Lanterna – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi o lanternă înseamnă că fericirea ta este pe drum. În curând veți trăi o nouă iubire.

Imposibil să vorbim despre visele cu o lanternă fără să ne întoarcem la originile acestui obiect atât de vechi și atât de folosit și astăzi. Lanterna a avut mai multe formate, proprietăți, surse de lumină și chiar a dat o idee pentru crearea unui personaj de benzi desenate: Lanterna Verde.

Există cele din hârtie, precum unele modele asiatice, care sunt alimentate cu foc și care încă mai luminează cerul la date comemorative; cele din fier, cu lumânări precum fariseicele indiene care creează o atmosferă intimă; avem și celebrele felinare realizate cu dovleci pentru a decora Halloween-ul; fără a lăsa la o parte frumoasele felinare magice din secolul al XIX-lea, care nu sunt altceva decât originea retroproiectoarelor, prin intermediul cărora se expuneau benzi desenate pe pereții caselor, ceea ce cu siguranță i-a determinat pe unii să viseze la felinare.

Dar, ocupându-ne de semnificația visării unei lanterne, avem revelații care pot proveni din căutarea visătorului însuși, din livrarea unei soluții la problema sa prin intermediul unei alte persoane, prin lipsa de energie pentru a menține lumina aprinsă în timpul plimbării, având dificultăți mai mari în a găsi căi de a continua o lucrare sau de a urma un drum.

Sunteți curios? Vrei să afli mai multe despre visul tău sau despre visul cuiva care ți-a fost povestit? Atunci vezi mai jos cele mai căutate subiecte pe internet și definițiile lor, potrivit experților noștri.

Visezi că vezi un felinar

Să visezi că vezi o lanternă înseamnă că te așteaptă în scurt timp momente de liniște, calm și pace. Pentru ca fericirea ta să fie și mai mare, vei împărtăși armonia cu familia ta și cu acei prieteni apropiați.

Cele mai bune momente ale vieții trebuie trăite cu cei dragi alături de noi marcând fotografii frumoase ale istoriei noastre și având ca rezultat multe povești de spus.

Visul care ține un felinar

Holds A Lantern

Să visezi că ții în mână o lanternă indică faptul că șansa pe care ți-ai dorit-o atât de mult de a putea corecta greșelile, pașii pe minge, micile erori din trecut va fi în sfârșit a ta. Profită de această oportunitate cu recunoștință și dragoste în suflet.

Binele pe care îl facem aici va fi mereu un balsam pentru noi și pentru ceilalți. Permiteți-vă să simțiți sentimentul de bunăstare prin cuvintele voastre pline de sinceritate.

Visul care folosește lanterna în întuneric

A visa că folosești lanterna în întuneric demonstrează că cunoștințele dobândite sunt puternice și vor fi la înălțimea a ceea ce servesc. În timpul trecerii în valea întunericului și a cunoașterii de-a lungul anilor te vei face ferm să mergi fără ezitare. Ești în siguranță, nu ai de ce să te temi, ai curaj și încredere, armele tale sunt și scutul tău protector.

Visul care acționează un felinar

Visul că aprinde o lanternă anunță momentul potrivit pentru a face un efort și a pune mâna pe aluat. Știi ideea aceea care a fost de mult timp pusă la păstrare sau proiectul care încă nu a prins contur? Ei bine, salvează-l și începe realizarea fiecărei etape, mintea lui este luminată și lanterna a fost făcută pentru a-i arăta calea de urmat.

Visul care stinge o lanternă

Abaterea. Să visezi că stingi o lanternă înseamnă că un nor gros de descurajare te-a învăluit și l-ai acceptat, l-ai primit, l-ai îmbrățișat și l-ai invitat să se instaleze în viața ta. Asta înseamnă să stingi lanterna, înseamnă să renunți la luptă, să continui să cauți ceea ce te motivează, ceea ce te face să strălucești.

