urmei, o mică strângere de buzunar nu este dorită de nimeni.

Visează la un incendiu într-o clădire

Foc – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Fiți atenți la deciziile pe care le luați. Indicarea greșelilor la mijloc de drum este semnificația principală a visului despre un incendiu într-o clădire. Totul este simbolic, iar focul distruge clădirea care reprezintă viața ta și căile pe care le urmezi.

Visul despre un incendiu într-un apartament

Aici există un avertisment din partea inconștientului tău cu privire la deciziile luate în domeniul amoros. Ai grijă cu ele în ceea ce privește relațiile și evită să te grăbești, pentru că tumultul poate fi mare, precum cel al cuiva care încearcă să se salveze dintr-un incendiu într-un apartament.

Visul unui incendiu în peșteră

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Focul dintr-o peșteră este simbolul focului care distruge ceva ascuns, care nu poate fi văzut. O analogie cu bolile grave, de care ne dăm seama abia după mult timp. Nu te costă nimic să faci analize, un control pentru a le preveni.

Visează că este arsă odată cu focul

Dacă arde împreună cu focul, trebuie să acordați mai multă atenție dorințelor, ambiției și lăcomiei. Acestea te pot orbi pe căi greșite și nu-ți dai seama de asta, realizând doar în momentul în care totul arde și nu mai este posibil să scapi de flăcări.

Visul care stinge focul unui incendiu

Focul este un element transformator în istoria omenirii, dar și în viața acesteia. Aici, indicația este că obstacolele vor fi depășite, precum focul care poate fi stins după ce începe să consume un anumit mediu.

Visul unui foc care se răspândește

Dacă aveți obiective și planuri mari de realizat, să știți că a visa focul care se răspândește simbolizează progresul tuturor acestora. Este un semn că ar trebui să le acorzi mai multă atenție, pentru că se apropie un moment decisiv și vine vremea să alegi ce căi să urmezi!

Visează că focul se răspândește într-o pădure

Foc – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Aveți probleme în viața sexuală. Chiar dacă vă place să fiți singur sau într-o relație serioasă, există simbolistica frustrării sexuale în acest caz. Întregul tău aspect animalic fiind mistuit de flăcări care nu fac decât să distrugă este un semn că este necesar să te uiți un pic mai mult la momentele tale de intimitate. Poate că suprasolicitarea sau lipsa de încredere îți poate cauza probleme în pat.

Visezi că pornești un incendiu

Oricât de incredibil ar părea, acesta este un semn bun. Aici, indiciul este că, chiar dacă unii dușmani sau adversari vor încerca, nu vor putea să îți stea în calea planurilor tale, iar proiectele la care te dedici vor reuși. Chiar și pentru că, dacă tu ai fost cel care a pornit focul, acesta nu are nimic involuntar.

Visezi că nu poți stinge un incendiu

Într-un mod aproape literal, acest vis este un semn rău de rău augur al unei mari suferințe care urmează să te afecteze în viață. Atunci când trecem printr-o perioadă nefastă, analogia cu un incendiu pe care nu reușim să-l stingem este una dintre cele mai potrivite, disperarea punând stăpânire pe mintea noastră. E timpul să te pregătești pentru momentele rele, dar avantajul este de a avea măcar semne onirice de turbulență.

5/5 - (1 vote)