Fotografie – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visarea unei fotografii înseamnă trecutul care aduce amintiri diverse, atât de momente triste, cât și de fericite, pe care le-am trăit cândva. Este important să fii atent cu energiile tale și să fii mereu aproape de cei care te iubesc.

Ce înseamnă să visezi la o fotografie?

Nevoia de a imortaliza momente speciale, pentru a le aminti mereu, a însemnat că tehnica de a face poze a fost creată cu mult timp în urmă. Subconștientul este, de asemenea, capabil să facă acest lucru.

Prin urmare, semnificația visării unei fotografii nu este altceva decât modul în care aveți de-a face cu această amintire și ce trebuie să faceți în legătură cu aceasta.

Cu alte cuvinte, visele foto arată ceva ce ar trebui să ne amintim, să nu uităm sau să ne lăsăm și / sau să depășim.

Visarea unei fotografii are atât interpretări pozitive, cât și negative. Ceea ce va defini ce va fi este tocmai contextul, sentimentele implicate, oamenii care se află în el și, desigur, cum este viața ta când ai avut visul.

Vis de fotografii cu tine

Visarea la fotografii este direct legată de imaginea de sine. Este firesc să îți dorești să arăți bine. Totuși, un astfel de vis arată că este posibil să treci peste linie în raport cu vanitatea și / sau comportamentul tău.

Fii atent să nu devii prea egoist sau egocentric și, mai mult decât atât, nu uita să dai afecțiune și atenție persoanelor din jurul tău.

Visul la fotografiile altor persoane

Sensul de a visa la fotografiile altora va depinde, desigur, de ceea ce apare în imagine. Iată câteva interpretări:

Oameni necunoscuți

Când nu cunoști persoana, este un semn că cercul tău de prieteni se va extinde în curând! Și nu numai asta: persoana va fi foarte importantă pentru tine, pentru bine sau pentru rău.

Oameni cunoscuți

Dacă oamenii pe care îi cunoașteți apar în vise, este un semn că ar trebui să acordați mai multă atenție celor din jur. Un astfel de vis este un mesaj că totul este pasager și, dacă nu spunem „te iubesc” sau „mulțumesc” acum, mâine poate fi prea târziu.

Visând la fotografia prietenului

Friend'S Photo

Deși este posibil ca visul să fie bun, visarea unei fotografii a unui prieten este un semn că există amintiri despre evenimente și experiențe care „ciocănesc capul”.

În acest caz, inconștientul trimite un mesaj că aceste amintiri ar trebui uitate, deoarece sunt tulburătoare într-o anumită zonă a vieții, fie ea afectivă, socială sau profesională.

Visând la o fotografie Kin

Visarea la fotografia unei rude înseamnă că ai o legătură afectivă cu el.

Această persoană apare în visul său de a-l invita să uite situații complicate din trecut și să meargă spre nou. Asta pentru că vor veni lucruri grozave dacă îți poți depăși trecutul.

Visând că deții o fotografie

Holding A Photo

A visa că ții o fotografie depinde mult și de contextul în care s-a întâmplat visul: dacă dai o fotografie cuiva, este un semn că nu-ți aprobi comportamentul și că nu vrei să fii ca aceasta.

Dacă, pe de altă parte, ai o poză cu cineva care îți place, este un semn că și această persoană te place și intenționează să rămână alături de tine, fiind un prieten loial, de exemplu.

Visează că faci o fotografie

Indiferent de dispozitivul pe care îl folosiți pentru a face fotografia (telefonul mobil sau camera foto), atunci când faceți o fotografie, chiar și în vis, înseamnă că aveți nevoia de a eterniza o anumită memorie.

Dacă trăiți un moment fericit și doriți ca timpul să se oprească, visul vine ca un mesaj că nu numai că ar trebui să profitați de acest moment, dar să continuați pe măsură ce sunteți.

Semnificația visării unei fotografii, unde ești fotograful, se poate schimba indiferent dacă faci poza cuiva cunoscut sau nu.

