Sicriu – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Semnificația visării unui sicriu este legată de emoțiile sale cele mai profunde, în care nimeni nu este capabil să interfereze cu sentimentele tale și să te dea jos. Visarea unui sicriu este de obicei legată de psihologic, unde este posibil să ne regândim unele traume din trecut sau să încercăm să scăpăm de vreo boală.

Ce înseamnă să visezi la un sicriu? Poate însemna că este timpul să ai mai multă grijă de tine, acordând atenție sentimentelor și dorințelor tale, încercând să îți satisfaci propriile nevoi. Acesta poate fi un moment mai introspectiv de autocunoaștere, dar trebuie să rețineți că este necesar să rămâneți închis o vreme pentru a vă pune în ordine.

În acest caz, visul este foarte important pentru percepția problemelor interne care vă pot deranja. Vedeți acum mai multe interpretări legate de visarea cu un sicriu și aflați exact ce a însemnat visul dumneavoastră.

Visând la un sicriu închis

Pierderile sunt inevitabile în timpul vieții noastre, dar, în general, ne dăm seama doar cât de pozitive au fost mult timp. Visarea unui sicriu închis înseamnă că cineva foarte important pentru tine a dispărut sau a murit. Când ai acest vis, fii sigur că sensul său este pozitiv.

Visând la un sicriu deschis

Sicriu – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Visul cu un sicriu este direct legat de propriile sentimente și, în cazul în care este deschis, înseamnă că treci printr-un moment de control mai mare și independență emoțională. În acest moment, singura persoană responsabilă pentru propriile tale acte ești tu, iar controlul emoțiilor nu permite nimănui să se amestece în alegerile tale.

Visând la un sicriu cu o persoană necunoscută

În visul tău stai în fața unui sicriu, dar persoana nu este cunoscută? Pare ciudat, nu-i așa? Da, dar sensul acestui vis este foarte important. La fel ca persoana necunoscută din vis care nu face nicio diferență în viața ta, nici sentimentele pe care le poți purta cu tine nu fac nicio diferență. Scăpați de lucrurile care nu adaugă și continuați să pariați pe ceea ce merită cu adevărat.

Visul unui sicriu cu o persoană cunoscută

Visul unui sicriu cu o persoană cunoscută este legat de dorințele sale interioare. Dacă doriți ceva intens, așteptați puțin, pentru că este aproape să se întâmple. Dorința ta se va împlini, dar nu uita că nimic nu vine gratuit: continuă să lucrezi pentru ca aceasta să se întâmple!

Visul unui sicriu la o înmormântare

Sicriu – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Sicriul funerar este un semn de vesti proaste! Nu neapărat moartea, dar este posibil ca ceva negativ să vă afecteze sănătatea emoțională. Rămâneți atent la acest semn și începeți să vă pregătiți pentru a înfrunta totul cu putere.

Visarea unui sicriu la o trezire poate depinde și de alte detalii. Culoarea, de exemplu: dacă este albă, este un semn că totul se va termina bine. Dacă este negru, perioada este una de renaștere; o persoană poate reapărea în viața ta și îți poate oferi momente grozave. Dacă sicriul care apare la trezire este crăpat, este pentru că sentimentele tale pentru cineva nu sunt reciprocizate.

Visând la un copil într-un sicriu

Visând la un copil într-un sicriu dacă sunteți însărcinată: acest vis vă transmite doar teama că ceva rău se va întâmpla cu bebelușul dumneavoastră. Fii sigur, în ciuda visului urât, a avea grijă în timpul sarcinii împiedică să se întâmple ceva negativ.

Visarea unui copil într-un sicriu dacă nu sunteți însărcinată: indică renaștere în viața voastră. Ceva bun este pe cale să se întâmple, chiar dacă schimbarea nu este recunoscută imediat.

Visând la un coșciug gol

Sicriu – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Visarea unui sicriu gol indică faptul că ești îndepărtat de unele persoane cu care ai o relație sau că nu te angajezi complet să le menții. Fie că este vorba de o afinitate sau de interese personale, în acest moment veți întâlni probleme cu unii oameni din jurul vostru. Lucrați la acest vis, astfel încât să nu suferiți sau să îi faceți pe alții să sufere.

Visul unui sicriu în cimitir

Visul unui sicriu în cimitir ar putea însemna o perioadă de multă tristețe. Poate fi un semn de depresie sau un alt motiv care te lasă într-o profundă tristețe. Fii atent cu acest vis și caută ajutor dacă te observi în această situație.

Dacă în vis sicriul este îngropat, sensul este bun: este posibil să vă curățați sentimentele, să scăpați de lucruri care nu vă fac prea mult bine.

5/5 - (1 vote)