Statuie – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi o statuie înseamnă că în viața ta urmează să se producă schimbări. Poate reprezenta, de asemenea, nevoia de a umple un gol din viața ta sau, de asemenea, faptul că trebuie să fii mai ferm cu situațiile din viața ta.

Ce înseamnă să visezi o statuie?

În viața reală, statuile reprezintă lucrări de sculptură create cu scopul de a înfățișa o anumită entitate, fie ea imaginară sau reală.

Adesea, aceste statui înfățișează o divinitate, sfinți sau chiar îngeri, iar în catolicism sunt de obicei binecuvântate ritualic, primind astfel numele de imagine.

Dar visele de statuie au și alte concepte și semnificații. Visul unei statui poate însemna chiar schimbări mari sau o fază de transformare.

Pe de altă parte, semnificația visului cu statuie poate reprezenta și necesitatea de a adopta o poziție ceva mai fermă dacă nu poți face față anumitor situații.

Visezi că vezi o statuie

Dacă visezi că vezi o statuie, înseamnă că există un gol în interiorul tău și că nu poți umple acel gol din tine, ceea ce îți provoacă anumite sentimente negative.

În plus, atunci când încerci să maschezi acest gol, ajungi să îi minți pe ceilalți, de obicei pe cei mai apropiați oameni, ceea ce îi poate răni pe aceștia fără ca tu să ai această intenție.

Așa că evită să faci asta. Cel mai bine este să fii sincer și să discuți despre sentimente, astfel încât să nu rănești pe nimeni și să realizezi că acest gol nu este pentru toată viața.

În primul rând, fă o autoanaliză pentru a înțelege ce înseamnă acest gol și care este originea lui, astfel încât să poți lucra pornind de la el și să dezvolți acea parte care are nevoie de îngrijire și atenție.

Pe de altă parte, a visa că vedeți o statuie are și alte simbolistici, cum ar fi faptul că vă indică faptul că trăiți în mijlocul falsității, adică că sunteți înșelat de cineva care reprezintă o imagine (cum ar fi o statuie) care cu greu va fi adevărată.

Dacă acesta este cazul, fiți conștienți că, oricât de frumoasă ar fi iluzia, este întotdeauna mai bine să trăiți cu realitatea, iar oamenii care înșală sunt întotdeauna rău intenționați.

Visul de a visa la construirea unei statui

Constroys A Statue

Să visezi că construiești o statuie poate însemna că urmează o veste bună. Dacă sunteți căsătorit, poate indica faptul că va sosi un nou membru în familie, iar acest lucru va reprezenta cu siguranță sosirea unui nou copil, a unui bebeluș care este pe drum.

Dacă nu ești încă căsătorit, poți indica faptul că vei primi o cerere în căsătorie foarte curând, o veste minunată pentru cei care așteaptă acest lucru de ceva timp, nu-i așa?

În plus, a visa că construiește o statuie se referă și la construirea propriilor planuri.

Visezi că îți cumperi o statuie

Atunci când visezi că îți cumperi o statuie, subconștientul tău indică faptul că vei avea parte de multe bucurii în relația cu familia ta, acest lucru se poate referi și la proiecte abandonate și dorințe care se pot împlini atunci când te aștepți mai puțin, simbolizând idealizări pozitive.

Totuși, a visa că îți cumperi o statuie are și o altă reprezentare, avertizând poate asupra modului narcisist al acesteia. Dacă acesta este cazul, a venit momentul să lucrați la empatie și să vă dezvoltați dragostea pentru ceilalți. Iubirea de sine este grozavă, dar în mod exagerat îți poate ruina relațiile și viața personală în general.

Visează că este o statuie

Să visezi că este o statuie poate fi ceva înfricoșător, este cu siguranță terifiant dacă ai încercat să te miști fără succes.

Dar atunci când visezi că este o statuie, este un indiciu că ești limitat, poate foarte nemișcat, și că trebuie să dezvolți atitudini și să te miști mai mult pentru a nu intra într-o stare de letargie.

