Pat – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Nimic mai natural decât să visezi la obiectul pe care îți petreci 1/3 din viață, nu-i așa? Trebuie să fim de acord că există ceva comic atunci când credem că dormim pe un pat și visăm la asta. S-ar putea chiar să fi visat la unul când făceați camping și dormiți într-un cort fără prea mult confort.

În acest caz, visarea unui pat nu ar avea altă semnificație specifică decât „Oh, Doamne, ce lipsă îmi face patul moale și confortabil! o relație cu viața ta intimă, așa cum ai putea prezice, și, de asemenea, cu intimitatea și securitatea ta.

Camera noastră este un loc rezervat, un refugiu pentru unii, locul în care petreci ore întregi maratonând seriile tale preferate pentru alții. Patul are elemente care amintesc inconștientului colectiv de ideea de odihnă, dar și, desigur, de sex. În filme și literatură, expresia „culcare” reprezintă nu tocmai actul de a merge la culcare, ci mai degrabă actul de a face dragoste.

O mare parte din aceasta este înfășurată în ceea ce înseamnă să visezi la pat, însă nu numai asta. Visarea la pat dezvăluie aspecte despre tine, unele pe care le poți reprima sau nega, conștient sau inconștient. Ei bine, fără alte întrebări, este timpul să aflăm ce se ascunde sub aceste foi.

Visând că vezi un pat

Viață fericită și sănătoasă, un semn minunat în termeni generali. Este o manifestare a sinelui interior care dorește să fie mai aproape de cel pe care îl iubești, dorința de stabilitate financiară și garanția că lucrurile merg bine în munca ta. A visa că vezi un pat este ca o certificare că lucrurile merg bine și tind să rămână așa. E frumos, nu?

Să visezi că te culci într-un pat

Pat – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Ei bine, elementele de bază aici sunt să spunem da, este un semn bun, dar unele detalii nu pot fi lăsate deoparte atunci când interpretăm un vis ca acesta. Ce a fost acel pat? A ta? Cel al unui străin? Un pat de spital, cine știe? Dacă a fost patul tău, fii sigur că orice ai face va funcționa, continuă să-i dai tot ce poți.

Dacă a fost patul unui străin, rămâneți atent, inconștientul dvs. a observat ceva ce conștientul dvs. nu a luat încă și încearcă să vă avertizeze că există cineva care încearcă să vă treacă. Nu vă înspăimântați sau suspectați de toate, deoarece Fontaine a spus deja „Atenția excesivă pe care o acordați pericolului vă face adesea să cădeți în el”. Acum, dacă patul era un pat de spital, faceți o programare la medic. E timpul să ai grijă de sănătatea ta!

Visând că cumperi un pat

Poate însemna regret sau îngrijorare cu privire la alegerea partenerilor sexuali. Pentru a fi clar, este posibil să fi avut relații sexuale cu cineva și să regretați din anumite motive. Poate fi pentru că ați avut relații sexuale neprotejate sau pentru că nu a fost ceea ce v-ați dorit cu adevărat. Ce să fac? Este obligatoriu să faceți un test de sarcină și, dacă este cazul, un test pentru bolile cu transmitere sexuală. Fără disperare și fără remușcări.

Dacă vreunul dintre teste este pozitiv, trebuie doar să solicitați asistență la cel mai apropiat centru de sănătate și, de asemenea, sprijinul celor de încredere. Nici una dintre aceste două situații nu este calamitată în zilele noastre. Cu toate acestea, acest vis poate însemna doar că apare un aspect al sexualității tale sau că pur și simplu vrei să schimbi patul. Observă unde se potrivește cel mai bine în viața ta.

Visează că sari într-un pat

Visarea că sari în pat sugerează că te-ai simțit prins și vrei să te eliberezi. Uneori simțim că viața pare să stagneze și fiecare zi este doar o repetare a zilei precedente. Alteori, vrem să continuăm cu persoana pe care o iubim, dar lucrurile par să fi ajuns la punctul în care rutina înlocuiește plăcerea. Ei bine, uită-te la un lucru, nu doar tu ești cel care simți așa. Probabil că și colegii tăi și persoana cu care te raportezi, așa că ce zici de a lua frâiele și de a te începe să faci ceva diferit?

