Macumba – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa macumba poate părea a fi ceva negativ, însă semnificația sa atârnă mai mult spre pozitiv, deoarece expedierile se fac, de obicei, cu scop de bine și reprezintă protecție. Poate fi un semn prevestitor că vor apărea lucruri foarte pozitive în viața ta!

Visul cu macumba poate fi văzut de mulți ca fiind ceva macabru sau sinistru. Cu toate acestea, există o anumită prejudecată în ceea ce privește această religie care trebuie luată în considerare atunci când se interpretează ce înseamnă să visezi cu macumba. În primul rând că macumba în sine este de fapt un instrument de percuție.

Dispeceratele au ajuns să primească această faimă pentru că au devenit sinonime ale religiei. Spre deosebire de ceea ce mulți cred, ele sunt ofrande aduse lui Exu, zeul care protejează calea dintre lumea spirituală și cea materială, și sunt cereri de protecție pentru acest orixá. Există, da, și expedieri făcute cu intenții rele, mai ales în candomblé, unde nu există o distincție între bine și rău. Totuși, acest lucru nu este încurajat de religii.

Acestea fiind spuse, există diferite interpretări ale semnificației visului cu macumba, iar noi vom înțelege un pic mai mult din fiecare context care poate apărea în visele noastre.

Visezi că vezi o macumba

Macumba – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Din moment ce această viziune negativă există de obicei, să visezi că vezi un dispecerat macumba poate fi ceva cu impact. Mulți îl văd ca pe o expresie a răului și că este un reprezentant al dorinței de a provoca răul altora.

Cu toate acestea, cele mai multe dispecerate sunt făcute cu gândul la bine. Este o expresie a unor religii precum candomblé sau umbanda, care au ca scop protecția. Se poate manifesta prin abundență materială sau chiar prin sănătate pentru oameni. Prin urmare, a visa macumba poate fi un semn că lucrurile bune sunt pe cale să se întâmple în viața ta.

Visând că faceți macumba

Acest vis reflectă în cele din urmă starea sa de spirit. Nu ați reușit să vă atingeți obiectivele. Din acest motiv, recurgeți la macumba pentru a obține putere și protecție pentru a obține succesul. Prin urmare, acest vis este un indiciu că vă lipsește încrederea în sine.

Vă simțiți nesigur în legătură cu multe lucruri. Luați-vă un moment pentru a vorbi cu persoanele apropiate și încercați să vă expuneți îngrijorările. Încercați să le înțelegeți și încercați să le depășiți. Recuperează-ți încrederea în tine, este timpul să îți aduni forțele și să mergi mai departe cu viața ta.

Visul lui Macumba cu o lumânare aprinsă

Să visezi că dispeceratul prezintă o lumânare aprinsă este de obicei un semn bun, mai ales dacă macumba se face cu intenții bune. Acest vis este, de obicei, legat de obiectivele tale de viață. De cele mai multe ori, obiectivele noastre sunt lucruri care necesită mult efort, deoarece nu sunt ușor de atins.

Visul indică faptul că sunteți pe cale să vă atingeți obiectivele, oricât de dificile ar fi ele. Norocul este de partea dumneavoastră. Bucură-te de acest moment, dar nu lua totul ca fiind de la sine înțeles. Dacă nu faceți un efort și nu munciți pentru propriul succes, acesta nu va veni niciodată. Prin urmare, păstrați-vă concentrarea și continuați să luptați pentru a vă atinge dorințele.

Visul de a fi desființat de Macumba

Dacă atunci când visezi că pregătești dispeceratul, primești un indiciu că te simți nesigur, acest caz ne arată sentimentul opus. Desfăcând macazul, indicați că renunțați la orice ajutor suplimentar în acest moment și că vă simțiți deja mai încrezător pentru a lua lucrurile în propriile mâini.

Încrederea revine într-un mod foarte pozitiv pentru dumneavoastră. Sentimentele rele, precum tristețile, rămân în urmă. Este un moment bun în viața ta și ar trebui să profiți de această creștere a încrederii în sine pentru a căuta noi realizări.

