Șarpele – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa un șarpe colorat are semnificații care depind, în esență, de mai mulți factori pentru a identifica, de fapt, ceea ce reprezintă. Visele despre un șarpe colorat depind de culoarea șarpelui, de mărimea acestuia, de atitudinea sa, dacă este agresiv sau nu, dacă este mort sau viu etc.

Semnificația visului despre un șarpe colorat? Fiecare culoare de șarpe reprezintă un anumit arhetip în interpretarea viselor. Chiar dacă există și amestecuri de culori, cum ar fi, de exemplu, șarpele alb și negru. În astfel de cazuri, visul trebuie interpretat prin adăugarea semnificației celor două culori ale șarpelui.

Este normal să se creadă că visul unui șarpe este negativ. Dar nu este adevărat, pentru că șarpele, fiind un animal de mare putere, poate aduce multe semne bune.

Visul despre șarpele negru

Black Snake

Să visezi un șarpe negru este foarte rar, deoarece șerpii au de obicei alte culori în vise, ceea ce facilitează investigarea semnificației lor. Dar, acest vis despre șarpele negru, de fapt, nu este un semn pozitiv.

Visul despre șarpele negru

În esență, înseamnă că ceva nu foarte bun este pe cale să se întâmple, mai ales în ceea ce privește sănătatea. Cum a fost în ultima vreme? Aveți plângeri în legătură cu ceva? Sunteți cu examenele la zi? Ați mâncat bine? Ați făcut exerciții fizice?

Pentru o mai bună înțelegere a acestui vis, este necesar să analizăm unde se afla șarpele, care era dimensiunea sa, care era atitudinea sa și apoi să descoperim ce parte a sănătății sale nu o duce bine. Poate fi inclusă și sănătatea mentală și/sau emoțională, care atunci când este bolnavă poate fi chiar mai dăunătoare decât sănătatea fizică.

Visând la șarpele alb

Aici, inițial, merită menționat faptul că șarpele alb este un animal foarte rar și foarte scump pentru cei care doresc să aibă un șarpe ca animal de companie.

Visează despre șarpele alb

Dacă în vis șarpele se află în fața ta, înseamnă că se vor întâmpla lucruri mari și importante. Nu vă faceți griji, acestea sunt lucruri bune. Dacă șarpele te urmărește, înseamnă că se va întâmpla un proiect vechi, un vis adormit.

Dacă ești mușcat de un șarpe alb, înseamnă că ești influențat de o persoană apropiată și trebuie să ai grijă să nu-ți supui dorințele în fața ei.

Visezi despre șarpele verde

Green Snake

A visa un șarpe verde indică nevoia de maturitate, atât personală, cât și emoțională și spirituală. Indică o lipsă de experiență în cele mai elementare aspecte ale vieții și, poate, o suferință cauzată de lipsa de experiență.

Visul despre șarpele verde

Sunt dorințe care nu sunt încă suficient de coapte pentru a se întâmpla și depind de timp și de mai multe pregătiri pentru a se împlini. Nesiguranțe personale care provoacă teamă. Acesta este cel mai mare dușman al tău în acest moment: teama de a crește. Înfruntă viața fără teamă și totul va fi bine.

Visând la șarpele albastru

Cum albastrul este culoarea armoniei universale, să visezi un șarpe albastru este de obicei foarte bun. Dar, pentru o interpretare corectă, trebuie să se țină cont de celelalte caracteristici ale șarpelui, precum și de sentimentele și starea emoțională în care te-ai aflat în momentul în care s-a întâmplat visul. Cum a fost viața și emoțiile tale.

Visul despre șarpele albastru

Aceasta, deoarece șarpele albastru este strâns legat de emoții, cum ar fi gândurile, expresiile, tonurile vocii și modalitățile de comunicare. Prin urmare, are o legătură puternică cu glanda ta tiroidă. Ce-ar fi să programezi o examinare pentru a afla câte a luat?

Visează șarpele galben

Yellow Snake

Să visezi un șarpe galben înseamnă că te așteaptă obstacole și provocări. Dar înseamnă, de asemenea, că, cu discernământ, înțelepciune și depășindu-ți propriile limite, vei putea traversa cu ușurință această mare agitată.

Visează despre șarpele galben

Fii conștient de zonele din viața ta în care încep să se formeze nori negri. Încearcă să anticipezi problema și totul va fi mai ușor de rezolvat. Nu te teme, este doar pentru o perioadă, această fază va trece, ca orice în viață.

Visezi despre șarpele roșu

Vești bune! Să visezi un șarpe roșu este de bun augur pentru zona financiară a vieții tale. Cu alte cuvinte, urmează vremuri de mare prosperitate, deoarece șarpele este un animal de mare putere, iar culoarea roșie reprezintă câștigarea de bunuri materiale.

Profitați de moment și știți să folosiți toate câștigurile cu responsabilitate și, mai ales, cu gândul la viitorul dumneavoastră. Faceți investiții bune.

Visezi despre șarpele gri

A visa un șarpe gri reprezintă, în principal, faptul că te-ai gândit prea mult și că ai capul confuz. Gândurile generează sentimente, așa că, automat, ești și tu într-o încurcătură de sensibilități.

Căutați echilibrul. Încearcă să meditezi puțin pentru a-ți calma mintea și vei putea depăși această fază cu armonie și seninătate.

Visul despre șarpele maro

Să visezi un șarpe maro este semnul unei dorințe foarte profunde pe care o ai. Acest vis semnifică latența acestor dorințe. Ceea ce inima ta își dorește mai mult decât orice și pe care aproape nimeni nu îl știe. Ea poate fi materială, amoroasă, profesională, personală sau spirituală.

Vis despre șarpele maro

Variațiile șarpelui, cum ar fi mărimea și atitudinea, vor prezice dacă acea dorință profundă se va întâmpla sau nu. De aceea, este important să acordați atenție nu numai culorii șarpelui, ci și caracteristicilor sale: mic, mare, agresiv, calm etc.

Cel mai important lucru în acest vis este cunoașterea de sine pe care o aduce, deoarece te va face să aduci în conștient cea mai profundă dorință a ta, despre care de multe ori nici nu știi despre ce este vorba pentru că te afli încă în inconștient. Analizează-te după vis și vezi dacă te-ai gândit vreodată cu adevărat la ceea ce îți dorești și dacă ai întreprins acțiuni pentru a atinge acea dorință.

Visul despre șarpele portocaliu

Alertă! Ai grijă, s-ar putea să fii sedus de o persoană rău intenționată sau de o idee care de fapt îți va face mai mult rău decât bine. Fii conștient de tot ceea ce te înconjoară, de sentimentele, gândurile și dorințele tale.

Șarpele are multă putere, iar culoarea galbenă provoacă farmec, dar în natură animalele galbene au de obicei un fel de otravă pentru autoapărare, atrăgând prădătorii prin farmecul culorii și apoi aplicând otrava mortală.

5/5 - (1 vote)