Ouă – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi un ou înseamnă multă abundență și bonitate în viața ta. Viața ta va fi prosperă și abundentă. În curând veți primi profituri neașteptate.

În mod normal, visarea unui ou înseamnă surpriză, abundență și prosperitate. Este considerat un simbol universal al creației. Semnificația visării cu un ou este de obicei de bun augur, deoarece este și a fost întotdeauna legată de energia vitală, de reînnoirea naturii și, bineînțeles, de originea vieții. Prin el se nasc și populează Pământul noi ființe.

Dar dacă ai visat cu un ou și nu ai nici cea mai mică idee despre ce înseamnă, nu-ți face griji, am făcut o listă specială pentru ca tu să înțelegi visul tău și ce înseamnă să visezi cu un ou!

Visul cu multe ouă

Ouă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Semnificația de a visa despre ouă este ceva extrem de pozitiv. Cum un ou înseamnă abundență, a visa multe ouă reprezintă abundență și bogăție. Vei intra într-o fază financiară bună și vei câștiga bani în plus. Sugestia este să te dedici muncii tale și să îți faci partea ta, astfel încât profitul să vină.

Cantitatea de ouă este un aspect care trebuie luat în considerare, deoarece cu cât ai văzut mai multe ouă în vis, cu atât viața ta va fi mai prosperă. Te pregătești pentru un moment de belșug și prosperitate financiară.

Dacă în vis vedeți în vis ouă, înseamnă că urmează o veste bună. Să visezi ouă este de bun augur pentru cuplurile care vor să aibă copii, pentru că, așa cum am mai spus, ele reprezintă viața, procrearea și nașterea! S-ar putea să puteți avea un copil în curând sau să adoptați în sfârșit un copil.

Visul unui ou spart

Să visezi un ou spart este un semn că poți suferi o mare dezamăgire, fie în mediul amoros, fie în cel familial. Oul spart este o metaforă pentru viața ta și reprezintă un moment delicat care va urma. Ferește-te de vulnerabilitatea ta!

Dacă tu însăți ai fost cea care a spart oul, semnificația poate fi una și mai gravă: poate nu vei reuși să împlinești acel dor pe care ți-l doreai atât de mult. Sfatul este să fii perseverentă și să nu-ți abandonezi planurile, indiferent de semnificația visului tău!

Visezi despre ouăle albe

Ouă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Să visezi un ou alb indică faptul că vei obține mici beneficii în viața ta. Este vorba de schimbări simple, cadouri sau surprize. Nimic gigantic, dar care va face totuși diferența și te va face mai fericit. Rămâi în alertă, valorifică și fii mereu recunoscătoare pentru lucrurile mărunte!

Visează mâncând ouă

Există mai multe interpretări și posibile semnificații în a visa că mănâncă ou. În general, reprezintă depășirea problemelor sau recuperarea după boli (ale tale sau chiar ale rudelor). Dacă în vis mâncați ou fiert tare, acesta este un semn de sănătate și de îmbunătățire a stării de bine. Este de bun augur, mai ales dacă aveți unele slăbiciuni fizice!

Dar dacă mănânci oul crud, înseamnă că poate ești victima unei trădări și infidelități din partea partenerului tău. Fii foarte atentă la semne și nu te lăsa păcălită!

Visezi un ou stricat

Ouă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Oul stricat este rău în viața reală, dar și în lumea viselor. Să visezi un ou stricat este de rău augur. Ar trebui să rămâneți vigilent și să nu fiți neglijent cu familia, bunurile, prietenii sau chiar cu munca. Oul putred indică faptul că o lipsă de atenție te poate duce la pierderea unor lucruri importante și prețioase.

Acest tip de vis indică, de asemenea, o posibilă dificultate în mediul profesional. Fiți pregătit și depășiți obstacolele, fără a uita să fiți atent la eventualele pericole și adversități.

Visezi că găina clocește ouă

Naștere și unire – aceasta este semnificația visării unui ou și a unei găini care îl clocește. Prin acest vis putem spune că există semne mari că aveți o familie unită și fericită. Vă iubiți și vă protejați reciproc, iar acest lucru este extrem de admirabil!

