Mango – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Mango este fructul preferat al multor oameni. Având un gust dulce, acesta aduce în minte imaginea idealizată a unei țări tropicale. Această concepție înrădăcinată în imaginația populară face ca simbolistica visului de mango să fie ceva extrem de legat de sexualitatea umană.

Tensiuni sexuale, noi relații, toate acestea și multe altele sunt sugestii și semne prevestitoare atunci când subiectul este ce înseamnă să visezi mango. Prin intermediul viselor, ne putem cunoaște mai bine pe noi înșine, deoarece visele sunt adesea percepții ale subconștientului nostru care vede lumea, iar acest subconștient are propriul său limbaj unic. În același mod în care comunicăm prin cuvinte, gesturi și scris, sinele nostru interior comunică cu noi prin intermediul limbajului simbolic al imaginilor.

Egiptenii, printre alte civilizații antice, aveau această formă de comunicare simbolică – a se vedea hieroglifele – și acest lucru le-a permis o conexiune spirituală mai palpitantă cu oniricul, subiectivul și abstractul. Astăzi, această formă de scriere este practic dispărută, dar civilizațiile orientale au caligrafia lor care provine din imagistică, ca exemplu if-urile chinezești și japoneze.

Poate v-ați dat seama deja că alfabetul acestor țări este diferit de al nostru, pentru că noi am moștenit alfabetul grecesc, deja scrierea orientală își are originea într-un conținut simbolic puternic, aproape un desen. Ținând cont de acest lucru, ați observat, de asemenea, cum sunt mai spirituali decât noi? În fine, semnificația visului de a visa mango, pentru ca noi să o interpretăm corect, depinde de modul în care acest fruct este perceput inconștient de noi ca simbol. Ei bine, așa cum mango este un fruct delicios, delicioasă este și această lume fascinantă pe care o vom explora acum: lumea viselor!

Visul în care se vede un mango

Să visezi că vezi un mango este un semn puternic de depășire. Vei depăși un obstacol care ți-a stat în cale și te-a împiedicat să mergi mai departe. Manșonul poate avea dimensiuni diferite, iar dacă în visul tău este mare, înseamnă că ceva sau cineva la care te aștepți mai puțin te va ajuta să îl depășești. În schimb, dacă manșonul din visul tău este mic, reprezintă o bătălie mare și singuratică, dar din care vei ieși totuși victorios.

Visul care mănâncă un mango

Mango – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Ah, ce pasiune! Dulce ca un mango roz, asta, bineînțeles, dacă mango-ul visurilor tale este dulce. Atunci simbolistica acestui vis este idealizarea și romantismul tău, imaginându-ți cum ar fi sau cum ar fi o idilă cu această persoană de care ești îndrăgostită. Dacă în visul tău împarți acest mango cu cineva și dacă, din întâmplare, această persoană este rațiunea ta de a fi, fii fericit. Relația voastră are totul pentru a funcționa. Dar dacă manga a avut un gust amar, aceasta reprezintă o oportunitate care s-a dus, dar nu suferi pentru ea. Oportunitățile vin și pleacă.

Visul care suge un mango

Uneori purtăm cu noi probleme și frustrări pe care, dacă le-am împărtăși cu cineva în care avem încredere, ne-am simți mai ușori și mai dispuși. Să visezi că sugi un mango reprezintă acea povară de care ești sfătuită de sinele tău interior să scapi. Așadar, fă-o, dă-i drumul, iart-o, uită-o. Viața merge înainte, trecutul este un tablou pe perete. Dacă e urât, scoate-l de acolo.

Visul cu multe mâneci

Prosperitate, vești bune și probleme vechi care se apropie de sfârșit. Ce bine e să știi că viața e făcută din faze, nu-i așa? Dacă te-ai aflat într-o fază proastă, aceasta se va încheia foarte curând. Visul cu multe mâneci poate însemna, de asemenea, îndoieli cu privire la capacitatea ta de a realiza un vis pentru care ai muncit. Nu renunța, ai șanse mari să reușești.

Visează mango verde

Ați lăsat anxietatea să vă stea în cale și probabil că nu ați obținut tot ce ați fi putut obține dacă ați fi avut mai multă răbdare. Destul de evident, nu-i așa? Mango verde cules înainte de vreme. Încă poți obține mai mult, dar va trebui să muncești de două ori mai mult de data aceasta.

Visezi la un copac de mango

Mango – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Felicitări! Să ai pe cineva în care să ai încredere și pe care să-l susții este un mare privilegiu. Acest vis reprezintă această persoană și relația puternică dintre voi. Uneori, această persoană este un prieten, dar nu trebuie neapărat să fie așa. Poate fi o rudă, un frate sau chiar un coleg de serviciu. Cu toate acestea, dacă piciorul de mânecă din visul tău este tăiat, înseamnă că ceva important va fi luat de la tine. Răbdare.

Visezi Mango copt

Nu mai așteptați, acesta este momentul. O oportunitate îți trece pe sub nas, dar s-ar putea să o ratezi dacă nu acționezi rapid. Dar ține-te bine! A acționa fără întârziere este diferit de a acționa fără a gândi. Țintește bine pentru a nu rata ținta.

Visează la mânecă putredă

Șansa pe care ți-o doreai a trecut și nu ai văzut-o sau poate ai acționat în grabă sau poate nu ai acționat. Ei bine, asta se întâmplă. S-a terminat, așa cum spune cântecul “It’s gone”. Concentrează-te pe viitor și pe modul în care poți crea noi oportunități. Ceea ce a trecut este trecut, iar dacă este trecut este o poză pe perete. Nu uitați… dacă tabloul este urât, scoateți-l pur și simplu.

Visează la sucul de mango

Mango – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi suc de mango este un avertisment. Ia atitudine în viața ta, nu te așeza și nu o lăsa să treacă pe lângă tine. Poți face mai mult, dar trebuie să muncești din greu și să lupți pentru asta. Viața ta stagnează, nu o recunoaște.

Visează că culegi mango

Satisfacție și realizări. Poate fi sexuală sau cu viața ta în general. Să visezi că culegi mango simbolizează dorințele tale prin împlinirea ta, poate cu cine iubești sau cine știe la serviciu sau în propria afacere? Dacă culegi mango din picior și îl sugi, reprezintă împlinirea în domeniul amoros și este un indiciu puternic că urmează o nouă pasiune de durată. Dacă îți culegi mana și o pui într-un coș, reprezintă profit, stabilitate financiară și la locul de muncă.

5/5 - (1 vote)