În primul caz, este un semn că ceva foarte bun se va întâmpla în curând. În al doilea rând, se vor întâmpla lucruri neașteptate, pe care niciodată nu ți le-ai imaginat că ar fi posibile.

Bineînțeles, în vise poate apărea celebrul selfie, care este momentul în care îți faci o poză.

În acest caz, noile evenimente nu vor veni de la terți, ci de la tine și probabil lucruri pe care ți le dorești cu adevărat și încă nu ai curajul să le faci, dar visul arată că vei avea.

Vis la fotografii vechi

Old Photos

În general, sensul de a visa la fotografii vechi este din trecut. Contextul fotografiei și sentimentele pe care le-ați avut când a fost făcută fotografia contează foarte mult pentru interpretare:

Dacă fotografia arată un trecut bun, înseamnă că îți este dor de acel moment și ți-e frică să nu fii fericit așa în viitor. Dacă, pe de altă parte, fotografia arată un trecut dureros, înseamnă că te forțezi să retrăiești mental experiențe negative, frică să nu repeti aceleași greșeli.

Cu toate acestea, visele de fotografii vechi arată că aceste amintiri nu te ajută să evoluezi, dimpotrivă, trebuie să te eliberezi de ele și de sentimentele negative pe care le trezesc în tine. Altfel, trecutul tău va continua să-ți perturbe prezentul și să împiedice viitorul tău să fie prosper.

Dacă fotografia este gălbuie sau pătată (ceva care poate sau nu poate purta timpul), este un semn că o situație din trecutul tău, pe care nu ai înțeles-o la acea vreme, îți va da o lecție importantă atunci când ești gata să înțelege mesajul.

Visând la fotografii pentru bebeluși

Primul lucru pe care oamenii îl întreabă despre ce înseamnă să visezi la fotografii pentru bebeluși este dacă familia va crește. Răspunsul este: da și nu. Va depinde de ceea ce simți când ai avut visul.

Dacă te gândești să ai un copil, visul apare ca un semn că poți vorbi despre asta cu partenerul tău despre asta.

De fapt, s-ar putea ca cineva pe care îl cunoașteți să aibă un copil în curând.

O altă interpretare a visului fotografiilor cu bebeluși este un semn că viața ta va schimba cursul, spre partea luminoasă. Cine știe ce nu veți avea atât de mult timp în curând?

Visând la fotografii de amenajare a teritoriului

Visarea la fotografii de peisaj este un semn bun! Asta pentru că acest tip de fotografie dezvăluie că vei avea multă prosperitate și că starea ta financiară se va îmbunătăți.

Visând la o fotografie a unei persoane care a murit deja

În ciuda tristeții din jurul morții unei persoane dragi, visarea unei fotografii a unei persoane care a murit deja poate avea interpretări pozitive, deoarece arată pe cineva care îți este dor și care va fi mereu în inima ta.

O altă interpretare arată că poate fi un semn că vremuri de mare fericire vin pentru tine și familia ta.

Visând la persoana iubită Fotografie

Visarea unei fotografii a persoanei dragi îți aduce următoarea întrebare: Arăți suficientă atenție și afecțiune pentru partenerul tău?

Probabil că trebuie să le acordați puțină atenție celor pe care îi iubiți, petrecând mai mult timp împreună și făcând lucruri interesante, de exemplu.

Visând la fotografie de nuntă

Deși se pare că va exista o legătură în curând, acesta nu este neapărat semnificația visării unei fotografii de nuntă. De fapt, arată că trebuie să acordați puțină mai multă atenție bunăstării voastre.

Ați avut vreodată vise de fotografii a căror interpretare se potrivește cu ceea ce vă informăm? Lasă-l în comentarii!

Deoarece visele sunt mesaje importante din inconștient, este important să știm ce înseamnă. Așadar, asigurați-vă că urmați blogul nostru, pentru a rămâne la curent cu tot ce ține de vise!

5/5 - (1 vote)