Șarpele Mort – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa un șarpe mort înseamnă că un anumit ciclu al vieții tale se apropie de sfârșit. Poate reprezenta pericole care nu mai există și că acum poți trăi ușurat, fără teama care îți răpea odată somnul.

Reptilele sunt animale înfricoșătoare, mai ales pentru că au pielea vâscoasă și sunt încărcate cu otravă. Șerpii sunt ființe care reprezintă exact asta, sunt rapizi, înfricoșători pentru marea majoritate a oamenilor și au otrăvuri care pot ucide într-o fracțiune de secundă. Dacă în viață este deja dificil să ne confruntăm cu aceste animale veninoase, vă puteți imagina cum ar fi să visăm șerpi morți lângă noi?

Chiar dacă, simbolic, șarpele este un animal legat de minciună, de păcat și de răul însuși, semnificația visului cu un șarpe mort este o adevărată alertă pentru viața ta. Dar ce înseamnă să visezi un șarpe mort?

Unele vise nu sunt menite să ne facă rău, ci ca un avertisment divin că totul are un sfârșit. Așadar, în general, visele în care sunt implicați șerpi morți reprezintă sfârșitul unor cicluri sau avertismente că acest sfârșit este aproape, având rolul de a te face mai atentă și totodată mai liniștită.

Visezi că vezi un șarpe mort

Așadar, dacă ai visat că ai văzut un șarpe mort, arată că pericolul care era în apropierea ta nu mai există. Nu te mai teme, aceste lucruri nu-ți mai aparțin, urmează-ți viața într-un mod pozitiv și trăiește bine.

Visează că ai ucis șarpele

Ce înseamnă să visezi că ucizi un șarpe? Ei bine, în general, nu este ceva negativ și spune multe despre cine ești. Nu ești o persoană care așteaptă ca o justiție divină sau de orice fel să vină să te ajute, tu crezi în dreptatea cu propriile mâini și nu îți place să stai prea mult timp cu o problemă pe cap, tot ce îți dorești este să o elimini și să mergi mai departe.

Bineînțeles că trebuie să fii foarte atent cu acest simț al dreptății, dar, în general, acest lucru este foarte bun pentru personalitatea ta! Crede-mă, ești în control pentru a doborî orice piatră care apare în cale.

Acest vis ajunge să îi lovească și pe cei care se văd incapabili să termine un roman, sau chiar pe cei care trec prin probleme foarte serioase la locul de muncă, pe lângă faptul că înseamnă și că tu compensezi lipsa cuiva în ceva. Ai grijă să nu confunzi toate semnificațiile, rămâi la detaliile visului și la momentul pe care îl trăiești.

Visul cu mulți șerpi morți

Ce înseamnă să visezi mai mulți șerpi morți? Te vedeai în preajma multor probleme care te îngrozeau și care păreau să nu aibă rezolvare. Însă atunci când visăm mai multe astfel de animale moarte, acesta este un mesaj din partea universului care ne spune că aceste probleme se vor încheia în sfârșit, aducând acel sentiment de ușurare.

Visezi despre un șarpe mic și mort

Șarpele Mort – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

După cum spune deja titlul, un șarpe mic poate părea nevinovat, dar știm că mărimea nu este un document și că în cele mai mici flacoane se găsesc cele mai bune și cele mai proaste parfumuri. De aceea, un șarpe mic, mort, este direct legat de certurile de familie care, de multe ori, par ceva mărunt, dar pe care continui să le regreți mult timp.

Acest vis este un mesaj din partea universului care îți spune că vei uita acest lucru doar atunci când vei depăși cu adevărat! Așadar, concentrează-te să înțelegi cum poți depăși pe plan intern sau vorbește cu persoana cu care există un dezacord.

Visul unui șarpe mare și mort

Șarpele Mort – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Visul unui șarpe mare și viu reprezintă faptul că falsitatea ne sufocă, iar oamenii plini de zâmbetele sale false trebuie îndepărtați. Când îl vedem mort, simbolizează că această sufocare va avea un sfârșit, voința ta va fi esențială pentru ca acea persoană sau acea persoană să se îndepărteze definitiv, lăsându-te să respiri adânc.

Visul unui șarpe mort și uscat

Șarpele Mort – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Vei descoperi secrete de la o persoană care îți este foarte apropiată, dar acest lucru nu-ți va aduce nimic bun, deoarece este o dezamăgire pentru că nu ești de fapt persoana care credeai că ești. Visul cu șarpe mort arată că vor cădea măști și va ieși la iveală mirosul de putrefacție. Fii puternic și pregătește-ți gânduri pozitive pentru a-ți construi o protecție spirituală sau energetică care să te protejeze împotriva acestei găuri de dezamăgiri.

Visul cu șarpe mort și uscat în casa ta

Problema este să visezi un șarpe mort și uscat în interiorul casei tale. Acest lucru se datorează faptului că, pe lângă încrederea distrusă, vă veți da seama și că este prea târziu pentru a schimba situația tragică. Acest vis vine ca un avertisment divin că, dacă fugi, mai dai încă timp să întorci jocul.

Visul cu mulți șerpi morți și uscați

Dacă aveți probleme la locul de muncă, încercați să vă calmați, pentru că se va termina. Acei oameni care încercau să te încurce cu bârfe și alte lucruri vor fi dați de gol, iar acest lucru îi va face pe mulți oameni să îți fie alături. De aceea, șerpi morți și uscați, deoarece acești “adversari” vor fi rușinați până la uscăciune, până când vor trebui să plece sau să demisioneze. Universul este cu voi, nu fiți impulsivi să încercați să dezvăluiți aceste persoane altora, energiile s-au ocupat de a face această sarcină!

Visul unui șarpe mort în pat

Simbolizează faptul că orice teamă sau teamă care implică partea sexuală se va sfârși și vei putea deveni mai relaxat atunci când vine vorba de a te concentra pe dorințele tale cele mai intime. Te-ai maturizat și acum știi cum să faci față oricărui dezacord sau nesiguranță.

Visezi un șarpe mort și îl retrăiești

Să visezi că șarpele a murit și apoi a reînviat arată că ești nefericită pentru că te simți subestimată, lucrurile nu merg deloc bine. Din păcate, renașterea animalului simbolizează faptul că o boală sau un stres va crește în dimensiuni înspăimântătoare în mintea ta. Dar, liniștește-te! După furtună, vine soarele și toate aceste probleme nu vor face decât să-ți servească pentru a învăța să ai mai multă încredere în tine. Totul se va adapta în timp.

5/5 - (1 vote)