Așadar, fiți entuziasmat, începeți un proiect, faceți-vă mai mulți prieteni, puneți planurile în practică și nu așteptați ziua de mâine, adică treziți-vă la viață, pentru că ea trece fără să vă dați seama, nu fiți doar un spectator al realității voastre.

Visul de a visa la statuie câștigând viața

Dacă ajungi să visezi statuie care prinde viață, acest lucru reprezintă faptul că vrei să te împaci cu cineva, sau chiar speri să reiei o relație care s-a încheiat brusc.

Cu siguranță că acest vis simbolizează nevoia ta de a da viață unui lucru care poate nu mai există, însă este necesar să evaluezi dacă această prietenie ruptă sau vechea relație uzată merită să fie salvată.

Dacă crezi că aceste relații pot prinde din nou viață, mergi la luptă în căutarea ei, dar dacă analizezi și constați că într-adevăr nu merită efortul de a relua această relație, atunci așteaptă, pentru că viața te poate surprinde cu noi prietenii și relații.

În plus, visele în care statuia prinde viață pot reprezenta reluarea unor proiecte vechi, poate este un moment bun pentru a continua planurile întrerupte anterior.

Visează statuia care plânge

Crying Statue

Visul unei statui care plânge poate însemna pasiunea și devotamentul pe care îl ai pentru ceva sau cineva.Dar, în plus, poate indica și faptul că vei reuși să realizezi ceva aproape imposibil, simbolizat în vis printr-un fel de miracol.

Visul unei statui uriașe

Să visezi o statuie gigantică, o sculptură mult mai mare decât cea reală, poate indica faptul că ar trebui să mai stai puțin pe gânduri, pentru că poate soarta îți va da o mare sperietură.

Dar ia-o ușor, nu înseamnă neapărat ceva rău. Asigură-te doar că ești pregătită din timp pentru această surpriză fără prea mare șoc.

Visul unei statui a unei persoane cunoscute

Să visezi o statuie a unei persoane cunoscute poate fi un vis foarte amuzant sau, într-un fel, chiar înfricoșător.

Dar dacă ați visat o persoană cunoscută sau un prieten sub forma unei statui, înseamnă că ar trebui să priviți mai departe, poate că este o altă perspectivă necesară pentru a vizualiza o soluție greu de găsit.

Dar, să știți că, indiferent ce căutați, căutarea este aproape de final. Prin idealurile tale, îți vei recunoaște obiectivele și în primul rând le vei atinge.

Dacă statuia este a unei femei, este bine să vă amintiți trăsăturile ei particulare: era statuia veselă sau cu o înfățișare serioasă?

Dacă era zâmbitoare, reprezintă o femeie sociabilă, sigură și inteligentă; dimpotrivă, dacă era serioasă, reprezintă o femeie plină de orgoliu și de o anumită mândrie.

Dacă visătorul este un bărbat, acesta dezvăluie caracteristicile persoanei cu care te implici; dacă ești femeie, poți reprezenta propriile tale caracteristici de astăzi.

Visează Statuia Sfântă

Holy Statue

A visa statuia unui sfânt, adică statui sau sculpturi de cult, poate simboliza faptul că ai teamă pentru un anumit păcat sau atitudine necorespunzătoare, ca și cum ți s-ar reproșa că l-ai mințit pe Dumnezeu. însă, visele de statuie în acest fel, în care vezi statuia unui sfânt, reprezintă și faptul că și alte persoane din jurul tău îți împărtășesc ideea sau părerea, chiar dacă nu știu, un fel de închinare la același lucru sau persoană, ca un devotament.

Visează multe statui

Să visezi că vezi multe statui sau că ești martoră la multe statui împreună în același grup, indică faptul că s-ar putea să te sabotezi, să eșuezi în ceva prin propriile greșeli. pe de altă parte, dacă aceste statui sau sculpturi reprezintă zei, acest lucru simbolizează de fapt că vei avea un mare succes într-un timp scurt. Așadar, fiți cu ochii pe oportunitățile viitoare.

5/5 - (1 vote)