Usturoi – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Usturoiul poartă un puternic simbolism spiritual de protecție și, de asemenea, cel al unei arme pentru a alunga spiritele rele. Usturoiul este o rudă apropiată a cepei, bulbii săi sunt folosiți pe scară largă la gătit, dar nu numai în el. Mai multe simpatii și magie au planta ca ingredient principal, în special în rândul practicienilor Wicca, vrăjitoria modernă.

Deși cea mai imediată asociere cu usturoiul este cea imortalizată de poveștile contelui Dracula – unde vânătorii de vampiri îl înfășoară ca niște coliere în jurul gâtului înainte de a se aventura în zorii zilei cu crucifixele lor mari de lemn în mână vânătorii de sânge – usturoiul, când este văzut în vise, este, de asemenea, un minune minune de sănătate și fertilitate.

Semnificația visării cu usturoi aduce cu sine bunul augur al sănătății și al protejării, dar universul viselor este un teren vast, plin de pante, dealuri și munți, ceea ce face nu atât de simplu să descifrezi ce înseamnă să visezi cu usturoi. În anumite situații, ceea ce ar fi un semn de calm și liniște poate fi opusul: dezacorduri și conflicte.

În același mod, ceea ce ați putea judeca ca un rău augur, atunci când este interpretat de cei care înțeleg, vă poate aduce un mesaj de credință și încredere în viitor. Acestea și altele arta interpretării viselor trebuie făcută de cei care înțeleg subiectul. Din fericire ai ajuns la locul potrivit.

Visând că vezi un usturoi

Aici, usturoiul este un instrument pentru a vă avertiza cu privire la ceva negativ care trebuie expulzat. În acest caz, este o problemă de sănătate care vă poate afecta pe dumneavoastră sau pe o rudă apropiată. O verificare ar putea fi o idee bună.

Visează că mănânci usturoi

Usturoi – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Totul trece, nu-i așa? Și, de ce nu ar trece și o fază proastă care ar putea veni? Nu vă faceți griji prea mult despre ce rău s-ar putea întâmpla. A visa să mănânci usturoi este la fel de mult un semn al unei perioade proaste care ar putea să vină, precum este un semn că vei trece peste el cu slăbiciune. În funcție de modul în care îl priviți, puteți vedea paharul pe jumătate plin (ceea ce indică faptul că îl veți depăși) sau îl veți vedea pe jumătate gol (pentru că va fi dificil). Perspective.

Visând că cumperi usturoi

Acesta este un semn al închiderii unor bune oferte, totuși, vechea zicală este încă valabilă aici: asigurarea a murit de demult. De multe ori, o ofertă excelentă de afaceri poate părea – și poate fi cu adevărat – interesantă pe termen scurt, totuși, dacă pășiți prea adânc și ajungeți să investiți mai mult decât ar sugera prudența, pe termen lung acest lucru vă poate provoca pierderi. Nu vă scufundați la cap și țineți ochii la orizont departe.

Visul unui cățel de usturoi

Așteptările sunt făcute pentru a fi încălcate, la fel ca și promisiunile. Nu fixați mari speranțe în ceea ce vine de unde nu aveți control absolut. Uite acum, dacă nu vorbim despre ceva care s-a întâmplat deja, nu ai control absolut asupra – iertă-ne redundanța – absolut nimic. Dacă cineva te-a dezamăgit, poate că nu este vina persoanei respective, ci a ta pentru că ai așteptat prea mult.

Visând la usturoiul prăjit

Usturoiul prăjit expiră o aromă excelentă care lasă pe toată lumea cu apă în gură. Visarea usturoiului prăjit simbolizează acest parfum care răspândește și sperie totul rău departe de tine. În acest caz, cel mai bun augur. Succesul pe care l-ai dorit atât de mult se apropie și ceva pozitiv foarte important este pe cale să se întâmple. Rămâi pe drumul cel bun.

Visând usturoiul și ceapa

Usturoi – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Din nou acel miros bun care te înfometează doar prin gândire. Această asociere intrinsecă a celor două ingrediente și ceea ce inspiră împreună reprezintă exact sentimentul de pace pe care ni-l aduc. De sațietate, fericire și împlinire. Acesta este un vestitor al lucrurilor foarte bune care vin la tine. Nu-i lăsați să scape.

Visând coaja de usturoi

Dacă în visul tău au apărut cojile de usturoi, aceasta reprezintă ceva ce ai pierdut cu ceva timp în urmă și pe care îl vei regăsi. Poate fi chiar un vechi prieten care îți va da un telefon sau, dacă acest lucru de a primi apeluri telefonice ți se pare ciudat, te va adăuga la rețeaua ta socială preferată. Nu este nimic care să împiedice faptul că acest lucru pe care îl veți găsi din nou este verigheta dvs. sau chiar un picior de șosete lipsă. Oricum … O vei găsi, fii sigur.

Visând la capul de usturoi

Un cap întreg de usturoi este un semn că ai putea avea probleme, dar în cele din urmă, totul se va termina bine. Oricum, este un lucru bun să stai departe de necazuri, argumente și bârfe. Vă pot pune în situații jenante și foarte plictisitoare în mediul dvs. de lucru sau cu cineva care vă place.

Visând usturoi zdrobit

Usturoi – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Nu e un lucru bun, să fiu sincer cu tine. Relația iubitoare este zdruncinată, problemele din mediul de lucru, pierderea unei afaceri. Orice situație poate deveni critică dacă ați văzut usturoiul zdrobit. Mergeți cu precauție și încercați să evitați certurile și să vă lăsați gura. În general, dacă știi să te descurci, lucrurile ar trebui rezolvate, dar va depinde exclusiv de tine.

Visând la o mulțime de usturoi

Aveți grijă la cuvinte, deoarece acestea îi rănesc atât pe ceilalți, cât și pe voi înșivă. Maximul că tot ce merge, se întoarce sau legea lui Newton, că tot ce urcă trebuie să coboare, este o lege imuabilă a universului. Sezonul neînțelegerilor este deschis, deci evitați să vorbiți prea mult sau chiar să dați păreri sau „critici constructive”. Cel puțin în următoarele săptămâni.

Visând la usturoiul alb

Visul pentru care ai luptat atât de mult are toate șansele să se împlinească. Desigur, asta datorită efortului și dăruirii tale, așa că bucură-te! Marea zi este mai aproape ca niciodată!

Visând la sacul de usturoi

Punga cu usturoi reprezintă că vei intra în curând într-una furată, dar că va apărea cineva care să te sprijine. Un augur de necazuri este cu siguranță ceva rău, dar un augur al unui prieten adevărat sau al unei persoane care poate deveni acest prieten, care vine să te ajute, este o gură de speranță pe care nu o poți disprețui. Fii recunoscător și dă înapoi ajutorul cât mai curând posibil.

5/5 - (1 vote)