Păianjen – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi un păianjen înseamnă că trebuie să fii atent la adversitățile care ar putea apărea în curând în viața ta. Păianjenul reprezintă puterea feminină și maternitatea.

Păianjenii pot stârni diferite reacții, dar frica poate fi principala. De altfel, arahnofobia, frica patologică de păianjeni, este destul de frecventă. Și să recunoaștem: animalul nu este frumos. Mai ales nu de aproape.

Dar contează aparențele? La urma urmei, semnificația de a visa despre păianjeni poate fi mult mai pozitivă decât crezi. Acești păianjeni au potențialul de a indica un noroc excelent, prieteni buni și prosperitate. Un vis cu păianjeni poate căpăta numeroase semnificații pozitive (și unele negative, în funcție de interpretare). Le vom interpreta pe cele mai multe dintre ele aici.

Dacă ai vrut întotdeauna să știi ce înseamnă să visezi un păianjen, rămâi cu noi în următoarele paragrafe.

Visând despre păianjenul negru

Poate fi chiar înfricoșător în exterior, dar acest păianjen apare în lumea ta de vis pentru a te face să te confrunți cu regretele și, dacă este posibil, să-ți ceri scuze și să repari greșelile. Visul despre el se poate transforma într-un sfat bun pentru a nu permite ca remușcările și certurile să cântărească nesănătos pe conștiința ta.

Visează mușcătura de păianjen

Dacă te înțeapă păianjenul, este posibil ca subconștientul tău să fie în alertă pentru o anumită trădare sau schimbare. Este un păianjen al instabilității: prezența lui vine să zdruncine temeliile în care ați stat până acum.

Este posibil, de asemenea, ca intenția să te ajute să ieși din rutină și să evadezi din banal, acceptând cu mai mult curaj imprevizibilul.

Visând un păianjen crab

Păianjenul crab, ca și păianjenul negru, poate fi înfricoșător. Este uriaș, păros și probabil cel mai traumatizant coșmar al oricărui arahnofob. Acest lucru poate sugera că ești zguduit de mari temeri. Înfruntați-le!

Amintiți-vă din nou: aparențele sunt înșelătoare. Păianjenul crab simbolizează, de asemenea, prieteniile solide și transparente. Ești înconjurat de oameni dragi ție pentru măreția lor de spirit. Și poate tocmai pentru că tu cauți să vezi dincolo de superficialitate.

Visezi un păianjen otrăvitor

Acest păianjen nu mai este de bun augur: prezența sa într-un vis indică multe exagerări și lipsa de îngrijire a sănătății. Este, de asemenea, semnul unor relații distructive: trebuie să aveți grijă să nu transformați o pasiune nebună într-un tren scăpat de sub control care să vă arunce în aer aspirațiile și alte instanțe ale vieții. Fiți foarte atenți.

Visând la pânză de păianjen

Păianjen - Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Acesta este un vis cu multe variante. Cele principale sunt foarte bune: a visa un păianjen care țese o pânză este sinonim cu o viață profesională stabilizată și cu mult autocontrol, în timp ce a visa că distruge o pânză este o demonstrație de forță care dezvăluie voința ta de a depăși problemele fără încetare. Acest lucru este bun, dar aveți grijă să nu acționați nechibzuit.

Visând un păianjen mare

Un păianjen mare, spre deosebire de un crab (care este și el mare, dar merită o categorie separată), nu este neapărat un simbol negativ. Unii oameni îl interpretează ca anunțând mari obstacole și dezamăgiri, dar de fapt măreția lui poate fi a ta!

Păianjenul mare poate reprezenta o mare bogăție, o mare fericire, o mare iubire, un mare noroc. Profitați de această ocazie pentru a extrage din vis cea mai bună pozitivitate posibilă.

Visul păianjenului care înțeapă

Să visezi că un păianjen înțeapă o altă persoană poate reprezenta empatia sa, teama că ceilalți vor fi răniți din cauza sa. Este important să vă faceți griji pentru ceilalți, da, dar vă recomandăm și să nu vă forțați prea tare: sunt lucruri care nu depind doar de dumneavoastră.

Visând la păianjenul brun

Păianjenul maro este un alt păianjen care țese o idee de stres. În acest caz, cea a grijilor excesive. Poate că vă faceți prea multe griji. Adăugând acest lucru la paranoia alimentată de știri, cu epidemii de boli care apar tot timpul în diverse părți ale lumii, s-ar putea să devii puțin ipohondru (adică bolnav).

Nu lăsați să se întâmple asta. Ieșiți mai mult afară. Distrageți-vă. Faceți activități fizice în aer liber.

