Șoarece – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa despre un șoarece nu este de obicei foarte pozitiv. Rozătoarea stigmatizată simbolizează de obicei invidia, gelozia, falsitatea, ranchiuna, printre alte sentimente negative. Ce înseamnă să visezi la un șoarece? Poate fi un indiciu al perioadelor turbulente și al trădării.

De asemenea, ar putea fi. Vector a numeroase boli și paraziți, cu urină și mușcătură foarte contagioasă, acest locuitor al canalizărilor este un mamifer de o inteligență surprinzătoare, dar a cărui relație cu omenirea nu este una de curtoazie sau de afecțiune reciprocă. Pot fi considerați chiar cei mai mari dușmani ai omului (ceea ce, să recunoaștem, nu este nici o floare la miros), deoarece sunt asociați cu ciuma bubonică, o boală care aproape că ne-a dus la dispariție.

Întâlnirile cu șobolanii în viața reală pot fi experiențe dezgustătoare. Să visezi șoareci este, de asemenea, un eveniment plictisitor, deși un pic mai departe de acest lucru întunecat și traumatizant despre care unii oameni spun că este. Dar este înfricoșător și dezgustător, bineînțeles.

Acestea fiind spuse, există și excepții. Sigmund Freud (Freud, 2016), de exemplu, credea că șoarecii în vise ar fi un simbol genital, deoarece ar fi înrudiți cu părul pubian (doar se gândea la asta…). Uneori, de asemenea, șoarecii ne dezmint prejudecățile, fiind purtători de vești de bun augur. Și chiar dacă visele nu sunt “bune”, ele există pentru a vă face să adoptați atitudini mai rezonabile și mai altruiste în viața de zi cu zi. Nu te costă să împarți puțină brânză cu șoarecele, nu-i așa?

Ești curios să afli mai multe despre visele cu șoareci? Citește articolul nostru până la capăt pentru a afla totul despre semnificația viselor cu șoareci.

Ce înseamnă să visezi că te-a mușcat un șoarece?

Ce înseamnă să visezi despre Gabiru?

Ce înseamnă să visezi un șobolan?

Cum să visezi un șoarece alb

Șoarece – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

În comparație cu alți șobolani, albul poate părea chiar mai drăguț. Culoarea albă în lumea viselor este de obicei asociată cu noțiuni de puritate și pace. Dar nu faceți nicio greșeală: este un șoarece.

Cea mai recurentă interpretare a acestui vis este că prietenii falși pot fi la pândă, așteptând momentul potrivit pentru a te înșela sau a-ți afecta reputația, chiar dacă îmbracă cu mare îndemânare o deghizare de inocență.

Există însă o lectură mult mai binevoitoare, care vede în șoarecele alb un vestitor de vești bune și atitudini loiale din partea unor prieteni adevărați, care te vor ajuta în momentele dificile.

Visează un șoarece mort

Visarea șoarecilor morți este unul dintre puținele cazuri pozitive din acest articol? Nu. Nici moartea șoricelului nu aduce satisfacție. Problemele legate de sănătatea sa sau a familiei sale se numără printre posibilitățile sugerate de el.

Funesto? De asemenea, nu. De fapt, TOATE visele sunt pozitive. Adică nu există pentru a prezice exact ce se va întâmpla, ci pentru a vă atenționa asupra a ceea ce SE POATE întâmpla. Astfel, ele devin un sprijin pe care te poți sprijini în căutarea unui drum mai sigur.

Descoperă și alte semnificații ale visului cu un șoarece mort.

Visul cu șoarece gri

Griul este una dintre cele mai comune culori la șoareci. A visa un șobolan cu această nuanță este un avertisment cu privire la mici zdruncinături în relațiile importante. Ceea ce ar trebui să faci după această întâlnire este să pui în valoare aspectele cruciale ale relațiilor tale, mai ales ale celor mai apropiate, pe care le-ai neglijat.

Tratați acest vis ca și cum ar fi un sfat înțelept.

Citește articolul specific despre cum să visezi cu un șoarece gri.

Visul cu un șoarece negru

Ce înseamnă să visezi cu Gabiru, numit și șoarece negru? Șobolanii negri nu aduc vești bune. Practic, este vorba de o înrăutățire a griului: cu alte cuvinte, crizele din relații pot ajunge să se adâncească într-un mod neprevăzut. Se recomandă și mai multă prudență.

O altă semnificație posibilă este apropierea unei boli. Profitați de această ocazie pentru a vă verifica starea de sănătate și a avea grijă de dumneavoastră. Întotdeauna este mai bine să previi decât să vindeci, nu-i așa?

Visezi că muști un șoarece

Ce înseamnă să visezi că te-a mușcat un șoarece? Un alt vis cu un șoarece care prevestește o trădare: șoarecele care te mușcă reprezintă pe cineva care intenționează probabil să-ți facă rău, mișcat de resentimente sau de gelozie.

