Leul – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa un leu înseamnă putere și mândrie. Sunteți o persoană de mare valoare și curaj, cu un mare simț al conducerii și stimă de sine. Cu toate acestea, feriți-vă de aroganță.

Simbol al puterii, visul cu un leu poartă numeroase interpretări, iar una dintre ele vorbește despre ego, stima de sine, imaginea de sine și despre cum te pui în fața lumii.

A visa cu un leu feroce vorbește despre leadership, precum și despre faptul că regele junglei se impune în fața celorlalte animale. Dacă ești șeful unui departament, revizuiește-ți conceptele, poate nu vei câștiga nimic în țipăt.

Verifică mai jos câteva dintre numeroasele semnificații ale visului cu regele junglei.

Visul cu leul cel viteaz

Visul cu un leu curajos arată cum oamenii sunt dispuși să lupte pentru ceea ce îi interesează. Ești și tu dispus? Aici merită să te gândești dacă totul merită cu adevărat sau dacă este timpul să cobori mingea. Reflectați asupra momentului pe care îl trăiți și asupra circumstanțelor care vă înconjoară. Cheltuiește-ți energia doar pe ceea ce ești sigur că merită.

Visează atacul unui leu

Visul unui leu care atacă indică lașitatea celor mai puternici față de cei mai slabi. Nu lăsați orgoliul să fie suveran, acesta este un rău care trebuie tăiat de la rădăcină. Fii corect și cinstit cu oamenii, nu încerca să le impui calitățile tale.

Când visezi că ești atacat de un leu, fii conștient că o persoană malefică încearcă să intervină în planurile și obiectivele tale în interiorul companiei pentru care lucrezi. Rămâneți vigilent în relația cu oamenii din conviețuirea dumneavoastră. Nu toți cei care par să vă fie prieteni.

Visează un leu care vrea să mă prindă

Să visezi un leu care vrea să mă prindă indică un dușman feroce și rapid la vânătoare. Într-un fel sau altul îți vrea capul, așa că ai grijă la crăpăturile pe care le dai și nu lăsa urme prin care să treci. Fii discret și încearcă să nu te expui, secretele tale nu trebuie să ajungă la urechile altora.

Să visezi că ești urmărit de un leu înseamnă probleme financiare. Știm că impozitele și obligațiile noastre fiscale și federale sunt simbolizate de un leu. Dacă aveți probleme de acest ordin, este mai bine să vă reglați conturile cu guvernul.

Visezi un pui de leu

Leul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Visul unui pui de leu vorbește despre cultivarea unor prietenii bune, despre sinceritatea, dăruirea și grija pe care trebuie să le aibă relațiile pentru a fi mereu valoroase. Visând un pui de leu anticipează apropierea unui prieten sincer și devotat. Este sosirea unei comori valoroase sub forma unui bun prieten.

Visând la leu alb

Visul de leu alb vorbește despre pace și armonie. De perioada de calm în care ați intrat deja sau în care veți intra în continuare. Această fază va dura suficient de mult timp pentru ca tu să te ocupi de sănătatea ta fizică, mentală și spirituală. Profitați de acest moment pentru a vă liniști viața și pentru a rămâne aproape de cel pe care îl iubiți.

Visul Leului Negru

Să visezi un leu negru necesită atenție în deciziile tale și mai ales în relațiile tale intime. O persoană rea încearcă să vă facă rău. Nu renunțați la falșii prieteni și nu spuneți nimănui totul despre viața voastră. Aveți încredere doar în cei care o merită.

Visează că leul îi atacă pe ceilalți oameni

Feriți-vă de conflicte stresante. Să visezi un leu care atacă alte persoane dezvăluie cum mândria este capabilă să orbească și să provoace probleme în jurul nostru. Dacă cineva vă înjură, vă suflă și vă relevează, sunteți sub acțiunea unui geniu rău. Nu luați totul în serios, pentru că multor oameni le place să vă vadă în afara lor.

Visul unui leu blând

Leul blând din vis poate însemna că ți-a fost teamă să găsești o persoană cu putere asupra ta, sau soțul tău, dar, în cele din urmă, întâlnirea a decurs fără probleme, iar persoana temută s-a dovedit drăguță și calmă (Freud, 2016).

