Țestoasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi o broască țestoasă înseamnă că o surpriză foarte bună va apărea în viața ta când te aștepți mai puțin, aducându-ți multe bucurii. De asemenea, poate reprezenta un semnal de alarmă pentru ca tu să fii mai atent în relațiile cu alte persoane.

Pentru poporul chinez, broasca țestoasă reprezintă universul; carapacea sa rotundă este ca cerul, iar planul său inferior ca pământul. Broasca țestoasă este, de asemenea, asociată în mod obișnuit în diverse culturi din întreaga lume ca simbol al cunoașterii, al concentrării și al înțelepciunii. Pentru că are capacitatea de a-și aduna capul în interiorul carcasei și de a se izola, acest simpatic animal este, de asemenea, o emblemă a prudenței și înțelepciunii.

Broasca țestoasă merge încet pe pământ, dar privirea sa, în schimb, este sagace. În ape, este un animal agil și rapid. Lecția pe care ne-o învață într-o lume a actualizărilor constante și a notificărilor neîncetate în palmă, este să ne oprim pentru a ne trage sufletul și a medita la acțiunile noastre.

Ne învață să privim în interiorul nostru și să căutăm soluții solide cu impact pe termen lung. Semnificația visului cu o broască țestoasă este, de asemenea, un indiciu că trebuie să mergi mai încet, să ai mai multă răbdare – așa cum a făcut broasca țestoasă în cursa sa împotriva iepurelui din celebra fabulă – precum și să îți exprimi teama de a înfrunta realitatea vieții ascunzându-te, așa cum face aceasta ascunzându-și capul.

Diferitele semnificații ale viselor depind foarte mult de ceea ce vedeți în timpul visului în sine, așa că haideți să vedem câteva exemple pentru a înțelege mai bine semnificația unui vis cu o broască țestoasă.

Visezi că vezi o broască țestoasă

Țestoasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Este de bun augur, înțelepciune, longevitate și loialitate să visezi că vezi o broască țestoasă, însă, poate fi și un avertisment pentru tine să încetinești în anumite relații sau în alte domenii ale vieții tale.

Visul despre un pui de broască țestoasă

Dacă puiul este sănătos, este un semn că ceva ce îți dorești cu adevărat este pe cale să devină realitate. Cu toate acestea, dacă cățelul este bolnav, a visa un cățeluș țestoasă reprezintă dezamăgire sau vești proaste care se apropie. În acest caz, la fel ca și broasca țestoasă, este timpul să vă păstrați calmul.

Visează o broască țestoasă de mare

Faptul că visezi o broască țestoasă de mare sau o broască țestoasă în apă este un semn că îți ascunzi emoțiile și gândurile. Găsește pe cineva cu care să te deschizi și în care să ai încredere. Păstrarea emoțiilor și gândurilor tensionate este o cauză de boală și poate interfera cu sănătatea ta mentală, acest vis servește ca o alertă pentru tine să te deschizi înainte ca organismul tău să se manifeste fizic.

Visul unei broaște țestoase mari

Broasca țestoasă este, într-un fel, neobișnuită, deoarece multe dintre ele trăiesc mai mult decât oamenii și pot ajunge la mai mult de un secol de vârstă. În vise, mărimea unei broaște țestoase reprezintă vârsta acesteia, deci cu cât este mai mare, cu atât este mai bătrână. Acest lucru are o legătură directă cu propria noastră mortalitate și cu modul în care ne simțim în legătură cu ea, așa că a visa o broască țestoasă mare simbolizează teama ta de a îmbătrâni și de a muri.

Visând la o broască țestoasă uriașă

Țestoasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă broasca țestoasă din visul tău este uriașă și neobișnuită din punct de vedere proporțional, acest lucru poate însemna timiditate și dificultate în a renunța la alte persoane, adică te ascunzi în interiorul “carcasei”.

Broasca țestoasă din visul tău te poate reprezenta pe tine sau pe cineva cu care relaționezi cel mai intim. Dacă te identifici cu interpretarea acestui vis, acesta poate fi un avertisment pentru tine să te eliberezi de legăturile timidității, pentru că acestea pot dăuna într-un anumit sens evoluției tale.

