Menstruația – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Dacă ne gândim la menstruație, actul menstruației nu este altceva decât lichidul de sânge, deoarece nu a avut loc nicio fertilizare a ovulelor. Acest lucru poate fi bun sau rău, în funcție de punctul de vedere: pentru cele care vor să devină mame, menstruația este un lucru rău, deoarece arată că nu ți-ai atins obiectivul în această lună și trebuie să încerci din nou. Pentru cele care nu vor să devină mame, faptul că au fost menstruate de mai multe ori este o ușurare și aduce o bucurie de moment.

Desigur, pentru unele zile acea sângerare provoacă disconfort și, din cauza schimbărilor hormonale, și starea de spirit oscilează. Dar, în ciuda întregii părți biologice negative, a visa la menstruație este, de obicei, un semn al veștilor bune care se apropie. Surprizele bune și bucuriile sunt pe drum în viața ta foarte curând!

Visezi că ești la menstruație

Menstruația – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Dacă visezi că ești la menstruație, poate însemna că instinctul matern crește în tine. Acest lucru arată că în inconștientul tău îți dorești să fii mamă și că în curând dorința ta va începe să se exteriorizeze. Dacă ești deja mamă, dorința de a rămâne din nou însărcinată va apărea și va pune stăpânire pe gândurile tale foarte curând.

Dacă ești bărbat și ai visat că partenera sau soția ta avea menstruație, acest lucru demonstrează dorința ta profundă de a deveni tată, chiar dacă în mod inconștient. Chiar dacă nu ați avut până acum dorința de a fi tată, foarte curând această dorință va începe să crească în dumneavoastră.

Visezi că ai menstruația pe haine

Dacă visezi haine pătate de menstruație, poate însemna eliberarea unor secrete din trecut care ți-au făcut rău cândva. De asemenea, poate reprezenta consecințe grave asupra persoanelor apropiate sau asupra ta. Pătarea hainelor este un semn că subconștientul tău vrea să îți exteriorizeze sentimentele și emoțiile stocate în adâncul sufletului tău. Acum pot găsi, în sfârșit, o modalitate de a se elibera de dezamăgirile și suferințele din trecut.

A avea acest tip de vis este eliberator. Arată că anxietățile din trecut nu vor mai avea sens și că vei fi liber de tot ceea ce te chinuiește. Să visezi haine pătate de menstruație reprezintă faptul că a venit timpul să te răscumperi și să te vindeci de urmele trecutului tău.

Visezi că o altă persoană are menstruația

A visa o altă persoană care are menstruația este, de obicei, un avertisment pentru ca tu să fii atentă la intrigi, bârfe și false prietenii. Fii atentă pentru că s-ar putea să fii înjunghiată pe la spate de cineva pe care îl consideri prieten sau s-ar putea să te tragă de covor o persoană care îți este aproape în fiecare zi. Fii atent la comportamentul celorlalți și fii în siguranță în viitorul apropiat.

Evită să vorbești despre viața ta sau să spui secrete intime cuiva. Acest tip de vis cu cineva care nu ești tu la menstruație arată un semnal de alarmă în care tot ceea ce spui poate fi folosit împotriva ta în viitor și că oamenii în care ai încredere te pot trăda.

Visează că nu poți avea menstruație

Dacă ai un vis în care nu poți avea menstruație, acesta este un semn din partea subconștientului tău că vrei să îți limpezești mintea de situațiile care te lasă cu conștiința încărcată.

Multe femei care încă nu au dorința de a fi mame se sperie atunci când visează așa ceva, deoarece cred că se poate împlini și ar putea fi însărcinate. Cele care de mult timp își doresc să fie mame, se trezesc fericite și entuziasmate de acest tip de vis, gândindu-se că în viitor vor putea fi onorate cu sosirea unui nou copil.

Indiferent dacă îți dorești sau nu să fii mamă, a visa că nu poți avea menstruație arată că ar trebui să-ți cureți conștiința de toată greutatea pe care o porți. Meditează și încearcă să înțelegi ce te doare. Scapă de energiile rele și de tot ceea ce încă te deranjează în legătură cu trecutul tău.

Visează despre menstruație că ești bărbat

Pare oarecum neobișnuit să fii bărbat și să visezi la menstruație, dar acest lucru este mai frecvent decât îți poți imagina. De obicei, acest tip de vis vine să semnaleze o împăcare amoroasă sau chiar o mai mare stabilitate în relația ta afectivă.

Dacă nu ești în nicio relație, acesta este un moment excelent pentru a întâlni pe cineva și a începe o curte. Dacă ești într-o relație, sunt șanse mari ca relația voastră să prospere și să devină o căsătorie. Dacă relația este în criză, acum este momentul să rezolvați divergențele cu partenerul și să vă propuneți îmbunătățiri între voi doi. Profitați de acest moment benefic și bucurați-vă de următoarele săptămâni alături de partenerul dumneavoastră.

Visezi că sângerezi undeva în corp

Atunci când visezi că sângerezi undeva în corp, probabil că te-ai trezit speriată că ai fost rănită sau că ai suferit vreun accident. Respiră adânc, nu te speria și înțelege mai bine ce încearcă subconștientul tău să îți spună prin visul cu sângerare undeva în corp.

Să visezi cu sânge înseamnă, de obicei, că se vor întâmpla evenimente neprevăzute și că vei avea dificultăți în a-ți atinge obiectivele de viață. Sângele simbolizează lupta și efortul mare pentru a-ți cuceri efectiv cele mai mari dorințe și planuri. Poate simboliza, de asemenea, neglijența pe care o ai în anumite aspecte ale vieții tale, adică îți concentrezi eforturile asupra unor aspecte și le neglijezi pe altele (se poate întâmpla să depui toate eforturile la locul de muncă și să uiți să te ocupi de sănătatea ta, de exemplu).

Să visezi că sângerezi în corpul tău este un semn că acest moment trebuie folosit pentru o mare reflecție. Reflectați la care sunt cele mai mari visuri ale dumneavoastră și ce fel de efort trebuie să depuneți pentru a le realiza. Gândește-te, de asemenea, dacă lași deoparte vreun aspect al vieții tale și încearcă să acorzi importanță acestei perspective de acum înainte. Nu uitați: succesul stă în armonie și echilibru, așa că încercați să vă echilibrați viața și toate concepțiile prezente în ea.

5/5 - (1 vote)