Visul unui leu blând anunță că o anumită persoană plină de valori va crea legături puternice cu tine în viitor. Sfatul de răscruce este de a păstra relația dintre voi. Încercați să fiți o persoană receptivă, pe care ceilalți o admiră și o respectă. Nu vă ascundeți, pentru că cine nu este văzut, nu este ținut minte.

Visând despre familia de lei

Leul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Să visezi o familie de lei indică faptul că te poți baza întotdeauna pe sprijinul familiei tale, indiferent de ceea ce treci și de postura ta. Sunteți o persoană norocoasă.

Visezi că îmblânzești lei

Să visezi că îmblânzești lei arată că ești pe cale să faci pace cu un vechi prieten cu care ai avut probleme în trecut. Amândoi și-au învățat lecțiile și sunt pregătiți pentru un nou început.

Să visezi că îmblânzești un leu dezvăluie autonomia și proactivitatea ta, două puncte pozitive pe piața muncii. Ai arme bune și știi cum să le folosești.

Visezi că răcnește un leu

Să visezi răcnet de leu reprezintă o amenințare destul de mare. Cineva te provoacă și nu se teme să te înfrunte. Acum este rândul tău, îl vei înfrunta sau vei fugi?

A visa un leu care răcnește este întotdeauna un indiciu că pericolul te înconjoară. Ai grijă, pentru că o persoană vicleană poate pune ceva la cale împotriva ta, căutând o modalitate de a-ți face rău.

Visând leul de aur

A visa un leu de aur spune despre magnetismul său față de persoanele care locuiesc cu tine. Îi fermecați și sunteți mereu bine văzut de ei. Țineți-o tot așa și veți fi mereu bine amintit.

Visează un leu mort

Să visezi un leu mort, așa cum spune zicala populară, înseamnă că ești suficient de curajos pentru a reuși zi de zi și știi foarte bine cum să faci acest lucru.

Visul care ucide un leu

Să visezi că omori un leu este semn că stima ta de sine este ridicată, ceea ce îți va da forța necesară pentru a face față problemelor personale și de imagine.

Visezi că visezi un leu și o leoaică

Leul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Întoarceți-vă atenția către relațiile voastre. Visul cu leu și leoaică indică posibile conflicte. Nu uitați că comunicarea stă la baza tuturor lucrurilor, fiți întotdeauna clar și alegeți bine cuvintele.

Visând despre tigru și leu

Atenție! Visul cu un tigru și un leu vorbește despre o probabilă dispută legală în care ești deja implicat sau în care vei intra în numele unei proprietăți de familie. Păstrați-vă demnitatea în fața adversității.

Visând la un leu de mare

Leul – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Să visezi un leu de mare este întotdeauna bun. Aceasta înseamnă că totul va urma în favoarea ta pentru o lungă perioadă de timp, așa că va fi mai ușor să faci schimbările pe care simți că trebuie să le faci. Lasă-te purtat de flux, pentru că într-o oră vei fi acolo unde ți-ai dorit întotdeauna să fii.

Visul unui leu în cușcă

Să visezi un leu în cușcă înseamnă că ți-ai îmblânzit dificultățile. Dar chiar și așa, momentul cere calm și atenție la detaliile situației, pentru ca acestea să nu-și recapete puterea și să se întoarcă împotriva ta.

A visa un leu prins într-o cușcă demonstrează că veți câștiga piața. Pentru cei care se lansează pentru prima dată ca antreprenor, momentul este excelent pentru a-și deschide propria afacere.

Visul unui leu care te urmărește

Să visezi că un leu te privește dezvăluie că trebuie să știi momentul potrivit pentru a face față problemelor întotdeauna cu mult curaj și fără nicio urmă de teamă. Îndrăzneala te va face să fii un învingător. Să visezi că ești observat de un leu este un avertisment puternic pentru ca tu să fii mai atent la atitudinile tale, în principal la cele pe care le ai față de companiile rele. Cineva te urmărește, așteptând momentul potrivit pentru a da barca.

5/5 - (1 vote)