Pisică – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa la o pisică înseamnă prezențe nu foarte pozitive în viața ta. Neloialitatea poate fi unul dintre factorii din jurul prieteniei tale. Fii atent cu ipocrizia și cu oamenii care sunt mereu în jurul tău.

Pisicile sunt ființe frumoase, elegante, mistice, inteligente și venerate pentru noi, oamenii. Cea mai populară pisică este, de asemenea, una dintre cele mai iubite companii domestice, rivalizată doar de câini.

Un vis cu o pisică poate evoca o aură misterioasă, poate prezice cu precizie evenimentele viitoare și poate fi o experiență absolut adorabilă. La urma urmei, sunt pisici! Cu toate acestea, în mai multe ocazii, aceste vise pot deveni un vestitor al evenimentelor cu semnificație mai puțin pozitivă.

Asta e corect. Dar sensul de a visa la pisici nu are potențialul de a fi rău, oricât de rău intenționate ar fi animalele de companie.

În primul rând, este un vis. În al doilea rând, pisicile au fost întotdeauna ridicate la simboluri religioase și mitologice datorită inteligenței și conexiunii lor cu alte lumi, ceea ce le-a conferit o capacitate incomparabilă de a simți energii proaste și influențe negative. De aceea, visarea la pisici este o experiență onestă și revelatoare: arată exact ceea ce trebuia să știi, chiar dacă este un adevăr dificil.

Pentru a afla mai multe despre ce înseamnă să visezi la pisici în diferite cazuri, citește articolul nostru despre diferite tipuri de vise care implică animalele noastre dragi.

Ce înseamnă să visezi că ucizi o pisică?

Ce înseamnă o pisică albă?

Ce înseamnă să visezi la o pisică rănită?

Visând la pisica albă

Pisică – Semnificația Și Simbolismul Viselor 1

Pisicile albe sunt un semn al pasiunii intense și al iubirii adevărate. Găsirea pisicilor de această culoare poate fi fie o confirmare a unei iubiri deja simțite, fie anunțul unui sentiment care va mai apărea: oricum, este doar o chestiune de timp până când Cupidon este generos și precis în săgeata sa.

Doar fii atent să nu faci din această relație singurul centru al vieții tale, neglijând alte instanțe la fel de importante.

Visând la pisica neagră

Pisică – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Deși stigmatizate de imaginarul iudeo-creștin din Evul Mediu, pisicile negre sunt semne străvechi de potență și fertilitate. Chiar și frumoasa și puternica zeiță Bastet, asociată soarelui, a fost una dintre cele mai importante din panteonul egiptean. Forma sa: o pisică neagră (când nu este un amestec de pisică și femeie).

În vise, pisicile negre pot aduce chiar și vești proaste despre viața profesională, pe lângă reflectarea nesiguranțelor, a nerăbdării și a fricilor. În plus, animalele de companie au o reputație ezoterică de a fi gardieni de alte dimensiuni, lucru care câștigă contururi înfricoșătoare atunci când visul unei pisici negre este mai realist.

Cu toate acestea, dacă pisica neagră este calmă, este posibil să aveți energii puternice în favoarea dvs. Este, de asemenea, un moment bun pentru a reflecta asupra prejudecăților și judecăților pripite.

Visând despre o pisică de pisoi

Pisică – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Acesta este un vis despre reînnoire și renaștere. Vă luați înapoi lucruri pe care v-ați gândit să le abandonați și ați găsit un nou mod de a vedea viața. În acest fel, visarea unui pisoi transmite puritate și farmec, sugerând visătorului să redescopere frumusețea lucrurilor mici.

Visând că ucide o pisică

A visa că ucizi o pisică înseamnă că îți cauți norocul, că ești gata să o recâștigi. Este un semn că nu ai renunțat, deși viața a trecut de tine de nenumărate ori. S-ar putea să te simți ghinionist, dar în curând totul se va schimba în bine.

Visând despre pisica moartă

Este posibil ca acest vis să nu fie atât de rău pe cât pare. Adică e rău. Dar există interpretări în care pisica moartă simbolizează obstacolele și dușmanii care vor fi învinși de visător. Este cea mai plină de speranță, dar belicoasă interpretare.

În general, este un vis rău care sugerează o mulțime de îngrijorări și o stare de spirit puțin mai jos. Sfatul este să nu mai încărcați atât de mult din voi înșivă.

Visând despre o pisică gri

Pisică – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

O altă pisică care prezintă o multitudine de simțuri. Este obișnuit ca acest lucru să fie un semn că trebuie să aveți mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră. De asemenea, este obișnuit ca pisica cenușie să apară pentru a vă avertiza de trădare.

