Oglinda Spartă – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Este foarte posibil să fi auzit de cea mai veche zicală conform căreia spargerea unei oglinzi îți va aduce șapte ani de ghinion. De fapt, acesta este unul dintre cele mai vechi mituri ale omenirii, despre care mulți istorici spun că a apărut în Grecia Antică, odată cu povestea lui Narcis, un băiat care s-a îndrăgostit de propria imagine care se reflecta în mare și care a sfârșit prin a muri de slăbiciune, după ce a trecut zile întregi încercând să o mângâie.

Visul despre oglinda spartă

Alți istorici susțin că acest mit a apărut la Veneția, în Italia, într-o perioadă în care oglinzile erau extrem de scumpe și, pentru ca angajații lor să nu le spargă, proprietarii de magazine au creat această idee că ar fi existat ghinion.

Oricum, în universul viselor, nu este așa. Să visezi o oglindă spartă surprinde pentru că are o semnificație foarte îndepărtată de a fi legată de ghinion. De fapt, semnificația visării unei oglinzi sparte este extrem de pozitivă, arătând încă o dată cum lumea viselor funcționează într-un mod misterios.

Dar, trebuie amintit faptul că semnificațiile viselor cu o oglindă spartă variază foarte mult de la o situație la alta și, prin urmare, trebuie să ne agățăm de detaliile a ceea ce s-a întâmplat în acel vis.

Visul care vede o oglindă spartă

Sees A Broken Mirror

Să visezi că ai văzut o oglindă spartă servește ca un avertisment din partea universului, avertizând că există cineva în jurul tău care poartă sentimente negative sau rănite față de tine. Așadar, fii foarte atent! Nu lua decizii pripite sau pline de ură, deoarece cea mai bună cale este să vorbești și să îți ceri scuze față de acea persoană.

Visul care sparge o oglindă

Ori de câte ori vorbim despre a visa oglinzi sparte, apare aceeași întrebare: ce înseamnă să spargi o oglindă? Ghinion? Nu!

De fapt, această semnificație este strâns legată de credințele pe care le purtau cu ei vechii romi. Acesta indică faptul că atunci când spargi o oglindă în vis, rupi energii rele din trecutul tău, energii care te-au corodat din interior și au împiedicat un viitor promițător. Arată că ai spart aceste vibrații rele și, ca urmare, în viața ta a apărut un nou drum, plin de prosperitate și fericire! Bucură-te mult de această nouă etapă.

Visul unei oglinzi sparte

Dacă, în vis, nu ai văzut dacă s-a spart singură sau ai distrus-o, adică ai găsit-o deja spartă, acest lucru indică faptul că ai niște obiceiuri nocive și îți fac foarte rău!

După vis, reflectați despre ce obicei este vorba și cheltuiți-vă energiile pentru a-l elimina! Acest vis servește ca un avertisment, așa că nu vă grăbiți prea mult să renunțați la acest obicei, pentru că este posibil ca universul din vis să vrea să vă spună că vor exista consecințe grave dacă nu se iau măsuri.

Visezi că oglinda se sparge singură

Acum, când în mod clar oglinda este văzută spărgându-se singură, aceasta apare ca un avertisment pentru unele implicații asupra imaginii tale. Acest vis înseamnă că cineva din familie sau din mediul profesional nu este mulțumit de unele dintre atitudinile tale, creând o imagine negativă despre tine.

Așadar, încearcă să observi dacă cineva nu se apropie de tine și face niște conversații ciudate despre atitudinea ta sau îți face probleme în tot ceea ce faci. Dacă identificați situația, simțiți, vorbiți, ascultați și reflectați dacă acea persoană are dreptate sau nu, încercând întotdeauna să nu vă lăsați zdruncinat de vreo critică, ci să vă îmbunătățiți.

Visând cu oglinda crăpată

Cracked Mirror

Visul unei oglinzi crăpate indică faptul că simțiți o mare nevoie de a stinge obiceiurile proaste, deoarece acestea interferează cu imaginea pe care o aveți despre voi înșivă.

Experții susțin că acest vis înseamnă că ai o imagine distorsionată despre tine, ca și cum ai forța o orbire pentru a nu vedea adevărul pe chipul tău. Fuga de realitate te va face să te scufunzi în propria fantezie, obținând ca urmare un regres. Știm că adesea căutăm fantezii de frica de a înfrunta realitatea, dar respiră adânc și, dacă ceva nu te satisface, întreabă-te cum să te îmbunătățești. Aceasta este evoluția!

Există și o altă semnificație care spune că este de fapt un semn că există ceva în tine care nu este bine acceptat de cei din jur. În acest caz, încercați să identificați despre ce este vorba și reflectați dacă, de fapt, problema nu este a celorlalți.

Visul multor oglinzi sparte

Atunci când visezi multe oglinzi sparte, adică mai multe bucăți de oglinzi peste tot unde te uiți, acest lucru indică faptul că foarte curând vor apărea certuri și neînțelegeri cu cei dragi. Pentru a înțelege mai bine, imaginează-ți că fiecare oglindă spartă din jurul tău reprezintă o persoană importantă pe care ai pierdut-o din cauza unei certuri.

Prin urmare, după acest vis, mentalizează energii pozitive și pace, pentru că astfel, vei avea mai multă liniște pentru a face față oricărei situații care poate genera o ceartă. De asemenea, nu uita să nu-ți fie teamă să îți ceri scuze! Este mult mai bine să lași garda jos decât să riști să pierzi acea persoană care face parte din tine, nu-i așa?

Visezi la oglinda cu mâna spartă

Broken Hand Mirror

Visul unei oglinzi de mână sparte are o semnificație foarte pozitivă, deoarece simbolizează faptul că urmează o etapă foarte pozitivă în viața ta și este în totalitate legată de mediul tău profesional. Adică, tot ceea ce ai petrecut mult timp încercând să rezolvi și dându-ți cu tifla, va funcționa în cele din urmă, iar această fază mai complicată care îți provoca multă epuizare se va rupe definitiv!

Dar, universul nu este atât de ușor, pentru că te pune la încercare. Trebuie să îți dorești cu adevărat acest lucru și să nu te îndoiești deloc de vrednicia ta, pentru că a fost mult efort pe care îl știi despre el. Ai încercat atât de mult să ajungi aici, nu te subestima! Deschide-ți brațele și primește ceea ce ți se cuvine de drept.

5/5 - (1 vote)