Visează un atac de păianjen

Să fii atacat de un păianjen (nu mușcat) poate părea ceva rău, dar de fapt este un semn că ești atent. Asigură-te că anturajul tău este corect în viața profesională și în intimitate. Nu vă lăsați cuprinsă de o neîncredere excesivă, dar nici nu-i lăsați pe ceilalți să creadă că vă pot sugera cu ușurință.

Dacă apare ceva și tu rămâi prudent, totul se va rezolva curând.

Visează mulți păianjeni

Un vis cu mulți păianjeni poate fi o experiență neplăcută dacă ai o teamă irațională de ei. Cu toate acestea, este o viziune extrem de benefică. Poate că vor apărea noi prieteni importanți în viața ta și familia este capabilă să se mărească.

De asemenea, nu fiți surprinși dacă veți aduce multe lucruri bune în casa voastră, mai ales noroc. Cu cât mai mulți păianjeni, cu atât mai bine!

Visezi despre păianjenul galben

Păianjenii galbeni pot simboliza banii, pe seama asocierii lor cu aurul. Cu toate acestea, aceste animale sunt deosebit de otrăvitoare și dăunătoare pentru om: se poate să vină o perioadă nefastă, cu frustrări emoționale și profesionale. Maturitatea și concentrarea sunt sfaturile acestui vis.

Visând la păianjenul alb

Această culoare este profund legată de dragoste și de relațiile sexuale, făcând referire la unele angoase și dorințe implicite. Dacă sunteți un bărbat care a visat un păianjen alb, este posibil să vă fie teamă că vă temeți să fiți controlat de un partener într-o relație de lungă durată sau într-o pasiune efemeră. Dacă sunteți femeie și aveți acest vis, în schimb, este pentru că vă place să conduceți, impunându-vă voința asupra partenerilor.

Visezi un păianjen uriaș

Păianjen - Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă ați văzut visul cu păianjenul mare, atunci imaginați-vă că toate acestea sunt înmulțite cu o mie: asta se întâmplă cu păianjenul uriaș.

Adică, dacă păianjenul mare a fost o frustrare, păianjenul uriaș va fi o frustrare și mai mare. Iar dacă păianjenul mare a fost un mare noroc, păianjenul mare poate anticipa unul dintre cele mai norocoase momente din viața ei.

Dar trebuie să fie un vis înfricoșător, acest lucru trebuie.

Visul unui păianjen mort

Acest vis este un semn că ceva foarte frapant va apărea sau va dispărea, indiferent dacă este bun sau rău. Ceea ce este cert este că va fi greu să nu-l recunoști. Ca exemple de ceea ce poate fi: o promovare la locul de muncă, ceea ce este bun, sau pierderea unei prietenii, ceea ce este rău. Așadar, fiți conștienți.

Visul care ucide un păianjen

A visa că ucide un păianjen poate însemna o lovitură în picior. Adică, uneori, cel mai mare obstacol al tău ești tu însuți. Fii mai atentă și mai puțin temperamentală, fără a risca risca să pierzi prietenii bune. De asemenea, nu aruncați la gunoi oportunitățile bune care vă apar în cale.

Visul păianjenului roșu

Roșul este culoarea sângelui și a semnalului roșu. Este posibil să fiți foarte preocupat de ceva sau de cineva, fie din punct de vedere financiar, fie din motive de sănătate. Acest vis pare trist, dar în adâncul sufletului nu face decât să dezvăluie cât de mult îți pasă de ceilalți: subconștientul tău este la fel de blând ca și conștientul tău.

Visezi că mănânci păianjen

Putere! Foarte multă putere!

Acest augur arată că ești puternic, la fel ca visul care distruge pânza. Totuși, este puțin mai bizar. Păianjenii nu prea se simt pe gustul nostru.

Trebuie să te trezești speriat, dar forța ta vitală este și mai înspăimântătoare.

Visul unui păianjen colorat

Acești păianjeni frumoși oglindesc complexitatea. Ești o persoană care poate observa lumea cu acuitate și pasiune, atât de mult încât chiar și arahnidele apar în visele tale în una dintre cele mai frumoase versiuni.

Visul care ține un păianjen

Păianjen - Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Un semn de bun augur, mai ales dacă nu vă temeți de păianjen, simbolizând capacitatea voastră de a profita de oportunități, și îl tratați cu afecțiune și respect, metaforă a empatiei voastre.

Se poate să vină mult noroc și mulți bani. Păstrați-vă o persoană generoasă și deschisă.

5/5 - (1 vote)