Există faze, cicluri și zile în care acești nori se apropie, dar în marea majoritate a cazurilor ei vin trecător, cu un termen limită pentru a se risipi, fără invitația de a rămâne. Nu cedați, nu vă descurajați, lumina voastră interioară trebuie să continue să strălucească.

Visul de lanternă spartă

Broken Lantern

Visul unei lanterne stricate vorbește despre un viitor instabil, incert. Lumea traversează o perioadă de tranziție în care fiecare continent cu țările sale suferă într-un fel sau altul de dificultățile imediateții, de falsitatea informației, de timpul net.

Această agitație nu ne permite să vizualizăm pași dincolo de ceea ce urmează să facem și creează o atmosferă de riscuri, de precipitații pe un podeaua alunecoasă. Aceste cuvinte nu sunt bune doar pentru tine, ci și pentru noi toți cei care prin salturi supraviețuim în căutarea unui viitor mai bun.

Visezi să cumperi o lanternă

Să visezi că îți cumperi o lanternă înseamnă că achiziția imediată a acestui obiect echivalează cu primirea unui ajutor de la cineva foarte special la momentul potrivit. Aici, ideea de a cumpăra în sine nu are nimic de-a face cu conceptul său, ci mai degrabă cu obținerea a ceea ce aveți nevoie în același timp.

Visezi că pierzi o lanternă

Visând deja că pierdeți o lanternă se referă la viața profesională sau de afaceri. O oportunitate, un proiect, o șansă de afaceri va trece bătut de tine, neavând nici o turnură sau șansa unei noi încercări de negociere.

Visezi că o altă persoană folosește lanterna

Știți când avem un prieten, un profesor sau un frate care este un mare sfătuitor, consilier? Este întotdeauna bine să ne putem baza pe astfel de persoane. Și asta reprezintă visarea unei alte persoane care folosește o lanternă, acest sprijin, un ajutor care îți luminează calea, care îți dă sfaturi despre cum să faci față celor mai diverse scenarii din viață.

Visezi la o baterie – Lanternă gratuită

Battery - Free Lantern

A visa o lanternă fără baterii simbolizează lipsa de putere pentru a continua să luminezi sursa uscată, precum și punctul final. Fiți atenți la acest vis care anunță pierderea unei vieți a unei persoane apropiate, dacă nu chiar a dumneavoastră. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Visează că ți s-a rânduit lumina

Visul cu o lumină de lanternă îndreptată spre tine va varia în funcție de gradul de luminozitate, cu cât lumina este mai puternică, cu atât mai mare este dificultatea de a vedea și cu atât mai mare este nivelul tău de anxietate față de viitor.

Atunci când permitem ca nivelurile noastre de percepție, de simțire, de energie, printre altele, să se dezechilibreze, fie în sus, fie în jos, ne pierdem capacitatea de a vedea lucrurile așa cum sunt ele cu adevărat și, în consecință, acționăm ca răspuns la ceva care nu este legitim, aici trăiesc șansele de a face greșeli.

Visând la semnul lanternei

Să visezi un semn de lanternă este întotdeauna o profeție excelentă, mai ales pentru chestiuni legate de relațiile de prietenie, fie cu cei dragi, fie cu cei mai apropiați prieteni. Semnul lanternei nu face altceva decât să îți arate că locul în care te afli, cu alte cuvinte, parte integrantă a acestui cerc de oameni, este exact locul în care ar trebui să te afli, pentru că ei sunt cei care te hrănesc cu dragoste pură.

Visează că îndreaptă o lanternă spre cineva

Să visezi că îndrepți o lanternă spre cineva înseamnă că, deși crezi cu tărie că știi cine sunt adevărații tăi prieteni, revelația despre cât de mulți și cine sunt aceștia nu s-a produs încă.

În cazul în care visezi că îndrepți o lanternă spre cineva, lumina acestui instrument va fi folosită de tine însuți, adică nu va exista o persoană din afară care să scoată la iveală această revelație, tu însuți vei avea mijloacele tale de identificare clară prin dovezi și fapte contondente.

5/5 - (1 vote)