Pasărea Neagră – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visarea unei păsări negre are un sens puternic și mistic. Există mai multe aspecte ale viselor cu pasăre neagră și toate se revarsă pe aceeași parte: semnificația visării cu pasărea neagră este transformarea: moartea unui aspect al vieții până la renașterea a ceva nou.

Vedeți, nu este neapărat moartea vieții, ci un aspect care nu vă mai servește, care nu mai are niciun folos pentru dvs. sau care vă face să suferiți sau care v-a împiedicat să vă atingeți obiectivele.

Ideea aici este să te facă să devii conștient de ceea ce trebuie schimbat, de ceea ce nu te mai servește pentru a decreta apoi „moartea” acelui aspect și unul nou își ia locul și te face să evoluezi. Totul în lume se schimbă, inclusiv noi, tot timpul.

Visând că vezi o pasăre neagră

Pasărea Neagră – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Visarea că vezi o pasăre neagră este legată de conștiința schimbării. La figurat, „a vedea” înseamnă a fi atent, a deveni conștient de ceva și a visa că vezi o pasăre neagră înseamnă a deveni conștient de moartea unui anumit aspect și de necesitatea de a construi conștient noul.

Se vorbește conștient pentru că, în vis, este implicată viziunea, adică conștiința, pentru că schimbările se întâmplă tot timpul în viața noastră, chiar și atunci când nu percepem. Dar lucrul aici este că deconstrucția unui aspect va avea loc pentru renașterea unui altul în mod conștient, deoarece în vis, simbolul transformării este văzut direct, pasărea neagră.

Visul care ține o pasăre neagră

În sensul că visarea unei păsări negre este o mare schimbare în viața ta, moartea unui aspect sau ceva care nu te mai servește pentru a construi altul nou în loc, a visa că ții o pasăre neagră înseamnă că ții această schimbare . Rezistând-o.

Ideea de aici este că devii conștient în sensul că nu există nicio modalitate de a „ține” schimbările din viață. Viața este mișcare tot timpul. Ținerea la schimbări poate aduce durere și suferință, în timp ce lăsarea schimbărilor să se producă este lăsarea vieții să curgă. Fii conștient de ceea ce ții în viața ta!

Visul unei păsări negre care aterizează pe mâna ta

Semnificația visării unei păsări negre care aterizează pe mână este legată de interiorul ei. Poate că treci prin nenumărate dificultăți și încercări în viața ta personală și profesională, dar nu ai voința sau puterea de a face schimbările necesare.

Cu alte cuvinte, lăsați sau așteptați ca alte persoane să rezolve pentru dvs. situațiile în care ar trebui să luați frâiele și să le rezolvați, iar acest lucru a scăpat de sub control și a adus suferință.

Trebuie să lăsați deoparte ideea că nu sunteți capabili să rezolvați lucrurile fără ajutorul unei alte persoane. Nu-i lăsa pe alții să-ți rezolve viața pentru tine. Ești protagonistul vieții tale și trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru alegeri și renunțări pe parcurs. Fă curaj, pentru că numai tu știi ce este bun și important pentru viața ta.

Visul unei păsări negre care zboară

Pasărea Neagră – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Nu este nimic mai important pentru o ființă umană decât libertatea. Iar visul păsării negre care zboară este un mare augur, pentru că au fost făcuți să zboare. Dacă zboară, sunt fericiți. Și asta înseamnă că acea problemă care te chinuie atât de mult va „zbura”. Va dispărea într-un mod natural așa cum a apărut.

Este un semn de ușurare după o perioadă grea sau o problemă care părea că nu există nicio soluție. Stai liniștit, pentru că dacă ai visat la acest arhetip, este un semn că suferința ta va dispărea.

Vis de pasăre neagră în cuib

Cuib înseamnă acasă și naștere. Așadar, a visa o pasăre neagră în cuib este un semn al a ceva sau cineva este pe cale să se nască în casa ta. Poate fi o sarcină, da, dar poate fi un aspect nou în viața ta de care nu erai încă conștient.

Tot ceea ce este naștere, atât în casa noastră, cât și în viața noastră personală, este un mare semn. Nasterea este noua. Este deconstrucția vechiului și sosirea a ceva nou.

Visarea care ține o pasăre neagră

Pasărea Neagră – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Mare augur! Lucruri bune și mari, vor urma schimbări semnificative. Dar nu vă faceți griji, toate vor fi foarte pozitive. Viața este schimbare și totul se află sub Legea impermanenței universului. Și aceste schimbări aduse de acest vis au întotdeauna o semnificație a ceva foarte bun.

Poate fi în interiorul casei, în viața personală sau chiar în viața profesională. S-ar putea să nu o percepeți ca o schimbare pozitivă la început. Dar fii sigur: este foarte pozitiv și îți va aduce multă fericire și armonie.

Visând la multe păsări negre

Păsările sunt împreună înseamnă că vor să atace ceva. Prin urmare, visarea multor păsări negre poate fi un semn că vine o provocare. Poate fi o provocare în viața ta personală sau în viața ta profesională. În general, este o provocare venită de la o persoană sau o situație.

Dar nu este nimic de îngrijorat. Ai puterea și competența de a rezolva sau de a depăși această provocare cu măiestrie. Doar fii conștient și fii alert. Când ne pregătim pentru ceva, îl rezolvăm mult mai ușor.

Vis care ucide o pasăre neagră

A visa că omori o pasăre neagră înseamnă că plângi și suferi de mult timp pentru o oarecare dezamăgire și tot știi că singurul vinovat ești tu însuți. Dar uite, suficientă suferință. Este timpul să „ucizi” această suferință și să continui, mai puternic, mai conștient, mai înțelept.

Mergeți întotdeauna înainte, fără a face aceleași greșeli. Pentru asta sunt greșelile, pentru a ne învăța cum să nu le repetăm.

Visând la o pasăre neagră moartă

Visarea unei păsări negre moarte este un semn al unei dezamăgiri puternice, care va fi cauzată de tine împotriva ta. Vezi, ideea visului este să te conștientizeze tocmai pentru a nu suferi sau, cel puțin, pentru a deveni conștient că ești singurul responsabil și singurul care poate schimba situația.

Această dezamăgire poate proveni dintr-un obicei prost pe care ești deja conștient că nu ești atât de bun, atât de mult încât te-ai manifestat deja în vis. Deci, de ce să nu evităm dezamăgirea și să scăpăm de acest obicei prost, fără să suferim?

5/5 - (1 vote)