Șarpe încolăcit – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visarea șarpelui încolăcit are o varietate de semnificații, atât pozitive, cât și negative, în funcție de locul unde se află animalul. Șerpii sunt animale care sunt adesea temute, riscante și adesea periculoase.

De obicei, în simbolistică, șerpii reprezintă vindecarea, regenerarea și viața. Sunt animale rezistente și extrem de inteligente, iar aceste caracteristici se transmit la semnificațiile simbolice. În religie, șarpele este asociat cu binele și răul, cu echilibrul și dualitatea.

Semnificația visării șarpelui încolăcit poate fi legată de oricare dintre aceste interpretări ale simbolisticii. În general, a vedea un șarpe încolăcit, încordat, gata să atace, este un semn de îngrijorare. Există ceva în viața ta de care îți este teamă? Vreo problemă iminentă? Este posibil să nu înțelegeți nici măcar ramificațiile problemei, dar oricum sunteți îngrijorat de ea.

Șarpele rulat este, de asemenea, un semn al unui ochi rău, al cuiva apropiat sau care se apropie cu intenții rele. Pericolul, însă, nu este vizibil sau clar: șerpii sunt riscanți, la fel și riscul. Este un pericol deghizat, ceva ce nu poți prevedea sau aștepta, așa că fă tot ce poți. Înconjoară-te de cei dragi, de pozitivitate. Astfel, dacă se întâmplă ceva rău, vei avea o plasă de siguranță formată pentru a te ajuta.

Visele cu șarpe rostogolit pot fi legate de romantism, de prosperitatea vieții împreună. Este o semnificație neașteptată pentru un vis complex, dar care există în funcție de detaliile visului.

Visezi că vezi un șarpe înfășurat

Să vezi un șarpe înfășurat în vis reprezintă sentimentul de încarcerare. Problemele și temerile se adună în viața ta, sau în viitorul tău, și nu știi cum să le faci față. Poate chiar știi cum să le abordezi, dar dintr-un motiv oarecare ele continuă să apară, iar sentimentul pe care îl provoacă este că ești blocat. Blocat în lucruri rele, în negativitate.

Visul înseamnă că nevoia ta de a te elibera este crâncenă. De a te elibera de lanțurile create de probleme, de a te elibera din cușca energiilor negative. Să scapi de acest sentiment de stagnare, că viața ta s-a oprit în timp ce lumea continuă să se miște.

A visa că vedeți un șarpe încolăcit indică, de asemenea, că este timpul să trăiți mai intens. Este timpul să trăiți, nu doar să supraviețuiți. S-ar putea să aveți nevoie de o schimbare fizică pentru a vă stimula atitudinile. Poate fi ceva foarte simplu, cum ar fi o nouă tunsoare, o ținută diferită. Orice schimbare este deja un început pentru a te elibera, pentru ca visul să nu fie în zadar. Îngăduiți-vă, riscați, schimbați-vă, trăiți.

Visând la șarpele înfășurat în copac

Wrapped Snake In the Tree

Dintre cele mai frecvente vise care implică șerpi încolăciți, visul cu un șarpe înfășurat în copac este unul dintre cele mai legate de natură.

Visul șarpelui înfășurat în obiecte este, de obicei, un semn de necazuri. Pe de altă parte, visele cu copaci, în general, reprezintă evoluția și viața. Copacii sunt puternici, înrădăcinați în pământ, cresc spre cer și soare. Ei sunt conectați cu aerul, focul, pământul și apa. Astfel, ei reprezintă creșterea, depășirea, rezistența.

Șarpele înfășurat într-un copac, în vise, este un semn al nevoii de libertate. Dar nu orice fel de libertate: necesitatea vine ca o consecință a unei dezamăgiri suferite. Această dezamăgire, sau poate un pericol iminent care decurge din ea, vă determină să doriți distanța.

Știați că două dintre cele mai naturale căi de vindecare a unei răni sufletești sunt distanța și timpul? Ei bine, visul cu un șarpe înfășurat într-un copac indică faptul că aveți nevoie de aceste leacuri. Tu, sau subconștientul tău, ceri distanță și timp pentru a respira departe de problemele tale. Nu trebuie să fie o evadare, ci doar o pauză pentru a te aduna și a-ți reîncărca energia.

Visează o cobră plesnită și înfășurată pe jos

Cobra Wrapped On The Ground

Visul unui șarpe înfășurat în pământ indică, din păcate, trădarea. Nu neapărat romantic, dar este un semn că cineva pe care îl cunoașteți vă va trăda încrederea. Poate simboliza chiar o trădare comisă de tine însuți. Este un semn de rău augur, de negativitate în calea sa. Fii prudent și înconjoară-te de cei dragi. Ce-i drept, chiar dacă visul indică o trădare, este mult mai bine când ai pe cine să te sprijini!

Visezi un șarpe înfășurat în pat

Să vezi un șarpe înfășurat în patul tău este un semn surprinzător de bun! Visul înseamnă dragoste în viitorul și în viața ta. Dacă ești în căutarea acelei persoane speciale, visul indică faptul că sunt șanse mari să o găsești. Vei prospera în viața ta amoroasă și există șanse ca viața să te surprindă cu cineva pe care nu ți l-ai imaginat niciodată.

Dacă ești într-o relație, visul cu șarpele înfășurat în pat indică prosperitate. Problemele vor fi depășite și veți găsi o cale de urmat, mai puternică decât oricând.

Visezi o cobră înfășurată în tine

Dacă șarpele este înfășurat în corpul tău în vis, semnificația principală este slăbiciunea. Ești sau vei fi fragil în fața dușmanilor și a rivalilor tăi. Se poate ca pur și simplu să nu mai ai chef de luptă sau că ești o persoană obișnuită să se lase avantajată. Este nevoie de ceva mai multă forță și determinare pentru ca viața ta să fie plină și să ajungi la destinație. Ai răbdare cu tine, iartă-te, dar nu-i lăsa să profite de tine.

Dacă visul este recurent, este recomandat să mergi la medic și să te asiguri că îți faci controale anuale. Poate fi un semn de boală și probleme de sănătate.

Visezi un șarpe înfășurat în gât

snake in neck

A visa că un șarpe se înfășoară în jurul gâtului tău, te sufocă, te cântărește, se referă la nevoile tale. Este un semn că te sufoci, că ai nevoie disperată de mai mult aer, de mai multă viață, de mai multă energie. S-ar putea ca problemele tale să se fi acumulat în cele din urmă prea mult și să nu poți respira prin ele. Poate fi faptul că ai dificultăți în a face față cuiva care te controlează – sau că cineva care te controlează se află în viitorul tău. Așadar, respirați întotdeauna adânc, aveți grijă de voi înșivă și înconjurați-vă de energii pozitive și de cei dragi.

Visarea unui șarpe înfășurat în jurul gâtului este, de asemenea, un semn de probleme de respirație. Rămâi în alertă și, dacă este necesar, mergi la un medic.

5/5 - (1 vote)