Urină – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi urină înseamnă două lucruri, fie că trebuie să încerci să-ți abandonezi emoțiile, fie că cea mai spirituală interpretare este că cheltuiești mulți bani. Prin urmare, a vedea urină în visul tău reprezintă sentimentele pe care le-ai respins. Alternativ, visul poate fi un joc de cuvinte despre atitudinea ta furioasă.

Ce înseamnă să visezi urină?

În acest fel, visele cu urină pot simboliza curățarea și eliberarea emoțiilor negative sau reprimate. În funcție de contextul visului, urinarea este simbolică pentru faptul că ai sau nu controlul de bază în viața ta. Așadar, ești literalmente supărat și nu te exprimi într-un mod pozitiv sau constructiv.

Să visezi că urinezi în public simbolizează lipsa de intimitate în anumite chestiuni personale. În acest caz, semnificația visului cu urină indică faptul că încerci să-ți stabilești limitele și să-ți marchezi teritoriul.

Dar a visa că cineva urinează pe tine indică sentimentul de povară emoțională al visătorului. Alte persoane își varsă toate sentimentele în tine. Dimpotrivă, ceea ce înseamnă să visezi la urină simbolizează lipsa sa de valoare de sine.

Cu toate acestea, a visa că ai urinat accidental pe tine sau că ai făcut pe tine însuți sau că ai făcut pe tine însuți înseamnă că ești în pragul unei explozii emoționale. Prin urmare, ești disperat să eliberezi toate sentimentele pe care le-ai păstrat în tine.

Visezi că urinezi

Să visezi că urinezi înseamnă eliberarea energiei negative și a emoțiilor reprimate. Prin urmare, a urina în vis, potrivit textelor antice, indică o tulburare în viața ta privată. Dar dacă ați visat că faceți pipi, acest lucru este de obicei foarte bun, simbolizând prosperitatea și bogăția. Acest vis indică succesul în aventurile tale actuale și un viitor fericit.

De obicei, este un semn că lucrurile bune intră în viața ta. Și chiar dacă întâlniți provocări pe parcurs, le puteți depăși cu ușurință și vă puteți atinge obiectivele. Uneori, acest vis indică dorința ta de a împărtăși unele chestiuni private și secrete cu cineva pe care îl consideri un prieten loial.

Visează că urinezi în locuri publice

Urinate In Public Place

Dacă ați urinat în public în vis, acest lucru dezvăluie iresponsabilitatea și lipsa de intimitate a cuiva în viață. Așadar, cineva apropiat ție a fost în centrul atenției, dorind ca ceilalți să te admire. De asemenea, acest vis are legătură cu discreția, pentru că în viață discreția merge foarte departe, mai ales dacă oamenii chiar te priveau cum faci pipi.

Simbolizează, de asemenea, lipsa de intimitate cu afacerile lor personale. Pentru că ai impresia că oamenii îți urmăresc în permanență toate mișcările, inclusiv pe cele pe care ai vrea să le păstrezi pentru tine.

Visezi că urinezi în baie

Dacă în visul tău ai urinat într-o baie, acest lucru reprezintă anumite sentimente pe care le-ai respins recent. Visul prezice, de asemenea, că ai control deplin asupra vieții tale. Ceea ce este bine, dar te poate împiedica să simți frumusețea spontaneității.

Nu îți permiți să îți exprimi “adevăratul sine”, iar acest lucru poate sugera că porți o mască, crezând că te va proteja de intențiile rele ale oamenilor. Încercați să vă “marcați” teritoriul în toate aspectele vieții. Cu toate acestea, va întâmpina în curând dificultăți în viața personală. În acest fel, cineva va dovedi că nu puteți obține întotdeauna ceea ce vă doriți.

Visează că miroase a urină

Mirosul de urină în vis poate indica faptul că sunteți cu adevărat deshidratat. Așadar, observarea unui miros puternic de urină în vis poate reprezenta faptul că organismul tău îți spune să bei mai multă apă.

Așadar, bea acest pahar de apă. De asemenea, intrarea în băi urât mirositoare în vis poate sugera că trebuie să controlați o situație, mai ales în contextul muncii. Din punct de vedere spiritual, dacă ați simțit miros de urină, aceasta implică intuiția dvs. puternică și al șaselea simț.

