Fost Iubit – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa la un fost iubit înseamnă că este posibil să lipsească persoana respectivă. S-ar putea să mai existe o problemă de rezolvat.

Ești îngrijorat pentru că ai avut un vis despre fostul tău iubit? Dacă nu, ar trebui să fii. De obicei, sensul de a visa la un fost iubit este tocmai faptul că nu l-ai uitat încă. S-ar putea să nu-ți mai placă, dar cu siguranță ai o problemă nerezolvată, cum ar fi resentimentul sau durerea.

Visarea despre Ex a fost obiectul de studiu al psihologului american Rosalind Cartwright, de la Rush University Medical Center, care a studiat visele oamenilor nou separați, nivelul de îngrijorare față de fost este proporțional cu procentul de comploturi visătoare în care apare ( Ribeiro, 2019).

Acest tip de vis dezvăluie multe despre sentimentele sale cele mai profunde cu privire la final și la fostul său. Ar trebui să vă avertizăm că acesta nu este un semn că vă întoarceți sau că el încă vă iubește. Visele de fost iubit dezvăluie mai multe despre inima ta decât orice altceva. Puteți încerca chiar să ignorați ceea ce simțiți, dar prin vise adevărul este revelat. Este bine să fii atent la aceste mesaje pe care ți le trimite subconștientul.

Dar calmează-te, nu trebuie să-ți fie rușine dacă ai visat la el, pentru că toată lumea a trecut prin asta în viață. Sfatul pe care ți-l putem oferi este dincolo de înțelegerea viselor tale, de a acorda timp timpului, astfel încât să poți depăși rănile și să vindeci rănile. Uită de el. Totul va fi bine, crede-mă!

Am făcut o listă pentru a vă ajuta să înțelegeți ce înseamnă să visați la un fost iubit. În acesta, vă oferim și câteva sfaturi și sfaturi despre relații. Sa mergem!

Visând despre sărutul fostului iubit

Visarea unui fost iubit care sărută o altă persoană arată că sunteți deja conștient că relația sa încheiat. Ați acceptat finalul și acesta este deja un pas foarte important. Visul descrie ceea ce se întâmplă sau are șanse mari să se întâmple în viața reală: fostul tău iubit a trecut mai departe. Fă la fel, dacă ai, felicitări! Dacă nu, fugi înapoi!

Totuși, dacă tu ai fost cel care s-a despărțit și în vis te-ai enervat când l-ai văzut sărutând altul, poate asta îți va dezvălui că încă mai ai sentimente pentru el. Ce crezi? Cum te-ai simțit când l-ai văzut sărutând pe altcineva?

Visând despre un fost iubit cu altul

Ex-boyfriend With Another

Sensul acestui vis cu un fost iubit este similar cu ceea ce tocmai am citit. În visul său, are o nouă iubită și este deja plin de intimitate. Nu numai că o sărută, dar defilează cu ea în jur, toate fericite și mândre. În vis el te-a biruit deja și a uitat.

Cel mai important lucru pentru a înțelege ce reprezintă toate acestea este să ia în considerare ceea ce ai simțit când ai văzut scena. Ce ai simtit? A fost furie, tristețe, ușurare? Fii sincer cu tine însuți și descoperă sensul visării la un fost iubit, folosind doar sentimentele tale ca bază.

Visează că o săruți pe fostul iubit

Visarea unui sărut de fost iubit este mai frecventă decât ai putea crede. Poate reprezenta dor sau doar o amintire bună pe care o ții drag. Acest vis al unui fost iubit înseamnă probabil că ești încă atașat de momentele bune pe care le-ai trăit împreună.

Te gândești mult la fostul tău? A fost un bun prieten și tovarăș de mult timp și acum lucrurile nu stau așa de bine? Te simți singur? Stai liniștit, toată această frică este firească, dar să știi că viața este frumoasă și îți poate oferi câteva noi oportunități. Toată această durere va trece și tu și vei găsi noi prieteni și iubiri noi! Fii curajos și caută-ți fericirea!

Visul fostului iubit care cere să se întoarcă

Dacă în visul tău fostul tău ți-a cerut să te întorci, poate că, în adâncul sufletului, îți dorești cu adevărat să se întâmple asta. Acest vis dezvăluie o dorință ascunsă? Ai vrea să vină la tine și să-ți arate câteva regrete?

Dacă în vis ați fost cel care l-ați rugat să se întoarcă, este foarte probabil să îl doriți cu adevărat înapoi. În funcție de sfârșitul relației și de modul în care lucrurile sunt între voi, cine știe dacă nu merită să vorbiți și să încercați să vă reîntoarceți? Dar dacă sfârșitul relației a fost rău sau te face să te simți rău, este mai bine să încerci să-l uiți.

Totuși, dacă nu vrei să revii deloc, acest vis reprezintă că l-ai iertat și i-ai vindecat rănile! Și ca bonus, sunteți încă gata pentru o nouă poveste de dragoste! Indică că sunteți gata pentru o nouă relație și că doriți afecțiune. Fii cu sufletul la gură pentru noutăți!

Visul despre fosta prietenă a băiatului meu

Acest vis este o consecință a îngrijorării, geloziei sau nesiguranței. Probabil că v-ați gândit mult la ea și credeți că ea reprezintă un pericol pentru relația voastră. Gelozia este normală, dar aveți grijă să nu deveniți excesivi. Nu lăsați aceste sentimente să vă împiedice relația și să vă facă să vă luptați cu iubitul.

Trebuie să vă relaxați și să nu vă comparați cu ea. Fii încrezător și amintește-ți: printre toate femeile din lume, iubitul tău te-a ales!

Visează că te-ai întors cu fostul tău iubit

You're Back With Your Ex-boyfriend

A visa că te-ai întors împreună cu un fost iubit înseamnă că trebuie să evaluezi și să afli de ce te-ai despărțit. Dacă în vis ești fericit, s-ar putea să-ți placă în continuare. Dar nu uita, cel mai important lucru pe care îl dezvăluie acest vis este că trebuie să înveți din vechile tale greșeli, doar atunci vei putea fi împlinit în dragoste.

Visează că te lupți cu fostul iubit

Visarea unui fost iubit și o luptă urâtă indică faptul că o anumită durere a rămas după despărțire. Trebuie să reflectezi și să-ți uiți ranchiunile, pentru că nu te doare decât. Depășind toate acestea, nu numai că veți învăța să vă iubiți mai mult, dar veți lăsa și trecutul în urmă și veți fi mai pregătiți pentru o nouă pasiune. Dă drumul la tot ce te doare.

Visează că nu-ți cunoști fostul iubit

Sensul de a visa la un fost iubit și a nu-l cunoaște este ceva misterios. Visul indică faptul că trebuie să-ți amintești cine ești, care sunt calitățile tale și, de asemenea, ceea ce l-a făcut pe fostul tău să se îndrăgostească de tine.

Visul arată că nu ai nevoie de el pentru a fi fericit și că trebuie să îți prețuiești viața. Amintiți-vă cum ați fost înainte să-l întâlniți: frumos, ușor și slăbit. Este un semn pentru tine de a investi în iubirea de sine. Iubește-te și fii sigur că totul va fi bine.

5/5 - (1 vote)