Larve – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul de larve reprezintă transformarea. Acestea sunt vise care, în general, sunt legate de dezvoltarea personală, de autoperfecționare și de creștere. Sunt vise adesea legate de entuziasm și de fericirea cu noul. Visele cu larve reprezintă, de asemenea, schimbări în relațiile personale. Dacă acestea sunt pozitive sau negative depinde de detaliile visului.

În funcție de larve și de unele detalii, semnificația visului cu larve poate fi negativă. Poate reprezenta negativitate excesivă și prudență care te împiedică să mergi mai departe în viață. Este un vis adesea legat de durerea excesivă și de lipsa de scop în viață.

Visezi că vezi larve

Să visezi că vezi larve reprezintă anxietate. Anxietate, în special în ceea ce privește moartea și scopul vieții. Poate că îți este teamă că pierzi pe cineva, poate că este o teamă inexplicabilă de a te pierde. Orice ar fi, această teamă și anxietate apar în visele tale.

Să visezi că vezi larve înseamnă și neglijență, atât din partea ta, cât și a celor din jur. Este un semn de nepăsare, de emoții negative pe care le-ați certat și le-ați ignorat. Ai mai multă grijă de tine, iar dacă cineva îți duce dorul cu afecțiune și grijă, comunică.

Visând la larve negre

black larvae

Larvele negre din vis înseamnă negare. Negarea despre viața ta, despre dorințele tale reale și profunde, negarea problemelor existente. Visul reprezintă nevoia de a reflecta în continuare asupra vieții și problemelor tale, pentru a le putea accepta și apoi depăși.

Visând la larve de muște

Visul cu larve de muște indică lipsa de speranță, credința în viață și ideea că lucrurile se vor rezolva. Visul indică un pesimism excesiv care te împiedică să vrei chiar să mergi mai departe în viață. Este nevoie de mai multă spiritualitate și de mai multă încredere în sine pentru ca tu să găsești curaj și fericire în viața de zi cu zi.

Visul cu larve în coșul de gunoi

Visul cu larve în gunoi implică două lucruri neplăcute. Larvele sunt animale asociate cu ideea de murdărie și dezgust. Gunoiul, pe de altă parte, poartă semnificația de ceva de unică folosință și neplăcut. În vise, larvele din gunoi reprezintă atenția excesivă acordată opiniilor celorlalți. Ai petrecut prea mult timp conectându-te la judecățile oamenilor din jurul tău și prea puțin timp permițându-ți să trăiești.

Oamenii judecă și își dau cu părerea despre ceea ce nu înțeleg. Sau, uneori, despre ceea ce înțeleg, dar nu și despre cine înțeleg ei. Faptul că nu reușești să faci ceea ce îți dorești de teama judecăților celorlalți îți dăunează doar ție însuți.

Visul care ține de Larve

Holds Larvas

Să visezi că ții larve în mâini este un semn de transformare. Înseamnă că, în timp ce lupți pentru visele tale, viața ta se schimbă și se transformă, iar tu poți avea probleme în a face față. Schimbarea nu este niciodată ușoară, chiar și atunci când schimbarea este spre bine. Nu te descurci bine cu acest lucru, mai ales dacă schimbările implică relațiile cu cei apropiați. Concentrează-te pe partea bună a lucrurilor: schimbările te pot aduce un pic mai aproape de a-ți cuceri visele.

Visul care mănâncă larve

Ideea de a mânca larve este ceva care, prin ea însăși, ar trebui să îți facă deja stomacul să se învârtă, nu? În vise, a mânca larve fără ezitare este semnul unor gânduri necurate, crude față de sine sau față de persoanele apropiate. Visul indică necesitatea de a te elibera de aceste gânduri, de a nu le mai lăsa să te consume.

Dacă, în vis, vomiți sau scuipi larvele după ce le-ai mâncat, semnificația este o lipsă de angajament. Este timpul să te oprești și să reevaluezi dacă ți-ai respectat promisiunile, iar dacă răspunsul este negativ, este un moment bun să te răscumperi. Nu mai promite ceea ce nu știi dacă poți respecta și străduiește-te să te ții de cuvânt.

Visând la larvele de lângă corp

Larvele împrăștiate prin corpul tău de vis, sau chiar și doar o larvă în corpul tău, înseamnă greutate. Ești copleșit, simțind greutatea problemelor și responsabilităților tale. Înseamnă o dorință de a scăpa, de a le speria și de a fugi în direcția opusă.

A visa larve în corp este, de asemenea, un semn de timiditate. Există o tendință de a aborda timid și reținut problemele personale și relațiile lor, iar visul indică dorința de a se îndepărta de ele. Este corpul tău care te avertizează că trebuie să te reconectezi. Este timpul să vă reconectați cu familia și prietenii, relațiile personale sunt o modalitate excelentă de a depăși problemele fără a fi nevoie să fugiți.

Visul poate indica, de asemenea, că aveți tendința de a vă prețui finanțele și de a le pune mai presus de relațiile voastre. Evaluați dacă acesta este cazul și dacă merită cu adevărat. Poate că este timpul să lucrați pentru a găsi un echilibru.

Visând că larvele pleacă din ochi

Să visezi larve care ies din ochi înseamnă, practic, să visezi o scenă tipică dintr-un film de groază. Este genul de vis care face ca persoana să aibă pielea de găină și să fie deranjată. Semnificația, însă, este mai mult concentrată pe locul unde se află larvele decât pe senzația pe care o provoacă. Larvele în ochi sunt un semn de orbire voluntară, de negare a problemelor evidente și flagrante. Este un semn al refuzului de a vedea un adevăr care se află chiar în fața ta.

Visul care plutește pe larve

Deși călcatul pe larve poate da un sentiment de satisfacție, legat de eliminarea a ceva neplăcut, visul are o semnificație nefastă. Este un semn că te agăți de sentimente negative față de cineva apropiat, sentimente pe care nici măcar nu le recunoști sau nu vrei să le admiți. Această negativitate poate proveni de la probleme îngropate și ignorate. Poate fi rezultatul unor sentimente mici care, reprimate, au crescut în subconștientul tău.

Visul are un punct pozitiv: în fața acestor dificultăți, arată că sunteți o persoană puternică. Sunteți capabil să luptați, să înfruntați orice vă joacă viața. Înseamnă, de asemenea, perseverență și curaj.

Visând la larve în mâncare

Larvas In Food

Prima consecință a acestui vis va fi, probabil, pierderea poftei de mâncare. Nu este chiar un înțeles, dar imaginea larvelor în mâncare nu este tocmai plăcută, nu-i așa? Visul cu larve în mâncare reprezintă sentimentul de vinovăție pentru ceva ce ai făcut sau spus. Poate că a rănit pe cineva recent, sau a acționat puțin controversat. Orice ar fi, este timpul să vă opriți să vă gândiți cum să rezolvați situația: subconștientul dvs. vă cere.

Visul poate reprezenta sentimentul de impuritate. De asemenea, indică gelozia și invidia unui posibil rival sau a unui nou rival în viitorul său.

5/5 - (1 vote)