Visează că nu poți urina

Can't Urinate

Este posibil chiar să te trezești foarte nervos, anxios și speriat după ce ai visat că nu poți urina, dar fii sigur că acesta este un semn bun pentru viața ta. Acest vis a venit să spună că, în scurt timp, problemele și grijile tale vor lua sfârșit.

Așadar, s-ar putea să treci prin momente dificile în această etapă, dar orizontul pentru o nouă etapă mai fericită și mai sănătoasă este deja la vedere. Așa că ar trebui să încerci să rămâi bine din punct de vedere emoțional, să ai mereu încredere și să încerci să faci lucruri bune, pentru că nu există nicio îndoială că vei putea intra în această nouă fază care te va înveseli.

Visează că urină cu sânge

Dacă visezi că urina ta este roșie sau cu sânge, poți prezice o pierdere a pasiunii în viață. În realitate, sângele găsit în urină indică faptul că este posibil să aveți pietre la rinichi sau anemie. Dar dacă ai urinat sânge în vis, unele texte prezic că urmează un moment dureros, dar, odată cu acesta, vei găsi cea mai bună cale de a-ți atinge obiectivele.

Visează că bei urină

Să visezi că bei urină este un semn de bun augur pentru proprietăți și mulți bani, dar și pentru o sănătate foarte bună în viața ta. Cu toate acestea, faptul că bei urină în vis simbolizează și teama ta de a-i lăsa pe ceilalți să afle despre emoțiile tale negative. Vei ajunge la extrema de a te pedepsi dacă dai dovadă de puțină negativitate. De asemenea, acest lucru demonstrează că nu ai niciun simț al valorii de sine.

Visează o baie de urină

Acesta nu este un vis important. Ar putea însemna că există o lipsă de control în viața ta. Deci, dacă observați că se întâmplă o problemă, visul poate sugera că veți rezolva orice.

Visul de urină întunecată

Urina întunecată în vis este un semn că gândurile sau ideile tale pot fi corupte sau contaminate. Sau că ceea ce îți dorești poate fi dăunător și că rezolvi lucrurile prin minte și corp.

Visezi urină de câine

Dog Urine

Văzând urină de câine în vis indică faptul că un prieten cel mai bun sau o rudă apropiată se va apropia în curând de tine pentru a petrece timp. Iar aceasta poate fi o bună ocazie de a discuta lucruri. Așadar, dacă ai văzut un câine făcând pipi în vis, este un semn bun. De obicei, reprezintă petrecerea unor momente plăcute în compania unui membru al familiei sau a unui prieten apropiat.

Visând urină cu sânge

A face pipi și a vedea sânge în urină într-un vis indică dezordine în relația ta personală. Astfel, ceva a mers teribil de prost în relațiile tale interpersonale și se poate întâmpla de ceva timp. Prin urmare, vei începe să observi în curând semne de prietenie și de fărâmițare a relațiilor. Așadar, dacă ai visat urină cu sânge, acest vis este un semn rău. Visul indică, de obicei, faptul că aveți unele probleme de sănătate. Uneori, acest lucru înseamnă că vă pierdeți motivația și pasiunea în viață.

Visează urină de iepure

Visul cu urină de iepure prezice un moment neplăcut datorită neglijenței altcuiva. Prin urmare, acest vis este un avertisment de a vă observa cuvintele și acțiunile. Visul cu urină de iepure indică, de asemenea, că puteți acționa cu aroganță după ce ați efectuat anumite acțiuni norocoase. Așadar, fiți prudenți atunci când câștigați la loterie sau la joc și rămâneți discreți.

Visând urina de iepure

Este legat de nevoia de a elibera emoțiile pentru a renaște. Acest vis indică faptul că trebuie să eliminați emoțiile negative. Visul tău este un mesaj clar că poți depăși orice. Visul unui bebeluș urinând indică renașterea și un nou început. Adesea, acest tip de vis apare atunci când simți că nu poți realiza nimic. Poate fi rezultatul unei mentalități negative.

5/5 - (1 vote)