Viol – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Violul este un subiect delicat care atinge emoțiile bărbaților și femeilor. Visarea despre viol poate fi o experiență puternică din punct de vedere emoțional care, în funcție de situația trăită în timpul visului tău, te poate face anxios și reflectiv cu privire la motivele care te-au determinat să ai un astfel de vis.

Cu toate acestea, semnificația visării despre viol nu are întotdeauna o corelație de natură sexuală, dar este, de cele mai multe ori, un indiciu puternic că situațiile remarcabile sunt pe cale să vă afecteze viața sau viața celor apropiați.

Un adversar puternic, alerte de sănătate, manipulări sexuale sau hărțuire la locul de muncă pot fi dezvăluite în visele care implică viol. Dar nu totul este negativ; victoriile, depășirea și răscumpărarea după perioade tulburi pot fi prezențe bune pentru visător.

Visând că vedeți o viol

Disfuncțiile sexuale se încurcă de obicei cu capul celor care trec prin neclaritatea identificării cu orice sex. În general, aceasta este doar o perioadă tranzitorie, dar poate fi marcată de instabilitate emoțională și îndoieli cu privire la cine ești și care este locul tău în această lume.

A ajunge la convingerea cu privire la propria sexualitate poate fi dificil pentru unii tineri aflați în turbulentul proces de tranziție al pubertății, astfel încât să ai vise care invocă probleme scufundate în psihicul tău poate fi normal.

Acest vis poate fi, de asemenea, un indiciu al dezamăgirii față de cineva pentru care ai o apreciere autentică. Fii atent, dacă acesta este cazul tău, să fii lent să te enervezi cu persoana respectivă și să nu distrugi o relație care poate fi mai mare decât orice neînțelegeri sau acte de slăbiciune umană.

Visează că ești o victimă a violului

Viol – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

A visa că ești violat poate fi remarcabil și chiar poate face ca restul zilei să fie foarte rău. Cu toate acestea, acest vis simbolizează victoriile. Această victorie se referă la eforturile pe care le-ați întreprins de mult timp și, în cele din urmă, este timpul să culegeți laurul luptelor voastre.

Există, totuși, alte semnificații nu atât de pozitive și depinde de dvs. să identificați care se aplică vieții voastre. De exemplu, acest vis poate fi un semn că în curând cineva te va scoate din seriozitate și s-ar putea să-ți pierzi capul și să faci prostii.

Nu lăsa emoțiile să te domine, calmul și înțelepciunea sunt cele mai bune arme împotriva provocatorilor. În același mod, a visa că ești o victimă a violului reprezintă și faptul că prietenii false te pot înconjura. Fii atent cu cei care vor să afle multe despre viața ta.

Visează că violezi pe cineva

Viol – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Nu este în niciun caz un semn bun, dar nu disperați. Faceți următoarele, consultați un medic, faceți o examinare generală a stării de sănătate și fiți precaut în rutina zilnică. Aceste alerte vă servesc pentru a vă oferi acea zguduitură a realității și pentru a ne menține atenți cu privire la posibilitățile negative ale vieții.

Profitați de acest avertisment și fiți precauți. Ați putea fi, de asemenea, victima unor nedreptăți și trebuie să vă confruntați cu acuzații care vă pot zgudui. Păstrați credința și rămâneți ferm. Această nenorocire va trece și ea, dar va necesita multă înțelepciune de la tine în fiecare decizie în timpul acestei confruntări.

Visând că violezi pe cineva, încă poți indica faptul că hrănești sentimente amare și răzbunare față de o persoană. Aceasta poate fi chiar otrava care vă va afecta sănătatea. Scapă de aceste sentimente și atinge viața dinainte. Orice trebuie să fii, îți va percepe prețul.

Visul cunoscut este violat

Un rival puternic va veni peste tine și va veni cu tot. Intenția ta va fi să te învingă și să-ți saboteze planurile, dar păstrează capul sus și încheietura mâinii stabile și vei ieși câștigător al acestei bătălii viitoare.

A visa că cineva pe care îl cunoști este violat poate indica, de asemenea, că o relație de prietenie pe care ai trăit-o se deteriorează. Poate că este timpul să îți iei ceva timp din viața ta pentru a fi alături de prieteni și a cultiva aceste prietenii. Cu toate acestea, acest vis poate fi, de asemenea, o reflectare a știrilor și teama că cineva pe care îl iubești este victimă a violenței.

Vis de tentativă de viol

Visarea unei tentative de viol simbolizează îndoielile care îți pătrund viața în ceea ce privește cariera ta profesională sau în sens sexual. Sfatul în ambele sensuri este să nu faci ceva ce nu vrei să faci și să fii total dispus și în largul tău să faci asta.

Din păcate, oamenii sunt adesea implicați în aventuri sexuale cu care nu se simt confortabil, doar pentru a-și satisface partenerul. În mod similar, relațiile care odinioară erau bogate și sănătoase se încheie adesea după aceste „aventuri”.

Fă doar ceea ce este moral acceptabil pentru tine, dar și mai mult, ceea ce te simți dispus și sigur să participi. La locul de muncă, suntem presați să depășim sarcinile noastre, ceea ce poate fi pozitiv dacă te ajută să ieși în evidență și să crești, dar nu de puține ori, superiorii doar abuzează de puterea ta, astfel încât subordonații să lucreze mai mult decât ar trebui, fără a câștiga nimic în schimb.

Visează că ești acuzat de viol

Interpretările sunt variate, așa că va depinde de dvs. să identificați care dintre ele vă poate preocupa viața. Visarea că sunteți acuzat de viol poate avea semnificația sa în concordanță cu faptele negative care se vor întâmpla persoanelor apropiate. În acest caz, puteți face puțin sau nimic, în afară de a oferi ajutor sau un umăr prietenos atunci când apar.

Visarea că ești acuzat de viol poate semnaliza și intrigi care vor apărea în mod neașteptat și care te pot afecta. Încercați să nu dați voce acestor bârfe, astfel încât să nu câștige proporție. Este dificil, dar ignoră-i și vor trece mai repede. Sentimentele de vinovăție și îndoielile cu privire la viitor sunt rezervate și celor care visează că sunt acuzați de viol.

Analizează fiecare ofertă care îți vine cu precauție și gândește-te la fiecare direcție posibilă pe care viața ta o poate lua în funcție de fiecare alegere. Acest lucru vă poate ajuta să luați decizii mai bune.

Visează despre violul de familie

Visarea violului în familie reprezintă un sentiment de afecțiune care se stabilește între tine și cineva din familia ta la un nivel dincolo de convențional. Nu-ți lăsa inima să te pregătească, pentru că, în ciuda a ceea ce auzi în jur, inima nu este de obicei cel mai bun consilier. Inima este emoțională și deloc rațională. Urmați-vă conștiința și lăsați-o bine antrenată pentru a lua decizii bune pe care nu le veți regreta mai târziu.

5/5 - (1 vote)