Vărul – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa vărsător înseamnă momente fericite, de bucurii și glume. Este legat de problemele de familie.

Ce înseamnă să visezi verișoară?

Această referință poate indica atât trecutul, adică copilăria, când, în mod normal, familia este de obicei mai prezentă în viața celor mai mulți oameni, cât și prezentul, indicând evenimente, bune sau rele, care urmează să aibă loc. Este necesar ca persoana care a visat să acorde mai multă atenție familiei sale sau să rezolve conflictele existente.

Gândiți-vă: adesea, visele cu verișoarele ne amintesc de copilăria noastră și este obișnuit să avem momente minunate cu verișorii noștri, când erau mai prezenți în viața noastră – asta, desigur, dacă povestea de viață cu ele a fost bună. De-a lungul timpului, este foarte probabil că v-ați îndepărtat, cu sau fără suferință.

Iar acum, acest vis poate însemna și că ai vrea să te întorci să trăiești din nou clipe precum cele de atunci, ceea ce poate indica faptul că ai nevoie de mai multă afecțiune și de mai multă primire, de cineva cu care să vorbești, să uiți puțin de rutina ta încărcată pentru a te relaxa și a-ți acorda mai multă atenție.

Aici ne putem gândi și la un sens psihologic mai profund: bună sau rea, familia a fost primul său mijloc de socializare, care a început să se întâmple în primii ani ai copilăriei. Acest lucru înseamnă că poate fi considerat, de asemenea, în mod simbolic, sinele său cel mai profund, pe care îl uităm adesea atunci când părăsim casa și ne scufundăm în viața de adult tulbure. Vărul care a apărut într-un vis poate simboliza aspecte uitate ale psihicului său cel mai profund.

Visezi că îți vezi verișoara

You See Your Cousin

Vărul din acest vis simbolizează un aspect al personalității tale pe care nu îl cunoști și pe care, prin urmare, trebuie să îl cunoști. Dar, calmați-vă! Nu trebuie neapărat să credeți că este ceva negativ; poate fi, de exemplu, că aveți o abilitate pe care o ignorați complet. De fapt, semnificația este mult mai largă decât atât: trebuie să investești mai mult în cunoașterea de sine, pentru ca într-o zi să te poți accepta pe deplin. Este interesant să te gândești să faci terapie.

Interesant este că acest vis poate însemna și contrariul: un avertisment pentru tine de a acorda mai multă atenție oamenilor din jurul tău, pentru că unul dintre ei nu este chiar ceea ce pare a fi!

Visul în care conversezi cu verișoara

Acest lucru înseamnă că vei primi în curând vești de la familia ta. Acestea pot suna bine sau rău, în funcție de cum este relația ta cu ei. Dar țineți minte două lucruri:

Încercați să nu disperați, pentru că întotdeauna este posibil să scoateți învățăminte din probleme;
Scopul celor care iubesc este de a trăi în armonie cu cei dragi lor. Prin urmare, dacă există dragoste în familia ta, va fi mai ușor să rezolvi conflictele, chiar și pe cele care există de mult timp.

Visul care o îmbrățișează pe verișoară

Hugs The Cousin

Contrary to what it seems, it is not good: hugging relatives in general indicates disagreements or diseases in the family.

Visând că discută cu verișoara

Aceasta înseamnă că viața ta va trece prin schimbări foarte importante, care vor atinge mai multe domenii în același timp – adică poate fi vorba de inaugurarea unui nou ciclu care se apropie. Cu toate acestea, atenție: dacă ești foarte supărat pe ceva sau pe cineva, acest sentiment va fi cel care va fi responsabil pentru toate aceste schimbări.

Un alt sens important este că trebuie să te ocupi de relația cu vărul cu care ai apărut certându-te, ar fi bine să vezi dacă mai reușiți să vă rezolvați conflictele și să trăiți în pace, cel puțin.

Visează că este ignorată de vărul tău

Are aceeași semnificație ca și lipsa de autocunoaștere a visului că vă vedeți vărul.