Totuși, dacă în vis șobolanul mușcă pe altcineva, poate că cel care nu se poartă frumos cu ceilalți ești tu însuți. Fiți atenți la modul în care v-ați tratat unii prieteni și rude. Fii amabil și sincer cu oamenii care te iubesc.

Visează că alergi un șoarece

Direcția șoricelului care aleargă este asemănătoare cu cea a șoricelului alb: are un traseu în mijloc. Și, posibil, de la cineva apropiat! Este un moment bun pentru a evalua mai bine persoanele în care ai încredere, evitând poate să expui intimități și să împărtășești secrete.

La fel ca în visul șoricelului alb, trebuie să fii foarte atent.

Visezi despre mulți șoareci

Acest vis este un semn că ceva poate merge prost în viața ta, poate din cauza acțiunii unui adversar. Mai mulți șoareci poate însemna și o perioadă de confuzie și indecizie.

În orice caz, nu vă lăsați deranjat. Este posibil ca o persoană să încerce să te rănească, dar pentru asta există rezistența și răbdarea. Tu ești cel care dăruiește. Simțiți deja aroma de triumf?

Visând despre pisică și șoarece

Șoarece – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Poate că unele dintre relațiile tale vor suferi schimbări bruște, spre bine sau spre rău. Acest lucru se aplică atât soților, cât și prietenilor. Visarea șoarecelui și a pisicii indică o legătură puternică cu viața lor socială, anticipând atât consolidarea legăturilor afective, cât și dezacordurile cu capacitatea de a lichida întâlnirile și prietenia.

Acest vis este un bun memento de a nu face din existența ta un joc de pisică și șoarece, încercând să domine sau să te supui unui partener / prieten. Este bine să ții lucrurile într-un echilibru perfect.

Visează cu șoarecele maro

Șoarecele maro este un termen mediu între gri și negru. Cum așa? Dacă ați trecut direct prin aceste două, ceea ce vrem să spunem este că acest vis nu simbolizează o problemă minoră, dar nici nu este atât de grav. Să spunem „intermediar”. Puteți contracta o boală ușoară sau vă puteți lupta o vreme cu un prieten.

Nimic prea groaznic. Ești mai puternic decât atât.

Visând despre fecalele șoarecilor

Ce visează despre fecalele de șobolan? Nimeni nu se aștepta la asta: pe cât de bizar este, acesta este un vis incredibil de pozitiv. Este un semn de prosperitate, avere și noroc.

Da, este într-adevăr un sens surprinzător. Și puține lucruri în viață sunt la fel de satisfăcătoare ca surprizele bune.

Visul care ucide un șoarece

Am spus deja că visarea șobolanilor morți nu este un bun augur, deoarece semnalează amenințarea cu nenorocirile care stau peste familia ta. Cu toate acestea, dacă vorbim despre un șoarece ucis de tine, semnificația este destul de diferită. Fii convins că ai alături de tine puterea necesară pentru a depăși cu ușurință toate problemele din calea ta. De parcă ar fi un simplu șoarece.

Suntem siguri că îl veți găsi oricum: visul este un avertisment, o metaforă. Nu este știință exactă sau sfârșitul calendarului mayaș.

Visând la un șoarece în pat

Viața se cântărește, nu? Acest vis este un strigăt de ajutor din subconștientul tău, care nu mai suportă cantitatea de stres pe care o iei cuverturilor de pat în fiecare noapte. De asemenea, este posibil ca o experiență neplăcută să te fi marcat destul de recent.

Nu te descuraja. Fugi de același lucru. Ia viața cu pasiunea celor care știu să aibă doar una.

Visează că cauți un șoarece

Dacă visezi că ești în căutarea unui mouse, este probabil un răspuns al minții tale la dorințele de creștere personală și profesională. Căutați o oportunitate excelentă? Nu-l lăsa să alunece prin ușă!

Visând despre o capcană pentru șoareci

Șoarece – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Ai visat că înființezi o capcană pentru șoareci? Nu ești un prost. Profitați de fiecare ocazie pentru a crește. „Capcana” ta reflectă de fapt doar cum nu lași nimic să scape.

Cu toate acestea, găsirea șoarecilor în capcana pentru șoareci poate avea sensul opus: tu poți ajunge să cazi în capcana pentru șoareci. Nu vă lăsați păcăliți de mirosul de brânză!

Visând la un cuib de șoareci

Visarea unui cuib de șobolan se întoarce într-o oarecare măsură în sensul de a visa la mulți șobolani: vestitor de evenimente neplăcute și prieteni falși care se pregătesc să te trădeze.

Nu te lăsa zguduit. Amintiți-vă că nu sunteți un șoarece. Fără să vă simțiți aplecați, ridicați-vă după fiecare cădere, pregătiți pentru orice vine și pleacă.

Visând despre un șobolan

Ce înseamnă să visezi la un șobolan? Acest vis simbolizează trădarea și acțiunile perfide. Fiți conștienți, deoarece poate exista cineva care dorește să profite de inocența și bunăvoința voastră. Nu te lasa folosit de nimeni!

5/5 - (1 vote)