Mama – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Sunt puține (sau chiar deloc) sentimente care pot echivala cu cel hrănit de mamele noastre. Iar un vis despre o mamă, fie că este în viață sau nu, nu ar putea fi diferit.

După ce ne-am trezit, am căutat o posibilă semnificație a visului cu mama pentru a înțelege motivele pentru care cele care ne-au adus pe lume încearcă să ne transmită un mesaj sau un semn în timp ce noi dormim, nu-i așa?

Și, de cele mai multe ori, asta e: un semn bun, un semn mare că va fi ce sărbători în curând.

Visezi că vorbești cu mama ta

De câte ori nu le-am cerut mamei noastre un sfat? Când auzim ce au ele de spus, în mintea noastră se nasc o noțiune mai bună și o claritate a direcțiilor de viitor.

Să visezi că vorbești cu mama ta este un simbol că există îndoieli în ceea ce privește căile de urmat. Ea apare ca un sfătuitor al nostru, care își va folosi al șaselea simț pentru a ne indica ce ar trebui să facem în acel moment. Un astfel de sfat este legat tot de o schimbare pe cale să se întâmple sau deja sacramentată în rutina ei, fie că este vorba de cea amoroasă, profesională sau familială.

Visezi că te cerți cu mama ta

Nimeni nu vrea să se certe cu mama sa și, de obicei, atunci când se întâmplă acest lucru, este din cauza unei lipse de control emoțional al uneia dintre părți. Aici avem un avertisment că este necesar să ai mai mult control asupra emoțiilor și temperamentului tău în mediul de lucru.

Șansele de a te încurca și de a pierde totul sunt alertă de ceartă, într-un vis, cu care nu ai vrea să te contrazici niciodată. Ai grijă, pentru că știm cât de dificilă este o relocalizare profesională și, uneori, înghițirea unor broaște este necesară pentru maturizarea noastră, oricât de greu ar părea.

Visezi că îți îmbrățișezi mama

Mama – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Să visezi că îți îmbrățișezi mama este un semn de nevoie. Și ea poate veni sau nu de la tine. În primul caz, semnificația este că nevoia ta te poate duce pe căi greșite, să proiectezi așteptări excesive asupra celorlalți și asta poate provoca dezamăgiri. Este mai bine să te pui mai bine în situația de a trăi cu oamenii pentru a nu fi rănită.

În cel de-al doilea caz, indicația este că va exista apropierea unei persoane nevoiașe, cu care trebuie să ai grijă să nu te implici prea mult și apoi să-ți provoace dezamăgiri, chiar dacă nu ești de vină pentru așteptările pe care ceilalți le pun în tine. Ferește-te de nevoiași!

Visezi o mamă care are grijă de tine

Mama – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Atunci când mama are grijă de tine în vis, primul indiciu este că există o preocupare reală din partea ei. Poate că este nevoie de o apropiere mai mare pentru a putea întoarce toată dragostea celor care ne-au pus pe lume și că graba vieții urbane de zi cu zi ne-a făcut să ne retragem.

În alte cazuri, acest vis indică o lipsă de maturitate din partea visătorului. Persoane care au nevoie de grija unei figuri materne, a unui protector. Încercați să înțelegeți contextul vieții voastre pentru a ști în ce caz vă potriviți cel mai bine.

Visul unei mame care te ține de mână

În acest caz, există cineva care vă ghidează pe toate căile urmate. Nu trebuie să fie neapărat mama ta, poate fi cineva de mare importanță în conviețuirea ta. Indică faptul că nu există siguranța de a lua decizii importante fără aprobarea acestei persoane care te ține de mână în cele mai dificile ore. Fie că este vorba de mama ta sau de soț/soție, de un prieten sau de o rudă la fel de apropiată ca o mamă.

Visând la o mamă bolnavă

Nimeni nu vrea să își vadă propria mamă bolnavă, dar acest vis nu indică un semn rău, ci un avertisment despre ceva ce s-a întâmplat deja. Este spectacolul că cineva este foarte rănit cu cine a visat, dar nu și-a dat seama că a rănit inima rudei, prietenului, prietenului, iubitului etc. Încercați să vă revizuiți ultimele atitudini, cuvinte nepoliticoase și alte măsuri care au lăsat pe cineva drag cu inima frântă.

Visul care îți sărută mama

Mama – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Dacă mama ta te sărută într-un vis, indiciul este că există o aprobare în calea ta. Ultimele tale decizii au fost corecte și vor avea rezultate la momentul potrivit, cu multă perseverență, muncă și insistență. Ai știința că destinul a aprobat tot ce s-a făcut pentru tine și totul va merge bine, chiar dacă pentru un moment nu pare așa.

Visul despre mama care a murit deja

În cazul în care visezi o mamă moartă în viață, numai că nu respiră în vis, indiciul este că urmează să apară pierderi materiale. Aveți grijă la cheltuielile inutile, pentru că vremurile de vaci slabe sunt pe cale să vă chinuie, dar avantajul este de a fi avertizat.

Deja a visa despre moartea mamei tinde să simbolizeze recuperarea sănătății, în cazul în care o anumită boală a tulburat calea vieții tale în ultima vreme. Și, în sfârșit, a visa despre mama decedată este un semn că există o supraîncărcare de muncă sau de sarcini. Este nevoie de o odihnă, de o călătorie sau de o altă modalitate de a avea momente de reculegere, deoarece mama decedată încearcă să dea de veste că este necesar să aibă mai multă atenție pentru ea însăși.

Visând la afecțiunea mamei

Acest vis indică, în principal, factorul de nesiguranță în unele drumuri parcurse în cursul vieții. Aici, senzația este că lipsește un stâlp care să susțină certitudinea că totul se face în mod corect. Marea problemă este să știi că această certitudine nu va exista niciodată. Încearcă să ai încredere în instinctul tău, să faci ceea ce crezi că este corect și să mergi mai departe, fără griji excesive. Te realizezi pe tine însuți și nu ai nevoie de afecțiunea simbolică a viselor pentru a obține succesul.

Visezi că ți-e dor de mama ta

Îi lipsește răbdarea! În acest vis, dorul de mamă este simbolul unui stres excesiv, care trebuie combătut. Se poate ca ea să lucreze, să studieze sau chiar să-și asume responsabilități excesive. Ai grijă, uneori purtăm mai multă greutate decât putem duce și mai devreme sau mai târziu corpul nostru cere nota de plată. Odihnește-te, acordă prioritate timpului liber și privește-te mai mult pe tine însuți.

5/5 - (1 vote)