Revolver – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa la o armă înseamnă că trebuie să te concentrezi mai mult pe propria ta viață. Nu mai trăi viața altora, mai multă iubire de sine! Nu te opri asupra trecutului, gândește-te mai mult la viitorul tău! Ești eternul responsabil pentru alegerile tale!

Adoniran Barbosa a poetizat deja în „Tiro ao Álvaro” că „Privirea ta ucide mai mult decât accidentele de mașină. Omoară mai mult decât un glonț.

Când subiectul visează la un revolver, deși de cele mai multe ori oamenii îl asociază cu ceva negativ, nu întotdeauna sensul visării la acest artefact merge pe acest drum. Dar ce înseamnă să visezi la un revolver?

Visarea care ține un revolver

Revolver – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Ai fost o persoană intensă și, în acest fel, ai dificultăți în a te concentra asupra ta? Concentrați-vă mai mult pentru a reduce provocările care vin, nu fugiți de ele. A visa că ții un revolver aduce atât de mult acest sens, cât și de a arăta că trebuie să gândești și să faci lucruri pentru propria ta plăcere. Nu merită să trăiești viața altora.

Pe de altă parte, simbolizează și faptul că sunteți dispus să apărați cu orice preț ceea ce credeți, folosind toate armele pentru a dovedi că aveți dreptate. Evitați aceste arme și concentrați-vă mai mult pe puterea retoricii bune.

Visează că cumperi un revolver

Crede-mă, viitorul este întotdeauna mai bun decât ceea ce a fost odată, adică trecutul. Visarea că cumpărați un revolver arată că trebuie să vindecați răni vechi și să deschideți brațele către ceea ce urmează!

Visând că folosești un Revolver

Încrederea în sine este bună și sănătoasă pentru toată lumea, dar fii atent! A visa că folosești un revolver înseamnă că îți folosești puterea de încredere în sine pentru a depăși și a deschide noi drumuri. Cu toate acestea, visul îți servește drept avertisment să nu-l lași să se ridice prea sus în cap și să tragi greșit, folosindu-ți „puterea” împotriva ta.

Visează că practici fotografierea la țintă cu un revolver

Mulți oameni folosesc arma doar ca practică sportivă, tragerea la țintă. A visa că practici tirul doar ca sport reprezintă un mesaj pozitiv, înseamnă că foarte curând, o pasiune copleșitoare va veni în viața ta.

Dar, oricât de pozitiv ar suna acest lucru, nu intrați peste cap, fiți atenți la consecințele pe care, dacă dați prea mult din voi, le puteți genera.

Visează că împuști pe cineva cu un revolver

Dacă simți că există o persoană care a încercat să-ți ia răbdarea cu orice preț, visând că împuști pe cineva (sau pe cineva) arată că este posibil să folosești latura ta emoțională, mai exact ura, pentru a o opri.

Fii puternic! Folosirea acestui sentiment pentru a încerca să oprești ceva nu funcționează întotdeauna. Încearcă să fii mai deștept decât acea persoană, folosește latura rațională, fiind întotdeauna cu un pas înainte pentru a rezolva o astfel de situație.

Visează că ucizi pe cineva cu un revolver

Cu toate acestea, dacă în acest vis pe care l-ai împușcat ai văzut persoana murind, aceasta reprezintă două lucruri (și calm, nu este întotdeauna ceva rău!). În primul rând, dacă acest om pe care l-ați ucis era deja apropiat sau cunoscut, subconștientul dvs. ar putea arăta că vă lipsește această persoană și trebuie să vă dedicați unei abordări înainte de a fi prea târziu.

Cu toate acestea, dacă este o persoană necunoscută, adică una pe care nu ai văzut-o niciodată în viața ta, atunci este ceva mai grav. Acest lucru arată că trebuie să ridici capul și să pierzi frica de ceva cu care trebuie să te confrunți. A te confrunta cu lucruri noi pe care ți le prezintă viața nu este întotdeauna ceva rău, față și fii puternic mai presus de toate.

Visând că vezi pe cineva cu o armă

Revolver – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă în visul tău ai văzut o altă persoană cu o armă, acesta este un avertisment foarte specific: trebuie să te uiți în jurul tău și să vezi mediul toxic și periculos în care te afli! Există oameni în jurul tău care își doresc răul și, în consecință, care vor să te doboare.

După acest mesaj din univers, priviți mai mult în lateral decât de obicei, regândiți zâmbetele false și dați mâna prea tare. Toată grija este prea mică.

Visează că indică pe cineva cu un revolver

Uneori se pare că visele exprimă într-adevăr un fel de analogie cu viața reală. Visarea că indicați pe cineva cu revolver indică faptul că nu acționați corect, mai ales cu alte persoane. Trebuie să vă regândiți atitudinile, astfel încât consecințele grave să nu cadă asupra dvs. și, astfel, să se producă pierderi și dezamăgiri.

Visând că îndreptați către mine un revolver

Dacă, în afară de a vedea pe cineva cu un revolver, cel al cărui îndreptare îl îndreaptă spre tine, se datorează faptului că există un obstacol pe față care îl împiedică să-l urmeze, atât personal, cât și profesional.

Visând că ascunzi un revolver

Așa cum am spus mai sus în alte tipuri de vise de armă, de multe ori arma reprezintă ură și pericol. Prin urmare, a visa că ascunzi un revolver simbolizează că există o resentimente în interiorul tău, care te lasă putred în interior și te împiedică să treci la vremuri mai bune.

Crede-mă, rănile rănite și ura păstrată te vor răni mai mult decât persoana pentru care crești acest sentiment teribil.

Visând la un Revolver de Aur

Revolver – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Visarea unui revolver placat cu aur simbolizează că va trebui să tragi geanta altcuiva la locul de muncă pentru a cuceri ceea ce îți dorești profesional. Trebuie să faceți persoana respectivă să vă vadă capacitatea profesională.

Visând cu un revolver vechi

Dacă, în vis, te-ai trezit ținând un revolver vechi, vechiul bandit de film în stil occidental, primești un vestitor pe care ai reușit să-l echilibrezi emoțional cu rațional. Așadar, profitați de acest moment în care puteți stăpâni emoționalul și vă puteți exprima rațional, pentru a investi în afaceri noi!

Visează cu un revolver descărcat

Trage, țintește și ucide, toate acestea înțelegem deja semnificația. Dar ce zici de când visezi că nu există gloanțe în revolver? Ar fi un avertisment că suntem total nepregătiți pentru viață? Sau că cineva dezarmează? Nu, dar merită linia raționamentului.

De fapt, este un sens mult mai personal, legat de viața sexuală. Când visăm la asta, primim un avertisment că suntem nemulțumiți sexual. A spune că „arma este descărcată” poate servi chiar ca un joc de cuvinte amuzant în acest caz, dar reflectă la ceea ce te suferă, vorbește serios cu partenerul tău, astfel încât să poată redescoperi dorința.

5/5 - (1 vote)