Scară – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Dacă ați visat scări și ați fost intrigat, nu vă faceți griji! Visul despre scări este de obicei sinonim cu ascensiunea în viață. În general, a visa despre o scară simbolizează un val de noroc și înseamnă că vei face mari progrese.

Desigur, dacă vă amintiți mai multe detalii despre visul dumneavoastră, puteți înțelege semnificația într-un mod mai profund, în funcție de tipul și starea scării. În sens mai larg, visul unei scări simbolizează înălțarea, creșterea și dezvoltarea.

Visând că urcă pe o scară

Scară – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Dacă visezi că urci pe o scară, acesta este un semn de glorie și bonitate. În general, acesta este un semn de bun augur. A visa că urci pe o scară te îndreaptă spre realizarea viselor și obiectivelor tale. Dar nu uitați: pentru a le realiza, trebuie să vă dedicați, nu doar să vă încrucișați brațele și să așteptați ca valul de noroc să lucreze pentru dumneavoastră. Bucură-te de acest moment măreț cu înțelepciune!

Visează că cobori pe o scară

Dacă, în loc să visezi că urci, visezi că cobori pe o scară, acesta este un semn că vei trece curând printr-o oarecare plictiseală. Fii prudent și ai grijă să faci față problemelor care pot apărea în curând. Acesta poate fi, de asemenea, un semn al unor dezamăgiri în viața ta.

Visul unei scări de lemn

Scară – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Visele cu o scară de lemn arată cât de dificil este să depășești obstacolele cu care te confrunți în viață. Dar, oricât de mari ar părea aceste probleme, s-ar putea ca ele să nu fie atât de greu de depășit. Înțelepciunea constă în folosirea abilității și talentului tău pentru a depăși toate aceste obstacole din viața ta.

Dacă scara din visul tău avea un aspect modern, continuă-ți drumul cu determinare. Nu lăsați frica din timpul călătoriei să vă consume, pentru că sunteți în siguranță. Dacă scara din visul tău are un aspect vechi, fii prudent în mersul tău. S-ar putea ca tu să treci printr-o fază nesigură a vieții tale și vei avea nevoie de putere și perseverență pentru a-ți îndeplini visele.

Visezi la o scară rulantă

Să visezi o scară rulantă înseamnă mișcare. Această mișcare vine din interiorul tău: din conștiința, emoțiile și sentimentele tale. Probabil că există unele probleme spirituale care nu sunt foarte bine definite în interiorul tău. Partea bună a acestui vis este că indică faptul că mergi pe calea spre înțelepciune și că trebuie doar să clarifici unele întrebări. Meditează și încearcă să intri în contact cu sinele tău interior.

Visează că cazi pe scări

Scară – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi că ai căzut de pe o scară este un semn de atenție. Este o etapă în care trebuie să lucrezi la stima de sine, pentru că suișurile și coborâșurile vieții îți pot provoca teamă (fie că este vorba de o posibilă promovare la locul de muncă, de realizarea unei călătorii pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna sau chiar de achiziționarea unei case noi).

Toate câștigurile și realizările au pierderi asociate, dar faptul că te îndoiești de capacitatea ta de a-ți atinge obiectivele nu te va ajuta. Lucrează la demnitatea, încrederea și optimismul tău, pentru că această fază necesită atitudini pozitive! Cu siguranță îți vei îndeplini obiectivele, dar este nevoie de curaj pentru a-ți pierde frica și a face față tuturor provocărilor. În acest fel, veți câștiga cu siguranță în viață!

Visul unei scări rupte

Dacă ai visat o scară ruptă, înseamnă că treci printr-o instabilitate emoțională și te confrunți cu un moment foarte sensibil al vieții. Este extrem de important să găsești rădăcina a ceea ce îți provoacă aceste probleme emoționale. Meditează, privește în interiorul tău și înțelege ce poate cauza acest disconfort în experiența ta.

Scara frântă poate arăta dificultățile pe care le vei întâmpina în călătoria ta, dar nu uita că nicio cale nu este dreaptă și netulburată. Aceste dificultăți vă vor face mai puternici din punct de vedere emoțional. Credeți în voi înșivă și recâștigați-vă încrederea în atitudinile voastre!

Visul unei scări căreia îi lipsesc treptele

La fel ca și visul unei scări rupte, a visa o scară căreia îi lipsesc treptele este un semn al posibilelor dificultăți pe care le vei avea în calea ta. Pentru aceasta, trebuie să îți recapeți încrederea în tine și abia atunci vei putea găsi energia și puterea de a face față oricărei probleme care ar putea apărea.

Scara căreia îi lipsesc treptele arată că nu este întotdeauna ușor să urci, că pot exista obstacole, dar viața este așa. Învață cum să faci față capcanelor și evenimentelor neprevăzute din viața ta. Înțelege că, după ce îți vei depăși cele mai mari probleme, vei putea realiza ceea ce îți dorești cel mai mult în viața ta!

Visează o scară care cade peste tine

Căderea unei scări peste tine este un semn al unui pericol brusc care se poate întâmpla în viața ta. Nu trebuie să-ți fie teamă, ci doar să analizezi toate situațiile din jurul tău și să încerci să te pregătești pentru eventualele piedici care ți-ar putea sta în calea urmăririi obiectivelor tale.

Visul unei scări care cade peste tine poate fi, de asemenea, un semn de certuri și defăimări. Este un moment bun să te protejezi și să eviți să vorbești despre planurile tale cu oricine. Ferește-te de falșii prieteni și de persoanele de la locul de muncă, deoarece unii ar putea încerca să te tragă de covor. Nu uita: acest vis este doar un avertisment, folosește-l în avantajul tău și protejează-te de persoanele care vor să te defăimeze.

Visul care trece pe sub o scară

Știm cu toții despre vechea superstiție conform căreia, dacă treci cu aerul pe sub o scară, s-ar putea să ai parte de o maree ghinionistă în viața ta. Dar, contrar a ceea ce spune legenda, dacă treci pe sub o scară, nu ghinionul te va găsi, ci cel mai frumos noroc! Acesta este momentul să te dedici la împlinirea viselor tale. Profitați de maree pentru a pune în practică vechile vise și planuri.

Este un moment de realizări care te poate pune pe primul loc, așa că reflectează asupra obiectivelor pe care nu le-ai atins încă și pe care îți dorești să le atingi. Planificați cum puteți să vă realizați visele, pentru că în această etapă a norocului ele vor deveni realitate.

5/5 - (1 vote)