Telefon Mobil – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi la telefoane mobile înseamnă că ți-e teamă să renunți la unele lucruri. Este important să înțelegeți că nu totul va fi la dispoziția dumneavoastră pentru totdeauna.

Ați visat vreodată un telefon mobil sau că ați manevrat un telefon mobil? Dacă ai ajuns până aici, sunt șanse mari să fi făcut-o. Dar, înainte de toate, o curiozitate: ai observat cât de greu era să citești ce era pe ecran? Ei bine, acest lucru se întâmplă pentru că visele sunt dirijate de partea emoțională a creierului nostru, ceea ce înseamnă că partea logică, neocortexul, este dezactivată.

Acest lucru vă permite să faceți sau să fiți martori la lucruri absurde și să vi se pară complet normale, dar este și ceea ce vă împiedică să citiți ceva într-un vis, cum ar fi vreo notificare sau vreun mesaj pe ecranul dispozitivului dumneavoastră, în cazul în care ați visat sau veți visa un telefon mobil. Ei bine, acum să mergem mai departe.

Telefoanele sunt niște conectori care ne conectează cu persoane aflate la distanță fizică de noi, iar în vise ele au exact această reprezentare simbolică, pentru că funcția lor este înțeleasă de noi exact în acest fel.

Semnificația visului cu un telefon mobil este strâns legată de această funcție primară a telefoanelor. Crearea de conexiuni și aducerea oamenilor laolaltă. Așadar, capacitatea de a ajunge la oameni, de a te conecta cu ei și de a crea legături emoționale, este unul dintre principalele concepte asupra cărora trebuie lucrat atunci când vine vorba de interpretarea a ceea ce înseamnă să visezi cu telefoane mobile.

Mai jos, vom analiza câteva dintre numeroasele scenarii comune legate de telefoanele mobile atunci când avem de-a face cu visele. Acestea vă vor ajuta să descifrați ceea ce poate sugera visul. Trebuie remarcat faptul că citirea viselor este, de asemenea, foarte mult influențată de locul în care se află telefoanele, fie că sunt acasă sau la birou. Ei bine, haideți.

Visul în care se vede un telefon mobil

Înseamnă că îți este teamă să te îndepărtezi de persoanele pentru care ai o mare considerație. Îți dorești să ai mereu la dispoziție aceste persoane, fie pentru o conversație bună, fie pentru consiliere, ai încredere și le apreciezi compania și îți este teamă să nu le pierzi.

Deși această afecțiune este întotdeauna un sentiment care trebuie cultivat, este bine să fii cu ochii în patru pentru a nu deveni gelos sau, ceva și mai rău, o relație posesivă. Acest vis poate însemna, de asemenea, că tu crezi că cineva care se află la distanță are nevoie sau vrea să vorbească cu tine.

Visezi că vorbești la telefonul mobil

Telefon Mobil – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Dacă ai visat că vorbeai la telefonul mobil, probabil că ai o dorință nesatisfăcută, dar care a fost de mult timp fantasmată, sau o problemă persistentă ți-a absorbit energiile și simți că este timpul să pui capăt acestei probleme. Atitudinea este cuvântul cheie în oricare dintre aceste situații, dar, desigur, în tot ceea ce faci sau vrei să faci, nu uita să te asiguri că nu vei trece peste nimeni. Tot ceea ce faci, se întoarce din nou la tine. Angajați-vă să practicați ceea ce este bun.

Visează că îți cumperi un telefon mobil

Telefon Mobil – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Să visezi că îți cumperi un telefon mobil poate sugera nevoia de a te apropia de oameni, de a fi deschis la noi experiențe și posibilități.

Păstrarea intimității are gradul ei de importanță, fie pentru a nu deveni inoportuni, fie pentru a avea momente de reflecție, însă, a ne închide prea tare poate însemna și pierderea diverselor oportunități, poate chiar cea de a găsi dragostea. Dar să fim realiști, poate ai visat că îți cumperi un telefon mobil doar pentru că a venit timpul să îl schimbi pe al tău. Chiar așa?

Visezi că primești un apel pe telefonul mobil

Atenție la atitudinile pripite. Dacă visezi că primești un apel pe telefonul mobil înseamnă că subconștientul tău te avertizează asupra unor decizii luate fără a fi analizate cu parcimonia și analiza cuvenite.

Oprește-te, respiră, citește bine contractul, sfătuiește-te cu persoane de încredere, vezi dacă este o relație care chiar merită, dacă este momentul să îți deschizi o afacere sau să îți schimbi locul de muncă. Revedeți-vă conceptele.

Visează că găsești un telefon mobil

Să visezi că găsești un telefon mobil este un indiciu că ești deschis la noi relații amoroase, să faci noi prietenii și să cunoști locuri noi. Poate însemna că urmează o călătorie, așa că este bine să rămâi în alertă și să profiți de ocazie atunci când se va ivi.

Visezi că îți pierzi telefonul mobil

Telefon Mobil – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

A visa că pierzi un telefon mobil poate fi un avertisment că te îndepărtezi de persoanele importante pentru tine. Adesea, munca excesivă sau chiar o nouă relație de iubire ne poate îndepărta de prieteni sau de familie. Nu lăsați să se întâmple acest lucru.

Dacă munca este cea care îți răpește timpul, nu uita niciodată că familia ta – chiar dacă pentru ea muncești atât de mult – are nevoie de prezența ta mai mult decât de banii tăi. Dacă vă îndepărtați de persoanele dragi din cauza unei noi relații, faceți un efort pentru a vă apropia atât pe voi, cât și pe prietenii și familia voastră.

Visează că primești un telefon mobil

Interpretarea depinde de cine v-a dat acest telefon. A fost cineva din familia ta sau din cercul tău de prieteni? A fost cineva de la locul de muncă sau cineva cu care întreții sau ai avut o relație de iubire? Acest vis sugerează că această persoană vrea să se apropie de tine sau să se întoarcă la tine.

Este posibil ca un fostului iubit să îi fie dor de tine și să vrea să reia povestea de dragoste, un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, o rudă căreia îi este dor de tine sau cineva de la serviciu care vrea să consolideze relația. Fiți cu ochii pe cei din jurul dumneavoastră.

Visezi că îți lași telefonul mobil să cadă în apă

Apa este un simbol puternic de curățare și purificare, așa că, contrar a ceea ce ar putea părea, dacă telefonul tău mobil a căzut în apă în vis, acesta este un semn bun. Oamenii te apreciază și vorbesc de bine despre tine. Dar dacă apa în care a căzut este murdară și întunecată, mesajul are un sens opus și este posibil ca bârfele și intrigile să te înconjoare.

Visezi că îți lași telefonul mobil să cadă pe jos

Faptul că lași telefonul mobil să cadă și să se spargă în vis, sau chiar că găsești un telefon mobil stricat, sugerează sentimentele tale legate de conexiunile și accesele din viață care au fost sau vor fi compromise și ruinate. Visul anunță că unele dintre prieteniile sau relațiile tale apropiate vor suferi daune care pot deveni irecuperabile.

Acest lucru se poate întâmpla din cauza a ceva ce poți spune sau face, sau poate fi vorba și de o neînțelegere între tine și persoana respectivă. Oricum ar fi, recuperarea unei relații bune va depinde de o cantitate considerabilă de resurse și timp, precum și de bunăvoință.

5/5 - (2 votes)