Visul unei broaște țestoase mici

Țestoasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Visul unei broaște țestoase mici semnalează începutul unor mari victorii. Obiectivele pentru care ați luptat sunt pe cale să fie atinse. Bucurați-vă!

Visează o broască țestoasă care mușcă

Țestoasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Primirea unei mușcături de broască țestoasă într-un vis este un semn de avertizare. Cineva care v-a fost credincios mult timp s-ar putea să obosească.

Poate fi vorba de o prietenă sau de un iubit care vrea să facă un pas mai mare în relație și s-a săturat să aștepte atitudinea sau decizia ta, sau poate fi vorba de afaceri, de un client sau de un partener. Pe de altă parte, să visezi o mușcătură de broască țestoasă este, de asemenea, un semn că răbdarea ta s-ar putea să se epuizeze din anumite motive.

Visul unei broaște țestoase verzi

Să vezi o broască țestoasă verde semnalează vigoarea și vitalitatea în viața ta, precum și speranța și vindecarea de o anumită boală.

Visul unei broaște țestoase care aleargă

O broască țestoasă care se mișcă repede sau chiar aleargă, este echivalentă cu cineva care trebuie să se strunească pe un anumit subiect. Mergi încet în anumite aspecte sau direcții ale vieții, iar subconștientul tău încearcă să te împingă.

Visând multe broaște țestoase

Țestoasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 6

Acest tip de vis reprezintă obstacolele pe care le vei întâmpina în urmărirea scopurilor tale sau poate simboliza prietenii false. Este momentul să îți revizuiești propriile atitudini și să înțelegi ce este greșit și ce poate sabota creșterea și evoluția ta. Aceleași atitudini pot atrage în viața ta persoanele nepotrivite.

Visezi o broască țestoasă cu copita ruptă

Stima de sine scăzută și acceptare. Are legătură cu procesul nostru de îmbătrânire și este firesc să îmbătrânim. Important este să vă păstrați o minte și atitudini tinere. Fiecare vârstă are beneficiile și poverile ei.

Visul care mănâncă broască țestoasă

Să visezi că mănânci broască țestoasă este un semn bun de longevitate și de plăceri în viață. Vei avea parte de experiențe plăcute și de o sănătate bună. Dar dacă ai văzut un alt animal care mănâncă o broască țestoasă, cum ar fi un șarpe, ar putea fi un avertisment că încearcă să o transmită mai departe. Rămâneți pe recepție!

Visul unei broaște țestoase cu fața spre spate

Poate însemna că te afli sau te vei afla într-o situație greu de rezolvat. O broască țestoasă poate să moară dacă nu ai ajutor pentru a te deplasa, nu aștepta ca un val să vină din nou peste tine, caută ajutor de la un prieten sau o rudă.

Visul în care moare o broască țestoasă

Dacă în visul tău ucizi accidental broasca țestoasă, înseamnă că trebuie să încetinești în anumite sarcini, la urma urmei, graba este dușmanul perfecțiunii. Acum, dacă ați ucis o broască țestoasă pentru a mânca, acesta este un semn că există bogăție pe drum.

Visezi că ai cumpărat o broască țestoasă

Dacă ai visat că ai cumpărat, sau chiar ai câștigat, o broască țestoasă, fii fericit! Este un semn de mare sănătate și prosperitate. Rămâi pe drumul cel bun și așteaptă cu credință.

Visezi un ou de broască țestoasă

Țestoasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 7

Visul cu ouă de broască țestoasă sugerează că învățați să delegați responsabilități. Probabil că ați acaparat totul pentru dumneavoastră; problemele, grijile… La serviciu, aveți răbdare cu colegii sau angajații și lăsați-i să se descurce singuri cu problemele. Acasă, s-ar putea să trebuiască să aveți încredere și să acordați mai multă libertate copiilor, soțului sau fratelui mai mic.

5/5 - (1 vote)