Una dintre posibilele interpretări pentru acest vis este tocmai aceea că există mari șanse ca familia ta să se mărească! Ce-i drept, este posibil ca în curând să apară un copil! Ce veste bună!

Dacă în vis ai văzut și găina care își depune ouăle, acest lucru poate simboliza și profituri și prosperitate financiară. Să vă bucurați!

Visezi despre un cuib de ouă

Așa cum am mai spus, o cantitate mare de ouă frumoase și sănătoase nu poate fi decât de bun augur! Să visezi un cuib plin de ouă înseamnă că vei fi suficient de norocos pentru a obține un profit financiar!

Cantitatea de ouă din visele tale va fi direct proporțională cu câștigurile tale. Cu cât mai multe ouă, cu atât mai mulți bani. Este o perioadă de prosperitate de care trebuie să te bucuri cu înțelepciune! Nu uitați să economisiți sau să investiți și niște bani!

Visează ouă prăjite

Ouă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Visul de ouă prăjite indică loialitate. Sunt șanse mari să aveți prieteni loiali care vă iubesc cu adevărat ca pe un frate. Acest vis relevă faptul că ei vor fi alături de tine în cele mai bune și cele mai rele momente ale vieții tale. Poți conta întotdeauna pe ei, pentru că sunt extrem de de încredere.

Acum că știi că ai prieteni fideli, nu uita să fii și tu mereu un prieten bun!

Visul unui ou de Paște

Spre deosebire de ceea ce ți-ai putea imagina, ouăle de Paște se încadrează și ele în categoria “visează cu ouă”. S-ar putea să aștepți cu nerăbdare Paștele, dar dacă nu este cazul, acest vis înseamnă și bun augur!

Atunci când visezi un ou sau ouă decorate, este semn că în viața ta se va întâmpla un eveniment deosebit și că vei fi foarte fericită trăindu-l. Poate fi o nuntă, o zi de naștere, o absolvire… nu știm sigur ce, singura certitudine este că vei fi foarte fericită, pentru că este ceva foarte frumos și special.

Visul care colecționează ouă

Un cuib plin de ouă este o sursă de viață și prosperitate. Dacă visezi că aduni ouă în el, înseamnă că vei avea parte de o surpriză financiară bună: profituri neașteptate. S-ar putea să primești o promovare, o primă sau un cadou!

Atenție însă, dacă în vis colectezi ouă stricate, este un avertisment pentru posibile dezamăgiri în dragoste. Rămâi isteț, uneori ceea ce pare pur, proaspăt și apetisant este de fapt un ou putred și împuțit! Nu poți controla ceea ce îți fac alții, dar poți alege întotdeauna să te iubești pe tine mai întâi!

Visează că ai ouă

Asemănător cu “colectarea ouălor”, acest vis reprezintă și posibilitatea de a obține profituri în afaceri sau în mediul profesional.

În plus, să visezi că ai ouă înseamnă și sănătate și longevitate. Este foarte probabil să ai o viață lungă și sănătoasă. Dacă nu vă considerați o persoană foarte sănătoasă, acest vis servește și ca un avertisment. Aveți mai multă grijă, intrați în sala de sport, faceți o activitate sau controlați-vă dieta… făcându-l unde, veți ajunge rapid la succes!

Visează un ou proaspăt

A visa un ou proaspăt simbolizează faptul că urmează o noutate. O veste pozitivă vă va înveseli inima în curând. Pregătește-te pentru lucruri bune și bucură-te de acest moment!

Dacă ați visat că ați găsit un ou într-un cuib, acest lucru indică câștiguri financiare neașteptate, așa cum am mai văzut. Totuși, dacă găsești ouă în altă parte înseamnă că vei găsi o iubire în curând sau că uniunea ta amoroasă este prosperă. Oricum ar fi, acest vis este despre beneficii – fie financiare, fie în dragoste. Bucură-te de el!

5/5 - (1 vote)