Scorpionul Galben – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Dacă, în realitate, apropierea de un scorpion este deja extrem de înspăimântătoare, visarea acestuia poate deveni un adevărat coșmar. În universul ludic al viselor, a nu visa întotdeauna despre animal poate fi un lucru pozitiv, însă, în funcție de forma și culoarea animalului, visele pot reprezenta alte lucruri, cum ar fi să visezi scorpioni galbeni!

Visează despre scorpionul galben

Mai întâi de toate, este interesant să înțelegem separat visele despre scorpionul galben. În universul ludic, culoarea galbenă aduce simbolisme extrem de pozitive, cum ar fi creativitatea, încrederea, puterea, forța transformatoare etc.

Galbenul dictează conexiunea și aduce ceva încărcat de energii pozitive, fluide și un echilibru între calitățile negative și pozitive. Dar, este necesar să fim atenți la situațiile variate în care s-a întâmplat acest vis, pentru că fiecare are o semnificație diferită, iar unele variante sugerează un moment de extremă prudență.

Visezi că vezi un scorpion galben

See A Yellow Scorpion

Când ceea ce te-a marcat cel mai mult în vis a fost să vezi scorpionul galben, ai grijă! Acest vis poate însemna că se apropie norocul și că acum este un moment bun să te ocupi de viața ta spirituală sau financiară. Bucură-te, deoarece poate fi un moment excelent pentru a te ocupa de acele proiecte vechi și pentru a-ți asuma mai multe riscuri!

Visezi că vezi un scorpion galben

Unii experți susțin, de asemenea, că acest vis poate avea și o altă semnificație. Atunci când culoarea galbenă a animalului nu este atât de izbitoare în visele tale, poate fi un mesaj din partea universului și/sau a subconștientului tău, care îți spune că trebuie să fii atentă la oamenii din jurul tău, pentru că nu toate zâmbetele și cuvintele care ți se spun sunt adevărate.

Visezi că ții în mână un scorpion galben

Holding A Yellow Scorpion

Atunci când visezi că ții în mână un scorpion galben, în acest caz este un mesaj din partea universului pentru ca tu să te bucuri de acest moment. Este un semn că toate dificultățile care înainte păreau imposibile sunt în sfârșit rezolvate și că urmează o etapă bună. Dar, la propriu, acel moment bun este în mâinile tale și depinde dacă te bucuri de el sau nu, pentru că lucrurile nu vor cădea din cer.

Visând la înțepătura de scorpion galben

Dacă, în realitate, înțepătura de scorpion galben rămâne una dintre cele mai grave și mai mortale de acest gen, în vis nu reprezintă ceva periculos, ci mai degrabă o alertă. Așadar, în acest moment, persoana care a visat ar trebui să se privească pe sine și să reflecteze asupra comportamentului său, așa cum servește să se gândească la dependențe, ele pot interfera cu viața sa.

Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că această alertă merge dincolo de reflecție. După ce a identificat problemele cu care se confruntă, persoana trebuie să le rezolve pentru a preveni orice pericol viitor. Așadar, încearcă să se confrunte cu noi obiceiuri, fizice și mentale, cum ar fi urmarea unei diete bune, eliminarea alcoolului sau a țigărilor, practicarea sportului etc.

Visează mulți scorpioni galbeni

Many Yellow Scorpions

Chiar dacă a visa că ești înconjurat de mai mulți scorpioni galbeni este ceva terifiant și care se apropie de un coșmar, semnificația viselor este cu totul alta. De fapt, în universul oniric, acest vis are o semnificație foarte pozitivă.

Să visezi mulți scorpioni galbeni simbolizează faptul că acum este cel mai bun moment pentru a te bucura de viață. Pune în aplicare acele proiecte puse în rafturi, investește-ți banii în ceea ce simți că va merita. Abuzați de acest moment, lăsați-vă picioarele să se ude de această dâră norocoasă!