În orice caz, griul este o culoare neutră, un fel de plictisitor. Poate reprezenta chiar o rutină gri. Căutați mai multe culori în viața voastră.

Visează despre multe pisici

Visul poate fi adorabil, dar nu are cele mai bune semnificații acolo. Adică, poate chiar că a visa la mai multe pisici înseamnă o protecție imensă împotriva dușmanilor. Animalele par să aibă într-adevăr o putere mistică incredibilă.

Cu toate acestea, interpretarea cea mai obișnuită este excesul: poate că lucrați prea mult, transformându-vă rutina în ceva chinuitor și nerecunoscător. Visarea la o grămadă de pisici este un răspuns din subconștientul tău la aceste exagerări.

Relaxa. Ia o vacanta. Ia-ți o vacanță de pisică.

Ei bine, dacă problema nu este o lenea excesivă. În acest caz, sfatul este să mergeți pe altă cale.

Visând despre pisică și câine

Pisică – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Este un vis care nu are simțuri foarte bune. Adică, jocul de pisică și câine în viața reală este ceva drăguț și de dorit. În lumea viselor, nu atât: poate că te lupți cu soțul tău.

În cazul luptei cu pisici și câini, lupte și mai dezastruoase pot fi pe cale să declanșeze o criză familială. Acestea pot fi, de asemenea, alături de părinți, frați etc. Evitați să răniți sentimentele celor dragi și puneți-vă la dispoziție pentru a asculta partea celorlalți.

Visând la o mușcătură de pisică

Ai supărat sau ai rănit pe cineva apropiat? Sau pictezi invidie în mediul tău de lucru? Oricum ar fi, fiți atenți: acest vis indică faptul că cineva poate încerca să vă facă rău în curând. Cea mai bună modalitate este de a identifica motivul acestui vis și de a scăpa de oamenii interesanți cât mai curând posibil, având grijă să nu faceți judecăți pripite.

Visând la atacarea pisicilor

Această viziune este o reflectare a unor temeri care v-au tulburat. La fel ca în visul unei pisici negre, este foarte posibil ca nesiguranțele să vă împiedice să acționați. Este teama de a nu îndeplini așteptările create de ceilalți?

Amintiți-vă întotdeauna să acționați după propria voință, atâta timp cât nu faceți rău nimănui și nu încălcați legea. Nu vă fie teamă de presiunile și taxele de la cei care nu își plătesc facturile.

Visând la o pisică rănită

A visa la o pisică rănită înseamnă că se va întâmpla ceva interesant în viața ta, ceva care se va încurca cu structurile tale și poate chiar să-ți modeleze personajul. Poate fi, de asemenea, un semn că un membru al familiei sau cineva foarte drag ți se va întoarce sau te va face o vizită neașteptată.

Visând la o pisică care miau

Feriți-vă de paranoia! Pisicile care ciuiesc reprezintă de obicei frica de a nu fi vorbit prost. Deși este important să știi cine este prietenul tău adevărat sau nu, nu-ți poți permite să suferi pentru ceea ce alții comentează sau să nu mai comenteze despre tine. Când pisica vine târâindu-se în visele tale, parcă pisica îți spune „lăsați acești oameni în pace și dați-le tot ce este mai bun!

Visând cu un ochi de pisică

Pisică – Semnificația Și Simbolismul Viselor 6

Ochii pisicii sunt printre cei mai frumoși și puternici din lumea animalelor. Găsirea lor în vis poate fi o experiență descurajantă.

Probabil înseamnă că ești în pericol sau reputația ta. Poate că nu tocmai un atac de leu liber sau o cădere de meteori în stilul unei grădini zoologice, ci ceva de genul unor prieteni falși și probleme imprevizibile. Fii cu ochii și pe sănătatea ta.

Visând la o pisică zgâriind

O pisică zgâriată simbolizează angoasa cu viitorul apropiat. De fapt, este un vis mai puțin negativ decât ai crede: atunci când pare să te zgârie, probabil că pisica nu exprimă inevitabilitatea unor evenimente neplăcute, ci te avertizează asupra unei căi care le conturează sau te face să te descurci mai bine cu ele. Toate visele sunt avertismente și, în acest caz, toate pisicile sunt prietene.

Visând la Gunoi De Pisici

Un alt vis minunat cu o semnificație formidabilă: recuperarea. Dacă visarea unei pisici de pisoi a indicat deja ceva în acea direcție, visarea unei așternuturi triplează puterea acestei renașteri. Dacă tu sau cineva din familia ta treceți printr-o situație gravă, în sănătate sau în finanțe, este foarte posibil ca acest vis să fie un indiciu că lucrurile se vor îmbunătăți mult și în curând.

Sperăm întotdeauna să trăiești cea mai bună viață posibilă!

5/5 - (2 votes)