Relații Sexuale – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul de a avea relații sexuale înseamnă integrarea și joncțiunea unor aspecte contrastante ale persoanei tale. Cu alte cuvinte, există puncte ale personalității dvs. care pot fi destul de diferite, dar este necesar să le uniți într-o anumită situație din viața dvs. în prezent sau în curând.

Ce înseamnă să visezi la actul sexual?

Astfel, semnificația visului de a visa la sex este legată de un sentiment de completitudine psihologică. Astfel, atunci când visezi la actul sexual, este important să fii receptiv la încorporarea unor aspecte ale persoanei cu care ai relația pentru tine.

Visele de sex pot fi, totuși, destul de distincte. Există numeroase situații diferite pe care le poate prezenta subconștientul nostru și fiecare dintre ele poate aduce interpretări diverse la ceea ce înseamnă să visezi sex. Astfel, poate fi interesant să știi ceva mai multe despre aceste contexte diferite pentru a înțelege mai bine propriul vis.

Visezi că faci sex cu un bărbat

Sex With A Man

A visa că face dragoste cu un bărbat este legat de latura mistică, în care bărbatul reprezintă Yang, fiind legat de curaj și putere. Astfel, dacă ai avut acest vis, ești legată de aceste caracteristici în acest moment. Merită să rețineți că, dacă visați că faceți sex cu cineva de același sex, nu înseamnă că aveți o dorință homosexuală, ci acest lucru poate reprezenta iubirea de sine și acceptarea.

Visezi că faci sex cu o femeie

În timp ce bărbatul semnifică Yang-ul, femeia este simbolul Yin-ului, fiind partea cea mai afectivă și primitoare. Prin urmare, la acest tip de sentiment te raportezi în faza actuală, fiind o persoană care se preocupă de ceilalți pentru a-i proteja mai mult pe ceilalți.

Visezi că faci sex cu o celebritate

A visa că faci sex cu o persoană celebră are legătură cu simbolul acelei persoane. Vedem celebritățile ca pe niște figuri de vizibilitate, așa că acest vis este legat de dorința lor de succes. Deseori ne trezim că ne întrebăm cum ar fi să avem o anumită viață de vedetă și ajungem să visăm cu ochii deschiși că ne bucurăm de ea. De acest tip de sentiment este legat acest vis.

Visezi că faci sex cu o persoană necunoscută

O persoană necunoscută ne aduce, de obicei, îndoieli și incertitudini. Cu greu ne simțim în siguranță să facem sex cu un complet necunoscut, pentru că de obicei nu ne simțim așa în fața necunoscutului. Astfel, acest vis indică faptul că trăiești într-un moment de incertitudine și nu te simți în siguranță în ceea ce privește viitorul tău. Pe de altă parte, visul poate fi un indiciu că vrei să îți asumi riscuri în fața tuturor acestor lucruri și să simți acel frig excitant în stomac. Acest lucru se întâmplă atunci când simțim că avem nevoie să experimentăm un pic mai multă libertate în viața noastră.

Visezi că faci sex cu o persoană cunoscută

În cazul în care persoana cu care faci sex în vis este cunoscută, poate însemna că te oglindești în ea, mai ales dacă ai deja un sentiment afectiv pentru ea. Se poate întâmpla chiar să se întâmple ca tu să faci deja acțiuni similare fără să îți dai seama. Bineînțeles, dacă îți place persoana în care te oglindești, acest vis este foarte pozitiv, altfel poate fi interesant să reflectezi puțin mai mult asupra atitudinilor pe care le-ai luat până acum.

Visezi că faci sex cu un prieten

Să visezi că faci dragoste cu o prietenă poate fi puțin ciudat, dar aici există o relație clară de apropiere între voi, care este simbolizată de subconștientul tău. Vă cunoașteți deja foarte bine, iar acest tip de apropiere ajunge să fie reprezentat în acest fel în lumea viselor. Pe de altă parte, poate indica, da, că există o atracție față de acea persoană, dar că s-ar putea să vă fie teamă să treceți la acțiune.