Visează Macumba în stradă

Macumba – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Majoritatea expedițiilor sunt făcute cu intenții bune. Ele sunt plasate la răscruce de drumuri pentru că reprezintă trecerea între două lumi, exact ceea ce reprezintă cererea de protecție a orixá Exu. Astfel, ele reprezintă faptul că lucrurile bune sunt aproape de tine. Fiți atenți la veștile bune. Profitați de acest moment bun pentru a construi vești și mai bune. Este o perioadă cu energie bună pentru tine și, dacă știi să o folosești bine, multe succese vor veni de la ea.

Totuși, știm că există cazuri în care dispeceratele sunt plasate cu intenții rele. Sunt excepții, dar sunt lucruri care se întâmplă. În acest caz, acest vis poate însemna că ai cucerit ceva, dar simți că nu ai acționat în mod corect în legătură cu acest lucru. Adică, poate însemna că ați folosit un fel de înșelăciune sau alte artificii pentru a vă realiza cucerirea. Acest lucru te face să te simți puțin rușinat. Așadar, este un moment bun pentru a-ți revizui atitudinile, pentru a-ți cere scuze față de cine trebuie să-și ceară scuze și pentru a te gândi de două ori înainte de a comite acte similare în viitor.

Visând la Macumba acasă

Încă o dată, trebuie să interpretăm acest vis în funcție de două perspective. Prima se referă la bunele intenții ale celor care ar fi putut să o plaseze. Astfel, acest vis devine un semn că ai în preajma ta persoane care îți susțin succesul și doresc să-ți trimită putere pentru a face față provocărilor personale.

Pe de altă parte, dacă există o intenție rea atunci când se lasă dispeceratul la ușa ta, semnul poate fi și pozitiv. Asta pentru că, chiar dacă există oameni care încearcă să te saboteze, tu posezi mai multă putere decât ei. Sunteți capabil să depășiți dificultățile și sunteți pregătit să vă atingeți obiectivele.

Visează Macumba cu o lumânare suflată în aer

În timp ce lumânarea aprinsă este un indiciu de noroc, prezența lumânării aprinse înseamnă exact opusul. Acesta este un semn de ghinion. Pot apărea noi evenimente care pot însemna că planurile tale vor fi întârziate și vor fi perturbate. Trebuie să aveți puterea de a ocoli aceste probleme.

Visul vine ca o mare alertă. Depinde de tine să acționezi pentru, cel puțin, a minimiza problemele. Este obișnuit să se întâmple lucruri care să ne stea în calea planurilor noastre și să ne încetinească în urmărirea obiectivelor noastre. Cu toate acestea, trebuie să avem puterea de a le depăși.

Visând la Macumba în cimitir

Acest lucru poate fi un indiciu că aveți nevoie de protecție față de anumite lucruri și că trebuie să le îngropați. Este posibil ca trecutul să vă bântuie și trebuie să găsiți o modalitate de a vă ocupa de el.

Înțelege prin ce ai trecut și gândește-te la modalități prin care să nu-ți mai stea în cale. Uneori trecem prin multe lucruri care nu merită atât de multă atenție. Să știi cum să le lași deoparte și să mergi mai departe este ceva foarte important în viață și ai nevoie de asta în acest moment.

Visând la Macumba făcută pentru mine

În mintea ta, înțelegi că cineva își face multe griji pentru tine. Dar trebuie să înțelegi care sunt intențiile acelei persoane față de tine. De obicei, înțelegem că persoanele care ne fac acest lucru ne vor răul.

Așadar, poate fi un moment de reflecție asupra celui care se gândește astfel la tine. Fiți atenți chiar și la persoanele apropiate. Dacă puteți identifica pe cineva care are sentimente rele față de dumneavoastră, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să aveți o conversație bună.

Visul despre Macumba la locul de muncă

Aici sensul este profund legat de oamenii din munca ta. Foarte greu cineva ar lăsa un dispecerat în munca lor doar pentru a vă oferi protecție. Este foarte probabil ca cineva să vrea răul tău profesional. Prin urmare, este timpul să vă observați bine colegii și să aveți grijă de prietenii falși, pentru că s-ar putea să vă stea în cale.

5/5 - (1 vote)