Pui Negru – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul cu găina neagră este un avertisment că te apropii de căi și lucruri care emană energii negative. Semnificația visării unei găini negre apare și pentru a spune că vei trăi momente tensionate și că vor exista schimbări radicale care pot fi atât bune, cât și rele. Vezi mai jos ce înseamnă să visezi o găină neagră.

Visează despre puiul negru

Merită să ne amintim că multe persoane care visează pui negru se gândesc că este vorba despre niște lucrări sau, așa cum le place să le spună, o “macumba”. Dar, deși animalul în această colorație este asociat cu energia rea, nu există nici o legătură cu nici un fel de religie. De fapt, cea mai mare problemă a sa provine din combinația dintre culoarea neagră și animal, deoarece puiul din lumea viselor este cel care prezintă niște vești, în timp ce culoarea neagră este legată de energii rele, tristețe etc.

Visezi că vezi un pui negru

Să visezi că vezi o găină neagră trecând pe lângă tine este un avertisment din partea universului, care te avertizează că se apropie niște momente de tristețe, dar că vei câștiga această bătălie cu multă credință și putere. Așadar, nu uita, când te trezești, să nu lași descurajarea să pună stăpânire pe sufletul tău.

Visezi să vezi un pui negru

Black Chicken

A visa că vezi mai multe găini negre are, de asemenea, aceeași semnificație, variind doar intensitatea lucrurilor stresante și rele care vor apărea. Așadar, dacă au fost multe găini negre, nu intra într-o stare de disperare, ci concentrează-te să te pregătești emoțional pentru a vedea acest lucru, deoarece frica te poate face să te sabotezi înainte ca faza rea să intre.

Visul de a fi atacat de un pui negru

Să visezi că ești atacată de o găină neagră reprezintă o alertă îngrijorătoare cu privire la relația ta. Este universul care îți cere să reflectezi asupra progresului curții, căsătoriei etc., mai ales dacă este pe un val liniștit… chiar prea mult!

Pentru că poate fi vorba de un anumit confort al ambelor părți, în care nu mai există acel foc de pasiune care a pornit relația, dar nici nu este nimic rău care să le facă să părăsească zona de confort pentru a lupta pentru ceva. Pe cât de mult nu există certuri, pe atât de mult această răceală poate duce la sfârșitul relației. Fiți foarte atenți, dar fiți conștienți că acest vis a venit ca să puteți schimba lucrurile cât mai este timp.

Visează o găină neagră vie

Să visezi găină neagră vie este un mesaj bun. Indică faptul că intri într-o etapă cu multe zile de fericire și siguranță. Dacă încă nu te întâlnești cu nimeni, sunt șanse mari să începi o nouă relație sau, dacă nu ai un loc de muncă, îți poți găsi și tu un nou job etc.

Cu toate acestea, este necesar să rețineți că puiul negru este încă un animal care reprezintă energii negative, prin urmare, pentru ca aceste zile să fie cu adevărat bune, este nevoie de multă determinare și concentrare pentru a nu cădea pe mâini greșite care pot fi “încărcate”.

Visează puiul negru mort

Dead Black Chicken

Să visezi găina neagră moartă are o semnificație foarte obiectivă, te afli într-o fază plină de incertitudini și nesiguranță, în care nu mai crezi în potențialul tău și nu te vezi capabil de nimic. Desigur, această descurajare apare tocmai din cauza faptului că te-ai abandonat total acestei faze nefaste, dar nu poate fi așa.

Dacă îți dorești cu adevărat lucruri bune în viața ta, trebuie să te gândești la lucruri pozitive în fiecare zi când te trezești, creându-ți o motivație, chiar dacă la început nu ai încredere, pentru că mai târziu te vei obișnui atât de mult să mentalizezi lucruri bune, încât vei crede fără să-ți dai seama. . Stabilește-ți și obiective și ținte, ca să ai de unde să începi.

Visează despre puiul negru care fuge

Să visezi că o găină neagră fuge sau să visezi că alergi după o găină neagră este un avertisment din partea universului, care te avertizează că ești obsedat de cineva sau de ceva.

Așa cum dezvăluie visul în sine, a vedea o găină neagră fugind arată că ești dezechilibrată emoțional, că nu pui limite la ceea ce simți și că intri în crize care te fac să îți pierzi simțul dreptului. Așadar, acest vis este o alertă că trebuie să pui capăt acestor probleme și să acorzi mai multă atenție la emoționalul tău, respirând adânc și raționând.

Visul despre puii negri care ciugulesc

A visa despre puii negri care te ciugulesc este un avertisment cu privire la unele probleme viitoare, minciuni și conflicte care vor apărea în viața ta. Mulțumește pentru acest vis, astfel încât să poți intra în această fază complicată care deja sosește pregătită emoțional pentru a acționa cu înțelepciune și armonie.

Dacă ai visat o găină neagră care ciugulea, dar ea ciugulea doar tufișul sau niște mâncare, înseamnă că vei avea vești bune în mediul profesional. O mărire de salariu, o evoluție a locului de muncă sau orice alt lucru bun care te va face foarte fericit. De asemenea, acest vis indică o etapă de noi începuturi și, chiar dacă acestea sunt înfricoșătoare, ai încredere și curaj să le înfrunți, pentru că va fi răsplătitor.

Visează că ucizi un pui negru

Să visezi că ai omorât o găină neagră înseamnă un semn că o mare criză financiară va veni peste tine. În acest moment, fii foarte calm și să știi că totul se poate rezolva dacă începi deja să te pregătești pentru această problemă, muncind mai mult, economisind bani în plus și evitând cheltuielile inutile. De asemenea, ai grijă să nu cazi în escrocherii financiare sau în investiții dubioase, venite mai ales din partea unor persoane apropiate ție.

Visează puii negri adormiți

Să visezi o găină neagră care doarme este un avertisment serios că unii dintre prietenii tăi îți trădează încrederea. Fie că te vorbesc de rău pe la spate sau chiar pun la cale ceva pentru a te doborî, această trădare va veni de la cei pe care ți-i imaginezi cel mai puțin, fii atentă.

Începe să fii suspicios față de unii prieteni care dispar și apar de nicăieri, sau chiar față de cei care se preocupă excesiv de mult de situația ta, punând o mie de întrebări și distribuind prea multe zâmbete. De asemenea, evită să vorbești despre viața ta personală în următoarele zile.

Visează puii negri care clocesc

Să visezi o găină neagră care clocește niște ouă reprezintă faptul că în viața ta vor apărea noi provocări și probleme, dar că vei reuși să le faci față.

Aceste probleme pot apărea atât în familie, cât și în mediul de lucru, așa că încearcă să te protejezi spiritual sau în modul în care crezi tu cel mai bine că îți va reîncărca energiile, acest lucru va îmbunătăți situația. Pe lângă faptul că înțelegeți că problemele sunt complicate, dar care aduc o mare evoluție personală.

Visează că mănâncă pui negru

Eats Black Chicken

Să visezi că mănânci un pui negru este un avertisment că cineva va încerca să te înșele pe bază de seducție. O astfel de seducție nu va fi neapărat fizică, dar poate fi vorba și de cineva care va veni cu o propunere de îmbunătățire a vieții aproape de nerefuzat, din acelea care par chiar un mare vis.

Dar, feriți-vă de toți cei care vin cu ceva prea tentant, mai ales de cei care cheltuiesc multă energie pentru a vă dovedi că sunteți o persoană bună.

5/5 - (1 vote)