Visezi că faci sex cu o familie

Să visezi că faci sex cu cineva din familie poate fi un vis foarte jenant, mai ales pentru că este un lucru pe care noi îl considerăm greșit. Cu toate acestea, acest vis este legat de un sentiment pozitiv pe care îl ai față de acea persoană. Așadar, este important să reflectați asupra a ceea ce este pozitiv la acea persoană, astfel încât să vă puteți bucura în viața voastră și să creșteți odată cu ea.

Visezi că faci sex cu soțul/femeia

Să visezi că faci dragoste cu soțul sau soția este un semn bun. Acest act este reprezentativ pentru toată dragostea care există între voi, oricât de mult ați trăi un moment nu foarte pozitiv. Dacă acest lucru se întâmplă, acest vis este un semn că trebuie să căutați o conciliere.

Visezi că faci sex cu șeful

Sex With The Boss

Să visezi că faci sex cu șeful tău este un lucru care este direct legat de dorințele tale. Nu înseamnă că ai un interes pentru șeful tău, ci pentru puterea pe care acesta o reprezintă. Aveți o dorință de a vă simți împuternicit și de a deține controlul.

Visezi că faci sex cu fostul tău prieten

Acest vis poate părea că ți-e dor de fostul tău iubit, dar nu acesta este sensul. De fapt, este un indiciu că ți-e frică de schimbare și te temi în legătură cu o nouă relație. Te simți un pic nervos, dar este important să nu încetezi să trăiești cu frica de a părăsi zona de confort, caută-ți mereu fericirea.

Visezi la jucării erotice

Folosirea sau vederea jucăriilor sexuale într-un vis poate fi un indiciu puternic că nu ești complet mulțumită de un anumit aspect al vieții tale, chiar dacă nu are nimic de-a face cu sexul. Astfel, este important să cauți modalități de a rezolva această problemă, astfel încât să nu existe un gol în viața ta.

Visează la sex oral

Visul sexului oral este un indiciu că ești dispus să oferi sau să primești experiențe plăcute și pline de bucurie. Este un simbol al energiei creative care îți reafirmă dorințele de viață legate de modul în care trăiești de obicei, deși este necesar să comunici puțin mai mult.

Visezi la sex anal

Pentru mulți, sexul anal este un simbol al supunerii și de această semnificație se leagă visul. Astfel, visul poate indica faptul că te supui prea mult dorințelor celorlalți. Este timpul să recâștigi controlul asupra vieții tale.

Visul unei relații sexuale de grup

Group Sexual Relationship

Visul de orgie poate fi un simbol direct al dorințelor tale reprimate, al sexualității și pasiunii tale. Poate că te limitezi foarte mult, iar faptul că te vezi într-un grup în vis este o expresie a dorinței tale de a te elibera și de a face multe lucruri diferite.

Visul unei relații sexuale întrerupte

Să visezi că sexul este întrerupt sau perturbat este un semn că te simți din ce în ce mai departe de fericire. Astfel, este important să îți iei un moment pentru a reflecta asupra cauzei și a modului în care poți rezolva această problemă.

Visezi relații sexuale în public

Sexul în public poate fi ceva care provoacă adrenalină, dar poate însemna și o expunere a intimităților tale. În acest caz, este posibil să fi simțit acest lucru într-un moment recent din viața ta și totuși să te fi marcat. În sensul adrenalinei, visul poate fi legat de un sentiment de libertate pe care l-ați simțit și acest lucru vă face mult bine.

Visezi că ești obligat să faci relații sexuale

Să visezi că este violat este unul dintre cele mai violente vise care există, fiind ceva care provoacă suferință. Astfel, acest vis aduce sentimente de răzbunare și resentimente care nu se referă la niciun fel de plăcere pe care ar trebui să o aibă actul sexual. Cineva a profitat de tine și te-a rănit foarte mult, afectându-ți chiar și stima de sine.

5/5 - (1 vote)