Pregătește ceva pentru weekend cu dragostea ta, chiar dacă este doar un film sau o plimbare cu bicicleta. La locul de muncă, încercați să faceți ceva diferit pe care l-ați făcut întotdeauna la fel, chiar dacă schimbă lucrurile de la masa dvs. la locul dvs. sau poate schimba mesele, dacă este posibil. Știi chestia aia? Sari pe pat, aruncă și lovește pernele până când pene zboară!

Visul unui pat de o persoană

Pat – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Îți place să te izolezi și să fii singur. Mișto, asta e important. Este bine că avem momente doar cu noi înșine și putem privi înăuntru. Dar atenție! Nu te duci să te izolezi complet de lume, există o mulțime de oameni acolo care au nevoie de tine și tu ai nevoie și de ei. Poetul a spus: Este imposibil să fii fericit singur.

Visând la un pat dublu

Hmm … Există o dorință sexuală acolo în capul tău mic cu care ai fantezat, dar de care nu ți-ai dat seama încă. În realitate, unele fantezii au acest nume pentru că ar trebui să rămână acolo, în regatul fanteziei.

Dar, bineînțeles, dacă vă simțiți confortabil vorbind despre ele cu partenerul dvs. și persoana se simte confortabilă în îndeplinirea lor … Doar nu uitați să vă gândiți la cât de mult acest lucru vă poate afecta relația în viitor sau chiar să vă afecteze cine sunteți sau cum te simți despre corpul tău fizic și spiritual.

Visând la un pat ordonat

Este un semn că trebuie să faci lucrurile în ordine, fie la serviciu, fie în familie. Totul curge mai bine când totul este la locul său. Rezolvați ceea ce ați lăsat pentru mai târziu și cereți scuze față de cine ați rănit, doar atunci totul va începe să avanseze.

Visul unui pat dezordonat

Pat – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Fii atent la cine spui faptelor despre intimitatea ta și familia ta. De multe ori suntem nerăbdători să avem încredere și să ne aventurăm cu cineva, dar această persoană nu este întotdeauna cea potrivită. Există oameni acolo care ar putea să aștepte doar să-și folosească propriile cuvinte împotriva ta sau împotriva celor din casa ta.

Visând la un pat fără saltea

Ești blocat într-o problemă și nu poți ieși din ea sau nu găsești pe cineva care să te ajute. Există astfel de perioade în oricare dintre viețile noastre. În acea zi în care tot ce îți doreai era un prieten cu umărul sau cineva cu care să împărtășească facturile. Aveți credință și rămâneți ferm, că va veni cineva.

Visul unui pat rupt

Ce zici de anticiparea și încercarea de a anticipa o problemă înainte să apară efectiv? Aceasta este șansa ta. Visarea unui pat rupt este un semn al abordării problemelor de dragoste. Încearcă să rămâi mai aproape de cine iubești, dăruiește afecțiune și ascultă mai mult. Atitudini mici ca acestea evită o despărțire.

Visând la un pat confortabil

Pat – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Problema care v-a făcut să vă pierdeți somnul sau să vă rupeți capul va fi rezolvată în curând. Fii liniștit și atent la semne pentru a identifica soluția care va apărea și apuca-o cu putere.

Visul unui pat incomod

Stresul zilnic ți-a luat mintea și corpul tău cere ajutor. Chemați un prieten, anunțați-l, dacă este cazul, deschideți chiar și liderului dvs. religios, dacă profesați oarecare credință. Nu păstrați mult mai mult doar pentru dvs., nu trebuie să purtați lumea pe spate.

Visând la un pat nou

Sănătatea ta este grozavă! Este posibil să fi avut unele probleme de sănătate proaste, dar totul este rezolvat. Dacă așa a fost, relaxează-te! Problema s-a sfârșit și corpul tău este din nou sănătos, pur și simplu nu trece peste bord, nu ?!

Visând la un pat vechi

Este un semn de nostalgie, de dor de un timp care a trecut și a rămas în urmă. A visa la un pat vechi înseamnă a fi conectat cu trecutul. Amintirile sunt foarte sănătoase, dar sunt doar amintiri și timpul nu se întoarce niciodată. Păstrează-i cu afecțiune, dar privește-ți viitorul

5/5 - (1 vote)