Papagal – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Păsările zboară, sunt libere și inspiratoare. Păsările ne-au făcut întotdeauna să visăm să zburăm și să ajungem în ceruri. Este un vis al omului să aibă aripi precum Icar, din mitologia greacă, și acest vis i-a inspirat pe Santos Dumont și pe frații Wright să inventeze avionul. În mai multe civilizații antice și până astăzi, păsările simbolizează protecția, inteligența, înțelepciunea și legătura cu spiritualul. Ele sunt mesageri care pășesc între două lumi, cerul și pământul.

Instigator, nu-i așa? Pentru că, uitați toate acestea, aici nu vorbim chiar despre păsări, cel puțin nu despre vulturii și șoimii care ne vin în minte atunci când ne gândim la adjectivele menționate mai sus. Nu vorbim nici despre corbii și bufnițele care domină noaptea și care poartă aura întunecată și mistică de dincolo.

Nu, nu de acestea. Noi suntem aici pentru a vorbi despre papagali. Da, papagali, acele mici animale verzi și cu aspect prietenos care imită ceea ce vorbesc alții. Semnificația visării unui papagal poate fi destul de ambiguă, la fel ca și această mică insectă în sine, care poate recita un Tatăl Nostru întreg la fel de mult ca și rosti cele mai scalofile cuvinte. Poate fi un semn bun sau rău. Pot fi descoperiri, vești, avertismente de rău augur.

Ce înseamnă să visezi un papagal? Asta te-ai întrebat când ai decis să afli răspunsul aici și asta te vom ajuta să descifrezi de acum înainte.

Visezi că vezi un papagal

Semnificația ambiguă a papagalului începe deja atunci când îl vezi în vis, căci complexitatea înțelegerii a ceea ce vrea să-ți spună acest vis va depinde mai mult de ceea ce ți-a permis interiorul tău să simți în timpul experienței decât de ceea ce îți putem spune exact în aceste câteva rânduri.

Poate însemna că urmează o veste bună, cea pe care vrei să o auzi, dar acest vis poate însemna și că ceva grav se poate întâmpla cu tine. În aceeași logică a dualității, orice ți s-ar întâmpla, acest fapt în sine va avea, de asemenea, două fețe. Vedeți, ceva bun poate deveni rău, dar și ceva rău poate deveni pozitiv. Vedeți și înțelegeți că același pahar care este pe jumătate gol este și cel care este pe jumătate plin.

Visul unui papagal zburător

Papagal – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Există ținte intrinseci în viața fiecăruia dintre noi. Ce înseamnă asta? O țintă intrinsecă este acel obiectiv de viață pe care l-ați vizualizat de la o vârstă fragedă, de exemplu, o căsătorie, absolvirea unei facultăți, construirea unei cariere, a avea copii. Este ceva inerent în fiecare dintre noi și diferit de a face bani, de a fi fericit sau de a cumpăra o mașină. A visa că vedeți un papagal zburător înseamnă că sunteți aproape de atingerea acestui obiectiv intrinsec. Acesta este cu siguranță un lucru bun.

Visezi că un papagal vorbește

Bârfă, nu-i așa? Nu putea fi altceva. Să visezi un papagal vorbind reprezintă faptul că oamenii vorbesc despre tine, dar calmează-te. Poate fi atât de bine, cât și de rău. Faceți următoarele, fiți atenți la oamenii cu care trăiți și observați un detaliu: cei care vă vorbesc de rău pe voi, foarte sigur vă vor vorbi de rău pe voi altora. Stai departe de acest tip și trăiește-ți viața.

Visul unui papagal verde

Este un semn excelent de bani și profituri în următoarele luni. Dacă aveți o afacere, este posibil ca aceasta să se dezvolte și să vă genereze mai multe dividende. Dacă ești angajat, munca ta va fi recunoscută și ai șanse mari să câștigi o promovare. Aceste semne de bun augur sunt întărite în funcție de cât de verde era papagalul pe care l-ați văzut. Cu cât este mai verde, cu atât mai multă prosperitate se anunță.

Visul unui papagal colorat

Să visezi un papagal colorat, în cazul în care deții o afacere, reprezintă încăpățânarea angajaților tăi și dificultatea de a te face înțeles. Un lider trebuie să fie clar, obiectiv și inspirat. A visa cu un papagal colorat simbolizează probleme în a te face auzit și a te face înțeles de către angajații sau subordonații tăi. Reevaluați modul în care comunicați cu ei, deși problema nu este întotdeauna la dumneavoastră. Aveți tact în abordarea situației.

Visul unui papagal care doarme

Papagal – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Faza certurilor și a discuțiilor pare să se apropie în sfârșit de sfârșit. Turbulențele din nucleul nostru familial nu sunt plăcute și ne pot strica complet ziua. Este posibil ca această perioadă să se apropie de sfârșit, dar este necesar să vă faceți partea voastră și să evitați cuvintele urâte.

Visul unui papagal mort

Este trist când ne dăm seama că oamenii în care avem încredere și cu care trăim ne vorbesc de rău pe la spate sau încearcă să ne saboteze, dar asta îți dezvăluie acest vis. Fii atentă la cei din jurul tău, pentru că ceva nu este clar și este posibil ca cineva să fie fals față de tine. Nu vă obsedați de aceste informații, ci doar urmați regula: dacă vă vorbesc de rău de la alții, vă vorbesc de rău de la alții. De aceștia, stai departe!

Visul unui pui de papagal

Papagal – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Vin noutățile și, odată cu ele, vor veni și banii, sănătatea și oportunitatea de a-ți transforma viața în bine.

Visezi un zmeu pe umăr

Subconștientul tău te avertizează că trebuie să devii mai independentă și să mergi singură pe drumul vieții. Acesta nu este un semn că ar trebui să stai departe de oameni, ci mai degrabă un semn că trebuie să te deconectezi de dependența lor. Este timpul să te maturizezi și să mergi cu propriile tale picioare.

Visând la multe zmeie

Așa este, nu îți este frică de noutăți și nu îți este frică să te joci în viață. Excelent! Să visezi mai multe zmeie este un semn că ești deja capabilă să iei propriile decizii și să-ți asumi responsabilitatea care decurge din ele. Nu uita că luarea deciziilor nu este ceva magic care te va duce brusc pe cea mai bună cale. Să mergi cu propriile picioare necesită analiză, confabulare și reflecție asupra a tot ceea ce crezi că este mai bine pentru tine. A te maturiza înseamnă să știi că totul are consecințe, alege bine astfel încât ale tale să fie pozitive.

Visând la un papagal în cușcă

Papagal – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Există un secret care este ținut departe de tine, dar îl vei descoperi și vei fi dezamăgit de cineva. Nu te dezamăgi, această descoperire va fi ca și cum s-ar deschide ușa cuștii. Este mai bine să descoperi adevărul și să poți decide asupra lui decât să trăiești în ignoranță, unde minciuna devine propria ta închisoare.

Visând un papagal bolnav

Cineva pe care l-ai întâlnit recent nu ți s-a arătat complet și acest lucru te-ar putea păcăli în viitor. Nu cedați și nu vă deschideți deodată, așa cum faceți de obicei. Ia-o mai ușor de data aceasta. Ți-ai mai spart fața și nu vrei să ți-o rupi din nou, nu-i așa? Ia-o ușor în această relație, fie că e vorba de prietenie sau de o posibilă iubire.

5/5 - (2 votes)