Să visezi că te visezi vărul altei persoane

Pregătește-te pentru o perioadă de mari turbulențe în viața ta, care te va face să-ți pierzi cumpătul, provocându-ți angoasă. Deși este dificil, gândește-te în aceste momente la faptul că vei lua învățăminte din experiențele negative!

Visul care îl cheamă pe vărul

Acest vis este oarecum ambiguu. Unul dintre sensuri este dorul pe care îl simți pentru vărul pe care l-ai văzut în timp ce dormeai și, prin extensie, poate pentru familia și prietenii tăi, ceea ce indică faptul că trebuie să ții legătura cu aceste persoane și să le cauți din când în când.

Celălalt, mai frecvent, este că aveți conflicte pe care trebuie să le rezolvați, fie cu acest văr care v-a apărut, fie cu familia dumneavoastră. Vestea bună este că, atunci când se întâmplă acest vis, aceste probleme și-au pierdut deja o mare parte din importanța pe care o aveau cândva pentru tine, adică “praful s-a așezat”, iar tendința este că le poți face față cu mai puțină dificultate.

În primul rând, încercați să scăpați de gânduri de genul “a fost vina lui”, pentru că, dacă inițiativa de a suna în vis a fost a dumneavoastră, inconștientul vă spune altceva. Este foarte probabil că ați făcut ceva fără să vă gândiți la consecințe, rănind alte persoane. Așadar, și indiferent cât de mult doare în ego, pune-te în locul celuilalt pentru a înțelege cum s-a simțit și fă ceea ce trebuie făcut fără întârziere.

Și, indiferent de cine e de vină, o ceartă are nevoie de cel puțin două persoane pentru a se întâmpla, nu-i așa?

Visând la vărul mort

Simbolizează faptul că ești foarte dezamăgit de ceva sau de cineva în momentul prezent, sau chiar că ai impresia că viața ta este fără speranță, că te înșeli cu totul. În primul rând, recunoașteți descurajarea, este normal să se întâmple acest lucru.

Apoi, verificați dacă, odată cu aceste probleme, nu a venit nici o nouă învățătură sau putere de a merge mai departe – dacă nu, asta este o problemă. Dar, făcând acest lucru, încercați să nu vă lăsați contaminați de pesimismul în care sunteți scufundați. Este foarte probabil să aveți nevoie de terapie și aici.

Interesant este însă că acest vis poate avea și o semnificație pozitivă: dacă se repetă de mai multe ori, este un semn de sarcină în familie!

Visează că te cerți cu verișoara

Fights With The Cousin

Dar dacă în această bătaie te-a inclus și pe tine lovindu-te, să știi că familia ta trece prin probleme serioase, așa că trebuie să te apropii de ei pentru a-i ajuta. Aceste probleme pot fi cauzate de probleme vechi nerezolvate cu ei, așa că inițial este necesar să puneți totul pe vase curate, chiar și pentru a vă putea apropia și a vă ajuta reciproc.

Când este cazul, acest vis acționează de obicei ca un avertisment împotriva ego-ului, care, din orgoliu, îi împiedică pe oameni să se așeze la masă pentru a-și rezolva problemele prin discuții.

Visul că a legat o rudă drăguță de verișoară

Acest lucru poate fi considerat opusul de a vedea vărul și de a fi ignorat de el. Adică, arată că acum poți accepta bine toate aspectele sale, adică te cunoști pe deplin și te iubești, ceea ce reprezintă o realizare foarte importantă pentru viața ta.

Probabil din această cauză, o altă semnificație asociată acestui vis este aceea de a fi un avertisment că în curând va sosi cineva cu care vei trăi o relație foarte specială, spre deosebire de tot ce ai avut până acum, pentru că ești mult mai matur din punct de vedere emoțional. Să te bucuri!

Acest vis echivalează cu a visa că te-ai îndrăgostit de un văr, da?

Visezi că un văr îți cere ajutorul

Contrar a ceea ce poate părea, tu ești cea care are nevoie de ajutor. Trebuie să te relaxezi să fii atent la tine pentru a ști de ce ai nevoie. Este binevenit?

5/5 - (1 vote)