Poliția – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa despre poliție are puțin sau nimic de-a face cu profesia, dimpotrivă, a visa despre poliție înseamnă că s-ar putea să ai probleme de-a lungul călătoriei tale, dar ele se vor rezolva totuși dacă te dedici acesteia.

O altă linie de revelație a visului despre poliție este că are de-a face cu modul nostru de a vedea lumea și de a ne conduce viața. Oamenii care tind să fie direcți, perfecționiști și care iau totul în mod rigid sunt cei care tind să sufere cel mai mult, pentru că nu cunosc flexibilitatea.

Mai jos, vei avea ocazia să înțelegi, într-un mod clar, direct și concis, ce înseamnă pentru tine visul tău cu poliția. Profitați de ocazia de a distribui articolul nostru și de a răspândi cunoștințele pe net. Mult succes!

Visul cu polițiști

Poliția – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Visul cu poliția dezvăluie probleme pe drum, dar acestea vor fi temporare, așa că nu este cazul să vă faceți griji dinainte și să suferiți din timp. Acest vis apare doar ca o alertă, un avertisment, dar nu aduce nimic grav în contextul său.

Sunt unii care cred că putem identifica problemele care urmează să apară folosindu-ne de al șaselea simț, de premoniție sau de instinct. Aceste simțuri oarecum primare sunt cele care au puterea de a ne face revelații pe care rațiunea logică nu este capabilă să le identifice în primul moment.

Visează că este abordat de poliție

Poliția – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Să visezi că poliția se apropie de tine vorbește profund despre nevoia ta de a trăi într-un mediu plin de reguli și disciplină. Precum și de a trăi cu persoane care respectă și ele acest cod de conduită și care asigură o armonie guvernată de reguli clare. Din fericire, viața nu urmează acest ritm și ne aduce surprize delicioase atunci când ieșim din curba râului care ne conduce.

Cu alte cuvinte, atunci când viața insinuează că îți scapă de sub control, te pierzi, disperi și te îneci ușor. Acest vis vine să-ți spună că este imposibil să controlezi totul și pe toată lumea și că singurele legi care sunt superioare celor ale oamenilor sunt cele ale Universului, căruia îi datorăm respect și supunere, chiar dacă nu avem întotdeauna suficientă înțelepciune pentru a le înțelege.

Visezi că vezi pe cineva fiind abordat de poliție

Să visezi că vezi pe cineva fiind abordat de poliție, deși arată o acțiune inconfortabilă, este necesar și pentru a menține ordinea și pacea. Acest lucru înseamnă că nu ar trebui să vă speriați atunci când vedeți că cineva este evaluat și judecat în cadrul mediului dumneavoastră de lucru.

Există mai multe motive pentru ca oamenii să fie abordați decât știm și, prin urmare, nu ar trebui să ne implicăm fără a cunoaște ambele părți ale poveștii sau fără a fi invitați. Controlați-vă și încercați să nu vă implicați în problemele altora. Această lecție ar trebui să o purtați cu dumneavoastră pe tot parcursul vieții.

Visează că ești polițist

Să visezi că ești un polițist vorbește despre un moment delicat și critic care se apropie. Acest vis dezvăluie că tot ceea ce va veni cu această perioadă te va face să suferi o criză sentimentală și emoțională de mare greutate.

Pentru a depăși atâta durere în suflet, poți și trebuie să te bazezi pe prieteni buni și pe familie, dar dacă strânsoarea din pieptul tău este mai puternică decât poți controla, atunci nu sta pe gânduri înainte de a merge în căutarea unui ajutor profesionist. Poate că mâna care te va ajuta să ieși din puț este tocmai cea a unui străin.

Visează că ești arestat de poliție

Dacă visezi că ești arestat de poliție, subconștientul tău te avertizează că poți fi în pericol dacă refuzi să îți dublezi atenția, mai ales atunci când te afli pe stradă. Nu uitați că prevenirea este mai bună decât vindecarea.

Rămâneți vigilent atunci când mergeți singur pe stradă, deoarece pericolul vă înconjoară și poate veni de oriunde, la orice oră din zi și de oriunde. Lumea de astăzi nu mai este la fel de liniștită ca acum câțiva ani, așa că păstrați-vă viața.

Visând la un batalion de poliție

A visa deja un batalion de poliție conține nu puține semnificații pozitive. Acest vis vorbește despre diferitele tipuri de probleme cu care vă veți confrunta în lunile următoare. Pe de o parte, veți avea sprijin; iar pe de altă parte, capcane.

Va trebui să treceți prin niște probleme pe care terții vor încerca să vă ajute, dar care chiar și așa vor fi deranjați de persoane invidioase și false care vor face totul pentru a vă împiedica să cuceriți ceea ce intenționați să realizați.

Rămâi atent la cine este mereu în jurul tău. Nu acordați încredere nimănui. Aveți încredere doar în cei care se dovedesc demni de atenția voastră.

Visează că ești urmărit de poliție

Atunci când visezi că ești urmărit de poliție, ține cont de faptul că va trebui să treci prin momente grele, dar asta nu este tot. Partea bună a acestui vis este că veți primi totuși un ajutor neașteptat și, apoi, veți ieși din aceste dificultăți.

Dezvăluirea celui care este cu adevărat alături de tine, dispus să te ajute, te va surprinde în continuare. Visul că ești urmărit de poliție îți va aduce lecții importante și te va pune în contact mai strâns cu cel care îți vrea cu adevărat binele.

Visând la o mașină de poliție

Poliția – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi o mașină de poliție spune mai mult decât orice altceva despre ceea ce te motivează. Ceea ce te face să decizi căile este felul tău de a vedea viața, adică dacă ești genul care de obicei gândește înainte de a acționa, vei avea întotdeauna o alegere mai ușoară și mai clară în mâinile tale.

Dacă acționezi mereu din impuls și din instinct, să visezi la o mașină de poliție arată că este mai mult decât timpul să îți revizuiești modul în care îți ghidezi drumul. Trage propriile concluzii pe baza experiențelor pe care le-ai avut deja și astfel îți va fi mai ușor să recunoști cât de mult această atitudine nu îți ușurează mersul.

Țineți cont de faptul că uneori este mai bine să gândiți mai mult decât să luați o atitudine. Încercați să nu fiți o persoană genială, stăpâniți-vă, deoarece impulsivitatea tinde să vă dăuneze mai des din cauza unei acțiuni sau a ceva spus fără să vă gândiți.

5/5 - (2 votes)