Visul unui pui de scorpion galben

A visa despre pui de scorpion galben, ca și a visa că prinzi un scorpion galben, are și o semnificație foarte literală. El vorbește despre micile realizări, cele pe care tindem să nu le prețuim atât de mult, dar care sunt extrem de importante.

Este foarte legat de partea financiară a vieții unei persoane, fie că este vorba de o mărire de salariu, de o moștenire de la o rudă neașteptată sau chiar de banii returnați în urma unui împrumut la care nu te așteptai. Apreciați aceste mici realizări, ele aduc multă bucurie și ne întăresc stima de sine de care avem nevoie zilnic pentru a face față rutinei grele a vieții!

Visează Scorpionul galben și negru

În viață, scorpionul galben și negru pare mai înspăimântător decât cel galben. Dar, în lumea viselor, semnificația sa este mai mult legată de unele mistere care se ivesc de departe, atât în sensul său fizic, cât și astral.

Astfel, acest mesaj din partea subconștientului tău pare să spună că unele mistere sunt aproape de a fi dezvăluite. Pentru a facilita sosirea acestor mesaje, căutați contactul cu latura voastră cea mai spirituală, comunicând cu mama natură, cum ar fi plimbările în unele parcuri forestiere sau pe plaje, acordând mai multă atenție zgomotului valurilor oceanului. Pe scurt, luați o pauză de la agitația marelui oraș care ne suge energiile într-o rutină dură.

Visul care omoară un scorpion galben

Dar, în fața atâtor semnificații pozitive, visul care ucide un scorpion galben vine ca o alertă îngrijorătoare. Chiar și în cazul unei întâlniri cu un animal atât de periculos, uciderea acestuia poate fi o adevărată ușurare, în universul viselor acest lucru simbolizează faptul că vei trece prin momente de pierderi financiare.

Fie că este vorba de pierderea locului de muncă, a unor investiții financiare, a banilor de pe stradă sau chiar de faptul că nu vei primi înapoi un împrumut, cumva vei avea de suferit. Dar păstrează-ți calmul, deoarece nu va fi sfârșitul lumii! De fapt, această sumă va fi rambursată la un moment dat, pentru că, la fel ca în vise, ai ucis o ființă care voia să-ți facă rău, adică ai fost în pericol, dar te-ai întors într-un moment de tensiune și ai câștigat! Aveți încredere și credeți în potențialul vostru de a depăși provocările!

Visezi despre scorpionul galben mort

Atunci când visezi animalul deja mort, adică nu ai avut nicio implicare în moartea lui, semnificația poate fi chiar puțin asemănătoare, dar în spatele acestui lucru se află mai multe simbolisme pe care trebuie să le cunoști.

La fel ca în visele în care a existat o implicare cu moartea animalului, vor apărea pierderi financiare de care nu ai nicio vină și odată cu acestea, începe un moment de precauție. Dar nici nu este loc de îngrijorare exacerbată, ci doar să te gândești mult înainte de a te lăsa dus de orice impuls, evitând consecințele drastice.

Visul că a înghițit un scorpion galben

Dacă nu provii dintr-o cultură în care este obișnuit să te hrănești cu scorpioni, în general, să visezi că înghiți un scorpion galben nu este ceva care să se numească “vis”, nu-i așa? Dar, chiar dacă acest vis te face să te trezești țipând în mijlocul disperării, semnificația lui este opusă, fiind extrem de pozitivă.

În realitate, el vine să te avertizeze că se apropie momentul tău de glorie. Știi acele vise pe care le-ai păstrat și ți s-a părut imposibil să devină realitate? Da, ele sunt foarte aproape de a se realiza.

Așadar, trăiește cu pieptul deschis pentru a primi tot ceea ce universul este dispus să-ți ofere, pentru că planurile tale, pentru care numai tu știi cât de mult a trebuit să lupți, se vor realiza, demonstrând că acea idee în care credeai, în care repetai că “nimic nu a dat bine în viața ta “, era complet răstălmăcită!

5/5 - (1 vote)