Purice – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Puricii sunt enervanți și provoacă disconfort. Sunt adesea greu de prins, deoarece sunt agili și vicleni. Visarea puricilor nu ar trebui interpretată întotdeauna luând în considerare supărarea de a avea aceste animale în preajmă, dar de cele mai multe ori – și trebuie să fim foarte sinceri în privința asta – ele reprezintă într-adevăr mici probleme, supărări, plictiseală și stres.

Dar așteaptă un minut, visele sunt interpretabile, iar interpretările sunt practic posibilități și înțelegeri ale unui anumit fapt, imagine, lectură și așa mai departe. Acesta este un adevăr, așa că nu vă lăsați agățați de ceea ce ați visat înainte de a citi ceea ce v-am pregătit pentru a înțelege sensul visării cu purici și diversele sale interpretări.

Visează că vezi un purice

Știi puricele din spatele urechii? Ei bine, atunci, să visezi că vezi un purice poate indica neîncredere sau o alertă despre ceva sau cineva apropiat. Puricii sunt ființe minuscule, dar deranjează foarte mult.

A visa că vezi un purice este o observare inconștientă a sinelui tău interior despre o persoană sau un fapt care, deși încă nu te-ai atacat în mod conștient, poate deveni sau poate provoca un fel de problemă în viitor. Nu lăsați micile probleme să devină mari, rezolvați-le cât sunt purici.

Vis de purici pe câine

Purice – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Un prieten sau o rudă apropiată are nevoie de ajutor, dar nu vă va cere acest lucru. Inițiativa de a ajuta această persoană ar trebui să vină de la tine și numai de la tine. Dacă observați că persoana trece prin probleme, o puteți ajuta.

Cu siguranță, recompensele vor veni în viitor, deoarece legea întoarcerii este întotdeauna recunoscătoare celor care se dedică altora. Dacă în visul tău prinzi puricii câinelui, acest lucru indică faptul că cumva ajuti deja acea persoană, chiar dacă emoțional. Sprijinul emoțional este adesea la fel de important ca contribuțiile financiare sau fizice.

Visând despre un purice de pisică

Purice – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Visarea unui purice pe o pisică are aproape sensul exact al visării unui purice pe un câine. Singura diferență este că, în imagetică, pisica simbolizează femininul, deci este probabil ca o femeie să aibă nevoie de ajutorul tău.

Fii sensibil pentru a observa cine și cum o poți ajuta. Merită la fel aici dacă ai visat că îndepărtezi puricii de la pisică, dacă asta faci, atunci trebuie să-l ajuți deja pe cineva într-un fel, chiar dacă nu știi asta.

Visând la purici în trup

Cunoașteți acele tulburări zilnice pe care le avem la locul de muncă, uneori cu un prieten sau soț, iubit sau iubită? Traseul acela pe care îl parcurgeți în fiecare zi pentru a merge la serviciu sau la studiu, cu blocajul rutier sau cu autobuzul și metrourile aglomerate? Da, lucrurile de zi cu zi te stresează.

Multe dintre ele sunt inevitabile și aveți nevoie de răbdare și autocontrol pentru a face față; alții pot depinde de tine pentru a îmbunătăți. Asta e, tu. Iartă, cere iertare, înțelege înainte să fii înțeles. Știm că citești sau auzi asta des, dar știi de ce se repetă atât de mult? Pentru că este adevărat! A continua să încalci regulile și să te gândești mai întâi la tine este ca să dai cu pumnul la un cuțit. Te vei răni singur.

Visând la sărituri cu purici

Acest vis are două interpretări posibile în funcție de cultura pe care ne vom baza la momentul descifrării. În cultura occidentală, adică cultura noastră, visarea la sărituri de purici reprezintă o situație iritantă și dificil de controlat. Acest tip de problemă care necesită răbdare și reflecție pentru a rezolva.

Cu toate acestea, în cultura chineză, visarea unui purice sărit este un bun augur și chiar un semn curios. Chinezii cred că persoana care are acest tip de vis va găsi în curând o dragoste sau pe cineva pe care nu l-a mai văzut de mult timp, când se află într-un fel de transport public. Asta e corect! Interesant, nu-i așa?

Deci, dacă mergeți cu autobuzul, metroul, avionul sau cine știe ce altceva pentru uz colectiv, păstrați-vă atenția. S-ar putea să întâlnești un prieten vechi sau chiar dragostea vieții tale.

Visând purici în capul tău

Visarea puricilor în cap sau visarea puricilor în păr simbolizează nevoia de a ne recunoaște propria responsabilitate în anumite probleme care ne-au afectat. Uneori este mai ușor să eviți vina și să o arunci asupra altora. Vina o punem pe șef, subordonat, părinți, prieteni, celălalt șofer, pe scurt … Lumea ajunge să-și asume vina pentru tot, dar noi suntem întotdeauna victimele.

Adevărul este că știm că nu este așa. Marele responsabil pentru ceea ce se întâmplă în viața noastră sunt de obicei noi înșine. Aceasta nu înseamnă, desigur, că factorii externi nu pot influența sau chiar provoca unele dintre aceste probleme, dar recunosc. Chiar trebuie să recunoașteți că aveți partea dvs. în acest sens, nu-i așa? Atunci fă-o. Recunoaște-ți greșelile și lucrează pentru a le corecta. Cu efort o poți face.

Visul la purici

Un alt vis cu două interpretări posibile. Primul se referă la mâncărimea cauzată de înțepătură. Dacă nu dispare în perioada în care visezi, poate însemna că ceva ce ai făcut îți aduce profund regret. Dacă acesta este cazul, a cere iertare vă poate ajuta să depășiți acest sentiment.

A doua interpretare este că acest vis ar fi un avertisment cu privire la cineva care îți dorește în secret un rău și intenționează să te saboteze într-un fel. Un sfat aici ar fi să eviți să-ți spui planurile și dorințele altora în acest moment. Cel puțin până când persoana care a acționat în mod fals este dezvăluită. Sentimente de acest gen se întorc întotdeauna la cei care îi hrănesc.

Visând la mulți purici

Nu lăsați problemele să se acumuleze. Aceste insecte mici și enervante, atunci când apar într-un grup în visul tău, indică faptul că mai multe lucruri te-au enervat. Faceți față acestor probleme și găsiți o modalitate de a le rezolva. Dacă este necesar, solicitați sfatul de la cineva apropiat sau chiar sfat spiritual.

Visează că poți prinde purici

Visarea că poți prinde un purice și captura animalul în timpul visului este un semn că vor apărea oportunități și îți vei putea realiza planurile. Rămâneți atent și nu lăsați ocazia să scape.

Visul care ucide purici

Purice – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Înseamnă că poți avea bani care vin la tine; poate fi moștenire, premiu, găsire de bani. Banii sunt întotdeauna bineveniți, nimeni nu are nicio îndoială cu privire la asta. O altă interpretare este că ai ceea ce este necesar pentru a depăși obstacolele care apar în cele din urmă.

5/5 - (1 vote)