Parfum – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Cui nu-i place să simtă un miros dulce și caracteristic unui parfum cunoscut? Această bucurie pentru nasul nostru ne extaziază întotdeauna, nu-i așa? Iar dacă cauza acestor momente bune pentru simțul nostru olfactiv vine în timp ce dormim, aproape întotdeauna va fi un semn bun pentru a avea un vis cu parfum.

La urma urmei, de cele mai multe ori, semnificația visului cu parfum are legătură cu noutățile din viața personală și amoroasă. Vești bune, în cele mai multe dintre ele. Este un semn că, atunci când ne trezim, avem nevoie de mai multă dispoziție pentru a înfrunta lumea și a face față la toate cu mai multă naturalețe și fără teamă.

Vino să înțelegi ce înseamnă să visezi cu parfum și lasă-ți viața cu o aromă mai bună.

Visează cu parfumul frânt

Nimănui nu-i place să spargă un pahar de parfum. Investim o sumă bună de bani ca să ne simțim mai mirositori pentru ca, într-un accident, să spargem sticla, lăsând mediul înconjurător împuțit de miros. În acest caz, este un vis pe care nici nu și l-ar dori nimeni, dar nu este de rău augur.

Indică doar că drumul victorios pe care vrei să-l urmezi va fi mai lung decât se preconiza. Este să ai răbdare și să aștepți, lucrurile merg înainte. Pietrele vor apărea în mijlocul drumului, dar vor fi deturnate.

Visezi sticla de parfum

Parfum – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Sticla de parfum din visele tale este reprezentarea unei noi iubiri care apare în viața ta. Iar această pasiune va veni să îți aducă schimbări pozitive, așa că poți fi entuziasmată de bunul augur care este pe cale să apară. Un nou parfum, o nouă viață care își aduce caracteristicile și mirosurile aproape de tine sunt simbolizate de acest pahar. Chiar și pentru că, cui nu-i place o nouă iubire care să dea un motiv în plus existenței noastre?

Visează cu miros de parfum

Parfum – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă mirosul de parfum îți urmărește visele, îți poate crește încrederea în cei din jur. Acest vis indică faptul că ești înconjurat de oameni care îți vor doar binele, chiar dacă te sfătuiesc într-un mod dur sau spun lucruri pe care, aparent, nu vrem să le auzim.

Dacă există o iubire, merită, dacă există prieteni, aceștia sunt cei pe care trebuie să-i luăm pe viață. Poți lăsa orice neîncredere deoparte, pentru că, cine este alături de tine, este departe de minciună și de tot ceea ce ne temem în viața de zi cu zi.

Visând la parfum vărsat

Există două indicații posibile atunci când visezi parfum vărsat. Primul dintre ele este că, dacă parfumul este vărsat pentru că ai răsturnat flaconul, de exemplu, vei avea mai multe dificultăți în realizarea proiectelor personale.

Ceea ce părea ușor, nu va mai fi așa. Deja atunci când acest parfum este vărsat în interiorul camerei tale, ai grijă la bârfele și zvonurile care te înconjoară. Acestea îți pot răpi credibilitatea și te pot descuraja în urmărirea obiectivelor tale, atât în viața personală, cât și în cea profesională. De fapt, parfumul revărsat în vis este doar o alertă și este important să avem întotdeauna atenție la cine ne avertizează, nu-i așa?

Vis cu parfum nou

Este timpul pentru schimbări. La fel cum un parfum nou aduce noi arome în viața ta, a venit timpul să iei o atitudine care să te reorienteze. Poate fi în orice domeniu: de la cel personal, trecând prin cel familiar și chiar în cel amoros. Fapt este că noul parfum indică faptul că este necesară o schimbare într-un anumit domeniu al vieții tale, astfel încât totul să revină la conformitate.

Visul care cumpără parfum

Parfum – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Este timpul să fim atenți. Achiziționarea unui parfum în visele tale indică faptul că există cineva care vrea să-ți ia locul, să-ți tragă de covor. Fii atent la persoanele din jurul tău și evită să te deschizi prea mult, ca să nu treacă nimeni pe lângă tine. Indicația este că există multă invidie în ceea ce te privește. E timpul să te oprești și să te gândești la relațiile personale, ca să nu fii dezamăgit în curând.

Visezi că porți parfum

Acesta este un vis care demonstrează mult mai mult un aspect al personalității celor care au visat decât să prevadă vreun eveniment viitor. În acest vis, indiciul este că există o predispoziție foarte mare de a gusta complimentele și de a se simți cu orgoliul umflat de a fi bine văzut în fața societății, sau cel puțin în fața ciclului de oameni din ciclul de convivialitate al acesteia.

Este, de asemenea, o indicație a necesității de a fi umil, pentru a nu trata oamenii cu severitate din cauza laudelor pe care le provoacă competența lor.

Visul despre parfumul care nu place

Atunci când un parfum neplăcut face din mirosul viselor marca pentru cei care dormeau, există reprezentarea unei transformări puternice, dar care va întări această persoană. Din acel moment, vor exista momente de singurătate și o anumită izolare.

Dar acest lucru nu este rău, pentru că revenirea la convivialitatea cu cei din jur va fi mult mai puternică și plină de cuceriri, cu percepția că în anumite momente este necesar să fii singur pentru a te reîntâlni cu lumea și cu esența ei. Parfumul neplăcut este un semn că sunt necesare sacrificii pentru a obține ceea ce îți dorești.

Visezi la un parfum puternic

Dacă mirosul de parfum din visele tale este foarte puternic, semn că vor fi noutăți în viața ta amoroasă. S-ar putea să întâlnești o persoană care îți va face inima să tresară sau chiar să regăsești o dragoste veche care va face ca totul să revină la locul potrivit.

Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, va fi nevoie de o turbulență în care vei crede că totul a fost pus pe butuci. Nu te descuraja, toate acestea vor trece, astfel încât viața ta amoroasă se va bucura din plin. Mirosul puternic de parfum nu minte și nici nu va înșela.

5/5 - (1 vote)